Mutkatanko 120cm x 50mm jousilukoilla

100584-00004-0062

-9.45€

55,50 €

Normaalisti:64,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Suoran ja mutkatangon erot?

Nimensä mukaisesti suoratanko on muodoltaan täysin suora. Molemmissa päissä on omat erilliset tanko-osuudet, jotka ovat myös suorat. Nämä varret on tarkoitettu painolevyjä varten, joita voit lisätä saadaksesi enemmän vastusta. Mutkatanko on selvästi pienempi ja se on taivutettu W -kirjaimen muotoon. Molemmissa päissä on suorat varret joihin voit lisätä painoja saadaksesi lisää vastusta.

Käsien asento mutkatangossa

Syy erilaisen tangon käyttöön on sen ergonomisempi asento muun muassa käsillesi.  Koska normaali tanko on suora, voit joko pitää siitä kiinni ala tai yläotteella. Ranteidesi asento on suorassa, mutta ranteesi kääntyvät hiukan kun nostat tankoa eli menevät pieneen kulmaan. Mutkatanko antaa sinun käyttää alaotetta ”normaalilla” puristuksella jolloin ranteesi ovat hiukan ulospäin kääntyneet. Voit myös käyttää yläotetta eli käänteistä otetta mutkatangolla, jolloin ranteesi ovat kääntyneet hiukan sisäänpäin.

Huomioita

Mutkatankoa käytetään yleisesti pienempien lihaksien treenaamiseen, kuten hauiksiin tai ojentajiin. Nämä lihakset vaativat yleensä vähemmän painoa treenatessa verraten vaikka treeneihin, jotka tehdään suoralla tangolla ja kohdistuvat rintakehään ja jalkoihin. Koska mutkatanko itsessään painaa vähemmän, voit valita painoja 11kg-20kg välillä, kun teet treenejä pienemmille lihaksille. Huomaa myös, että mutkatangolla kätesi ovat luonnollisemmassa asennossa kun teet treenejä joissa liikutat kyynäriäsi. Suora tanko saattaa lisätä riskiä vahingoittaa ranteitasi, koska joudut väkisin pitämään ranteita suorassa asennossa vaikka niiden pitäisi olla hiukan kulmassa. Tämä saattaa aiheuttaa kipua ja painetta tai vahingoittumista ranteillesi, jos ranteesi ovat jo huonossa kunnossa tai käytät suoraa tankoa.

Tuotetiedot

Jykevä mutkatanko, johon mahtuu riittävästi painoja: enimmäispainonkesto on jopa 180kg, levypainoille on tilaa 18cm per puoli. Jousilukot on helppo avata ja sulkea, joten painojen vaihtaminen käy nopeasti. Laadukas ja kestävä kromattu pinta kestää hyvin kulutusta.

Tekniset tiedot


  • Enimmäispaino: 180kg
  • Nettopaino: 9kg
  • Levypainoille tilaa 18cm per puoli
  • Sopii kaikille 50mm halkaisijan levypainoille (Gorillasportsin omat 50mm levypainot löydät täältä: https://gorillasports.fi/91-50mm-olympia-levypainot)
  • Käsiotteen leveys: 80cm
  • Sisältää kaksi kappaletta jousilukkoja
 

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Mutkatanko 120cm x 50mm jousilukoilla) :
(5/5

Laadukas ja halpa kulmatanko . kestää hyvin painoja , ja laakerointi toimii hyvin , mut saisi olla hieman pidempi esim pystysoudussa kyynärpäät vähän ottaa vastaan kaikki muut liikkeet menee todella mahtavasti Suosittelen jokaiselle treenarille.T : gabriel

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Mutkatanko 120cm x 50mm jousilukoilla) :
(5/5

Kätevä ja laadukas tanko! Painojen vaihtaminen ja lisääminen nopeaa ja sopuhintainen.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Mutkatanko 120cm x 50mm jousilukoilla) :
(5/5

sopii hyvin monenlaisiin eri liikkeisiin..laadukas