Pilatesrengas 36cm, Ergonomiset Kahvat, 3 Väriä
Pilatesrengas 36cm, Ergonomiset Kahvat, 3 Väriä
Tuotetiedot add

Pilatesrengas on täydellinen lisä treeniin

Gorilla Sports Pilates -rengas on täydellinen väline tehokkaaseen harjoitteluun. Rengas on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja sitä on saatavana useissa eri väreissä. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi kotona tai kuntosalilla, ja se on loistava tapa parantaa kuntotasoa.

Rengas on erittäin monipuolinen ja sitä voidaan käyttää erilaisiin harjoituksiin. Se sopii täydellisesti reisien, pohkeen ja ydinlihasten kiinteyttämiseen. Se sopii myös erinomaisesti tasapainon ja joustavuuden parantamiseen.

Gorilla Sports Pilates-rengas on erinomainen investointi terveyteesi ja kuntoosi. Se on jokaisen kuntoilun harrastajan pakollinen varuste.

Toimitus sisältää pilatesrenkaan, kassin ja ohjekirjan

Käyttö

Voidaan helposti lisätä Pilates-tunteihin. Tämä vahvistaa koko kehoasi. Vakaus ja koordinaatio paranevat huomattavasti samalla kun ne vahvistavat lihaksia ja kiinteyttävät kehoasi.

Hyödyt

Koska Pilates-rengas vie vähän tilaa, se on monipuolinen. Harjoittelemalla vastapaineen periaatteella Pilates-rengas on erittäin tehokas.

Suunnittelu

Halkaisija on 36 cm ja se istuu hyvin käteen kahden ergonomisesti muotoillun, pehmustetun kahvansa ansiosta. Pilates-renkaalla voit harjoitella syviä lihaksiasi entistä intensiivisemmin.

Ominaisuudet

Paino
460 g

Väri
Musta, harmaa tai turkoosi


Halkaisija
36 cm

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Pilatesrengas 36cm, Ergonomiset Kahvat, 3 Väriä

101170-00040-0238
TARJOUS
TÄNÄÄN!
44,95 €
34,95 € Säästä 10,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 34,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!