Hauistanko Super EZ Kulmatanko Kierrelukoilla 120cm, Ø 30mm, 10kg Kromi
Hauistanko Super EZ Kulmatanko Kierrelukoilla 120cm, Ø 30mm, 10kg Kromi
Hauistanko Super EZ Kulmatanko Kierrelukoilla 120cm, Ø 30mm, 10kg Kromi
Hauistanko Super EZ Kulmatanko Kierrelukoilla 120cm, Ø 30mm, 10kg Kromi
Hauistanko Super EZ Kulmatanko Kierrelukoilla 120cm, Ø 30mm, 10kg Kromi
Hauistanko Super EZ Kulmatanko Kierrelukoilla 120cm, Ø 30mm, 10kg Kromi
Tuotetiedot add

Tuotetiedot

Tässä on EZ-tanko, joka kestää painoa ja kovaa treeniä. Tanko kestää jopa 180kg painon, joka on riittävästi useimmille käyttäjille. Tämä kierretanko ei ole ainoastaan kokeneille, vaan myös aloittelijatkin voivat aloittaa treenaamisen tämän avulla. Tanko on laadukas ja kestää vuodesta toiseen. Tämä tanko muistuttaa EZ-tankoa ja se vaikuttaakin samoihin lihaksiin.

Treenaaminen EZ-tangolla on helppoa ja mukavaa sekä aloittelijoille että kokeneille treenaajille. Tämä tanko painaa itsessään 10kg, joka on riittävä paino useimmille aloittelijoille. Alussa kannattaa keskittyä vain tiettyihin lihasryhmiin, jotta saa tekniikan tehokkaasti haltuun. EZ-tangon idea on siinä, että ranteesi eivät rasitu niin paljon kuin suoralla tangolla. Saat huomattavasti ergonomisemman otteen.

Tällä tangolla tehtäväviä harjoitteita on lukemattomia määriä. Tietysti ojentajat ja hauislihakset, mutta myös monet muut lihakset saavat treeniä. Voit esimerkiksi kokeilla tehdä kyykkyjä tangon kanssa.

Saattaa olla käytännöllistä hankkia painonnostopenkki tangon lisäksi. Osa tangolla tehtävistä harjoitteista on helpompi tehdä penkin kanssa kuin esimerkiksi lattialla. Löydät valikoimistamme myös loistavia treenipenkkejä.

Super EZ-tangon parhaat ominaisuudet

  1. Yhteensopiva kaikkien 31 mm levypainojen kanssa
  2. Ergonomisempi treeni käden lihaksille
  3. Laadukas kromattu tanko
  4. Karhennettu käsiosa takaa hyvän pidon

Muotoilu


Harjoittelitpa sitten mieluummin tavallisilla tai olympiapainoilla - jokaiselle harjoittelutottumukselle löytyy oikea tanko. Perus hausitankoja on saatavana eri muotoiluilla, ja ne toimitetaan kierre- tai jousilukolla kiinnityspinnasta riippuen.

Treenaaminen


Erityisesti muotoillun kahvan ansiosta tanko soveltuu erityisen hyvin monipuoliseen hauiksen harjoitteluun. Kaareva muoto estää ranteiden luonnottoman asennon, joten ne pysyvät aina suorassa asennossa harjoituksen aikana eivätkä käänny ulospäin.

Kierrelukot


Kierrelukoissa on erityinen tähtimäinen muoto, jossa on pyöristetyt piikit. Ne sopivat tavallisiin kierretankoihin ja ne takaavat turvallisen käsipainoharjoittelun mukana tulevan kumitiivisterenkaan avulla.

Ominaisuudet

Pituus
120 cm

Paino
10 kg


Lukkotyyppi
Kierrelukko

Yhteensopivat levypainot
31 mm


Oteleveys
80 cm

Tilaa levypainoille
17 cm / puoli


Max. kuormitus
180 kg

Tuotearvostelut

4.9 /5


Yhteensä 16 tuotearvostelua

5 tähteä14 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Loistava ostos, hyvät mutkat.

Sopii hyvin erilaisiin harjoituksiin, hinta ja laatu kohtaa tässä.

Aivan huipputuote, etenkin ranskalaiseen; Keskellä olevan jyrkän kaaren ansiosta tangon saa laskettua pään kohdalla alemmaksi, eikä sen takia tarvitse siirtää tankoa pään taakse saadakseen venytystä. Aivan huipputanko!

Juuri niin kuin kuvittelin!!

Homma toimii ruttoaikoinakin !

Hyvä tanko, olen erittäin tyytyväinen.

Loistava tuote, kaikki toimii hyvin! Kaikki osat ehjiä ja oikeita.

Tästä ei hinta / laatu parane! Erinomainen tanko moneen liikkeeseen, sopivan jyrkät mutkat. Loivempi kipeyttää itseltä hauiskäännössä ranteet, mutta tässä tangossa täydelliset mutkat minun käyttööni. Tanko on järeää tekoa, tätä tuskin saa ilman rälläkkää tai atomipommia hajalle. Ainoa heikko kohta ovat kierrelukot jotka saattavat rivakasti nostellessa löystyä. Haitta tosin on minimaalinen jos ei lataa koko tankoa täyteen ja maltilla nostelee. Kotitreeneihin ehdottomasti paras mutkatanko tähän mennessä. Loppuun vielä plussat nopeasta toimituksesta ja hyvästä asiakaspalvelusta. ++++++

Nuorempana miehenä en oikein löytänyt sopivaa hauistankoa mistään salilta .Ongelma oli että kulma oli liian loiva ranteilleni. Tämä toimii ja voi vanhakin ukko vielä vääntää ihan tosissaan !

monipuolinen usealle otteelle tehty tanko jossa vieläpä tosi hyvä lukitus.

Hyvä tanko sopii hyvin yhteen Gorillan tuotteisiin !

Mainio tanko sopivilla mutkilla erilaisille käden asennoille. Lukot hieman löystymään alttiin, mikäli nykii sarjoja liian nopeasti, mutta rauhallisessa liikkeessä hyvät.

Hyvä tanko, sopivat mutkat. Kierrelukot hieman hitaat laittaa/poistaa ja löystyvät sarjoja tehdessä.

jämäkkä ja toimiva tanko. saadessani tangon toinen lukko puuttui, kiitos nopean asiakaspalvelun kun sain puuttuvan lukon parin päivän sisällä kotiovelle kuorma autolla toimitettuna!

Loistava tanko. Materiaali todella laadukasta.

Super EZ-tangolla voin suorittaa todella tehokkaasti erilaisia punnerrus ja vääntöjä. Supurtuote!!!.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Hauistanko Super EZ Kulmatanko Kierrelukoilla 120cm, Ø 30mm, 10kg Kromi

100070-00004-0062
TARJOUS
TÄNÄÄN!
79,95 €
49,95 € Säästä 30,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 49,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!