Levytangon pehmuste

100458-00019-0001

-10€

9,95 €

Normaalisti:19,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 4.90€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Levytangon pehmuste yleisesti

Levytangon pehmuste on edistyksellinen tankopehmuste, joka parantaa ja tukee parempaa pohjaa. Esimerkiksi kyykkyjä tehdessä. Se antaa lisämukavuutta ylä- ja alaselälle.

Levytangon pehmuste on yhdistelmä muovailtua paksua vaahtomuovia eri asteissa, jonka sisälmys on ontto. Näin saat sen helposti tangon ympärille. Levytankopehmuste on suunniteltu juuri niille, jotka rakastavat tehdä kyykkyjä.

Gorilla Sports painonnostotangon pehmuste

Ei väliä kuinka iso tai vahva olet, tai suunnittelet olevasi, nainen tai mies, levytangon pehmuste auttaa sinua saamaan kyykkytreeneistäsi entistäkin tehokkaammat. Tämä pehmuste tuntuu todella pehmeältä, mutta on kuitenkin jämäkkä ja pysyy hyvin paikallaan.

Levytankopehmuste sopii tankoon täydellisesti eikä liiku sivuttaissuunnassa. Levytangon pehmuste on suunniteltu korkealuokkaisesti paksusta vaahtomuovista joka tarjoaa loistavan pehmusteen (myös suurilla painoilla) joissa keho ottaa kontaktia tankoon saadaksesi maksimaalisen tuen niskalta. Tuote on simppeli, mutta selkeästi paras. 

Tyypilliset tankopehmusteet ovat 35 cm pitkiä, halkaisija reiällä 6cm ja ovat ainoastaan 1,3cm paksuja. Tämä levytangon pehmuste on 40cm pitkä, halkaisijaltaan 8,5cm ja paksuudeltaan 3cm.

Tekniset tiedot

-Pituus: n. 40cm

-Halkaisija:8,5cm

-Pehmusteen paksuus: n. 3cm

- Sopii kaikkiin tankoihin

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.29.12.2017 (Levytangon pehmuste) :
(5/5

Hyvä hinta-laatusuhde. Kannatti ostaa.

Kirjoittaja Pvm.20.10.2017 (Levytangon pehmuste) :
(5/5

Kirjoittaja Pvm.14.09.2017 (Levytangon pehmuste) :
(4/5

Tukeva ja sopivan jämäkkä. Huono laatu: osittainen tuplapainatus ja tarranauhan istuvuus hiukan huono... Mutta ei se kyllä juuri mitään maksanutkaan. Hintansa arvoinen.