Bulgarian Bag Treenisäkki 5kg - 22,5kg, Musta, Keinonahka
Bulgarian Bag Treenisäkki 5kg - 22,5kg, Musta, Keinonahka
Bulgarian Bag Treenisäkki 5kg - 22,5kg, Musta, Keinonahka
Bulgarian Bag Treenisäkki 5kg - 22,5kg, Musta, Keinonahka
Tuotetiedot add

Bulgarian bag - treenisäkki

Power Bag on yksi niistä harjoitteluvälineistä, jotka ovat erityisen monipuolisia. Sen keksi alun perin bulgarialainen valmentaja saadakseen valmentamilleen painijoille intensiivisemmän yhdistelmän voima- ja kestävyysharjoittelua. Nykyään hiekkasäkki löytyy yhä useammalta kuntosalilta. Perusperiaate on yksinkertainen ja tehokas: teet liikeharjoituksia, juoksuharjoittelua ja kuntoharjoituksia lisäpainon kanssa.

Hiekkasäkissä on useita kahvasilmukoita. Sitä voidaan nostaa kuin käsipainoa tai heittää kehon akselin ympäri. Punnerrusten, kyykkyjen tai juoksuharjoitusten aikana voimalaukku on niskan ympärillä ja lisää kehon painoa useilla kiloilla. Pehmeä täyte takaa mukavan istuvuuden.

Hiekkasäkin parhaat ominaisuudet

  1. Istuu hyvin
  2. Laadukkaat materiaalit tuntuvat mukavilta
  3. Lisää helposti intensiteettiä kehonpainotreeniin
  4. Voidaan käyttää monipuolisesti eri treeneihin

Painot


Treenisäkkiä on saatavilla viidessä eri painoluokassa välillä 5-22,5 kg. Voit siis niistä valita itsellesi sopivan lisäpainon treeniin ja tarvittaessa haastaa itseäsi vieläkin painavemmalla säkillä.

Treenaaminen


Treenisäkkiä voidaan käyttää monipuolisesti erilaisissa treeneissä lisäpainona tuomaan lisähaastetta. Säkkiä voidaan kantaa usealla eri tavalla useiden kahvojen ansioista: kapenevat kahvanpäät ja yhteensä 5 kahvasilmukkaa.

Materiaali


Treenisäkkiä on täytetty hiekalla sekä teräshipuilla ja on valmistettu kestävästä sekä repeytymättömästä synteettisestä nahasta. Materiaali on helppohoitoista ja voit näin ollen keskittyä olennaiseen eli treenaamiseen.

Ominaisuudet

Materiaali
Keinonahka

Täytteen materiaali
Hiekka


Väri
Musta

Hiekkasäkki 5 kg
63 x 21 x 48 cm (L x S x K)


Hiekkasäkki 8 kg
63 x 22 x 48 cm (L x S x K)

Hiekkasäkki 12 kg
68 x 22 x 48 cm (L x S x K)


Hiekkasäkki 17,5 kg
70 x 23 x 48 cm (L x S x K)

Hiekkasäkki 22,5 kg
70 x 24 x 48 cm (L x S x K)


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Parin kuukauden kokemuksella säkki on edelleen hyvässä kunnossa, pitää hiekan sisällään ja on vakaa selässä! Minulla oli yksi edullisempikin bulgarialainen säkki ja se meni hetkessä rikki, kun tämä gorilla sportsin versio kestää paljon paljon paremmin. Gorillan BB on täysin erilainen, kaikki on laadukasta ja symmetrisesti jakautunutta(tämä on tärkeää). Olen treenannut säkeillä jo pitkään, tiesin jo valmiiksi, että yli 20 kiloa painava säkki on painona julma. Pystyn kyllä oikeasti treenaamaan sillä. Heti kun on saatavilla, tilaan hieman kevyemmän version. Mitä itse tuotteeseen tulee, niin säkki on hyvin tehty, kuten Gorilla Sportsin tuotteissa yleensä on tapana. Saumat ovat hyvin tehty, täyte on melko tukeva ja tasaisesti jakautunut. Päällismateriaali on tukevaa ja laadukasta, samoin kuin käsihihnat. Kiitos.

Perin toimiva jumppaväline kamppailu-urheilijoille, sekä voimaa ja liikkuvuutta hakeville.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Bulgarian Bag Treenisäkki 5kg - 22,5kg, Musta, Keinonahka

100906-00078-0022
TARJOUS
TÄNÄÄN!
104,95 €
74,95 € Säästä 30,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 74,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!