Tuotteet

Onko normaalia, että tuotteiden painoissa on pientä heittoa ilmoitettuun painoon?

Ei kisakäyttöön tarkoitetuissa tuotteissa (esim. levypainot, tangot tai kahvakuulat) saattaa ilmetä pientä heittoa ilmoitetusta painosta. Yleisesti ottaen noin 0-5% painotoleranssi ilmoitetusta painosta on vielä täysin normaalia. Joissain materiaaleissa kuten valurautaisissa tuotteissa, tai sementtitäytteississä painoissa, painotoleranssi voi olla myös hieman suurempi.

Kisakäyttöön tarkoitetuissa tuotteissa painot on kalibroitu ja tarkistettu, jolloin heitot ovat usein vain kymmeniä grammoja tai vähemmän. Mikäli tuote on kisäkäyttöön sopiva, mainitaan tästä tuotesivulla.


Tilaamani tuote ei vastaa täysin tuotekuvausta tai tuotekuvaa

Kaupassamme on yli 1 000 tuotetta ja näin ollen tuotekuvauksissa, saatavuuksissa, loppuunmyynnissä, saapumispäivämäärissä, hinnoissa, mainoksissa, sisällössä ja kuvissa saattaa olla virheitä tai vanhentunutta tietoa, tämä on äärimmäisen harvinaista, mutta mahdollista. Olethan asiakaspalveluumme yhteydessä, jotta pystymme yhdessä etsimään ratkaisun asiaan.


Mitä ovat OUTLET-tuotteet?

OUTLET -tuotteet ovat asiakaspalautuksia, valikoimasta poistuvia, viallisia taikka puutteellisia 2-laatuisia tuotteita, joilla on huomattavasti edullisempi hinta kuin uusilla tuotteilla. OUTLET -tuotteita tilatessa lue tuotetiedot aina tarkasti. Tuotteissa voi olla vikaa sekä puutteita, jolloin tuotteen viat ja epäkohdat on ilmoitettuna tuoteteksteissä. OUTLET -valikoimasta löytyy myös vauriollisia tuotteita, jotka vaativat korjausta ennen käyttöönottoa. Varaosia voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@gorillasports.fi

OUTLET-tuotteet ovat pääosin yksittäiskappaleita ja niitä on saatavilla rajoitetusti. OUTLET merkityillä tuotteilla ei ole takuuta.


Jäikö sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä

Yhteystiedot

Laskutusosoite: (ei myyntiä tai tuotteita esillä) Gorilla Sports
Aleksanterinkatu 26 A
15140 Lahti
Suomi

Soita:
0341092922

Asiakaspalvelun aukioloajat:
klo 12-16

info@gorillasports.fi

Ota meihin yhteyttä

valinnainen
valinnainen