×

gorillasports logo

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tiedon vaihtuvista erikoistarjouksista ja tuoteuutuuksista!

×
OK

Kategoriat

 • 0447961114

 • info@gorillasports.fi

 • 2 vuoden takuu

 • Toimitus kotiovelle

 • Painoliivit 20kg

  109,95 €

  69,95 €

  100568-00019-0025

  Saatavuus: Heti


  Kysy lisää tuotteesta

  Toimitus postiin tai kotiin

  Toimituskulut 7,90€ / 30kg

  Toimitusaika 1-5 pv

  Katso myös nämä

  • Gorillasports treenihanskat rannetuella
   24,95 €
   24,95 €
  • Foam Roller 2.0
   16,95 €
   49,95 €
  • Juomapullo 2,2 litraa Musta
   9,95 €
   19,95 €

 • Tämän kanssa ostettiin myös
  • Lisätiedot

  Painoliivit ovat erittäin monipuolinen lisävaruste, kun haluat lisää tehoja kehonpainoharjoitteluun.

  Painoliivit on suunniteltu erityisesti käytettäväksi lisäpainona kehonpainoharjoittelussa. Kehonpainoharjoittelu on yksi monipuolisimmasta tavoista harjoitella koko kroppa. Kun olet saavuttanut tason, jossa omalla kehonpainolla harjoittelu ei anna tarpeeksi vastusta - siinä vaiheessa on aika boostata treeniä painoliivien avulla! Painoliivit ovat kooltaan universaalit ja säätönauhojen avulla voit säätää ne juuri sinulle sopiviksi. Ne sopivat erityisen hyvin käytettäväksi kaikenlaiseen kehonpainoharjoitteluun, kuten: etunojapunnerrus, leuanveto, dippipunnerrus, askelkyykyt, käveleminen, hölkkääminen ja juokseminen. Painoliivit ovat yksi monipuolisin treeniväline, koska kehonpainoharjoittelussa ainoastaan mielikuvitus on rajana!

  Painoliivin edut

  Voit käyttää painoliiviä ulko- ja sisäharjoituksissa. Liivistä löytyy 20 x 1000g painoja, joiden avulla pystyt valitsemaan juuri sinulle sopivan painomäärän. Näiden avulla voit asettaa juuri sinulle sopivan painomäärän, jopa 1000g tarkkuudella. Tämän painoliivin avulla pystyt siis käyttämään painoja väliltä 1kg - 20kg. Painot on jaoteltu tasaisesti joka puolelle painoliiviä, jonka vuoksi paino jakautuu tasaisesti, joka tekee käyttämisestä miellyttävää ja tehokasta. Säädettävyyden ansiosta voit aloittaa harjoittelemisen painoliivin kanssa kevyesti. Voit laittaa esimerkiksi ensimmäiseen harjoituskertaan painoliiviin painoa ainoastaan yhden kilon. Sen jälkeen voit lisätä jokaisella harjoituskerralla kilon lisää tai omien tuntemuksien mukaan. Huomaat pian, että pystyt harjoittelemaan entistä raskaammalla painolla - ja tämä tarkoittaa, että lihaksesi ovat kasvaneet ja voimistuneet!

  Laadukkaat ja kestävät materiaalit

  Materiaaleina on käytetty kulutusta kestäviä materiaaleja, kuten neopreeniä ja nylonia. Nämä materiaalit on valittu tarkkaan suunniteltaessa tätä painoliiviä, jonka vuoksi painoliivi on hengittävä sekä käsin pestävä. Painoliivien hartiaosa on suunniteltu leveäksi, jonka vuoksi et välttämättä huomaa käyttäväsi painoliiviä!

  Tekniset tiedot:

  Tasainen painojakauma takaa optimaalisen ja vapaan liikkuvuuden
  • Sopii kaikille urheilu- ja kuntoliikuntamuodoille
  • Maksimaalinen joustavuus ja muokattavuus - 20 yksittäistä painotaskua
  • Jokainen paino 1000g, yhteensä 20kg
  • Valmistettu laadukkaasta ja hengittävästä materiaalista. Kulutusta kestävä.
  • Helppo puhdistaa - käsin pestävä
  • Valmistettu neopreenista ja nylonista
  • Väri: Musta
  • Yksi koko sopii kaikille

   

  Arvostele tuote

  Tekijä markus April 2017 :

  Kommentti : Todella hyvä lisä kaikenlaiseen liikuntaan. Istuva ja napakka päällä. Ainut miinus että täydessä latingissa vähän hankala pukea. Hyvä ostos.

  Tekijä Altti January 2017 :

  Kommentti : Hinta laatu suhde erinomainen. Käytän liiviä marssiharjoituksissa, siihen se sopii todeĺla hyvin. Liivi on pehmeyttä kangasta ja siksi hyvin miellyttävän tuntuinen päällä mutta miinuksena se vähän hankala pukea täysillä painoilla päälle pehmeytensä vuoksi. Kiristys mahdollisuus saattaa pienemmällä käyttäjällä loppua kesken. Olen 185/92 ja minulle ok.

  Tekijä Jussi November 2016 :

  Kommentti : Materiaaliltaan kestävän oloista ja hyvin hengittävää materiaalia. Painot on hyvin jaoteltu ympäri liiviä ja näin ollen on hyvin tasapainoinen puettuna. Minunlaiselleni 170 senttiselle liivi on hieman liian iso ja kiristysmahdollisuudet eivät aivan riitä. Vyötärön taskut ovat hieman huonosti sijoitettu ja ne hiertävät käsivarsia dipatessa ja punnertaessa. Isommille henkilöille varmasti soveltuvampi ostos.

  Tekijä Juha February 2016 :

  Kommentti : Erinomainenen liivi ja hinta/laatusuhde todella loistava.

  Tekijä ArttuL April 2015 :

  Kommentti : Loistava tuote kun halutaan nesteet pois kehosta. Kesän kynnyksellä oiva lisä kunnon hikitreeniin.

  Hyödynnä vaihtuvat erikoistarjoukset