Maksutavat

Mitä maksutapoja on saatavilla?

Meillä voit maksaa ostoksesi kaikkien suomalaisten pankkien kautta, useilla eri maksukorteilla, mobiilimaksulla sekä Gorilla Sports laskulla tai tilillä. Yritykset voivat maksaa tilauksen myös yrityslaskulla.

Saatavilla olevat maksutavat:

• Maksukortit: Visa, Visa Electron, Maestro sekä MasterCard

• Verkkopankki: OP, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Säästöpankki, S-pankki, POP-pankki ja Oma Säästöpankki

• MobilePay

• Gorilla Sports Lasku

• Gorilla Sports Tili

• Svea yrityslasku (vain puhelintilaukset)

• Avarda yrityslasku

• Ennakkolasku yrityksille


Voiko teillä maksaa laskulla? 

Kuluttajille on saatavilla laskuvaihtoehto Gorilla Sports Lasku, jonka tarjoamme yhteistyössä Avardan kanssa.

- Joustava ja turvallinen maksutapa
- Maksat vasta saatuasi tuotteen
- Laskutusmaksu 2,95 €
- Korotonta maksuaikaa aina 30 päivää
- Laskun saatuasi voit itse päättää, maksatko useammassa erässä

Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään mennessä. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään viiden euron muistutuslasku. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Kampanjaehtoja, kuten luoton perustamismaksua, korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai muuta kampanjaan liittyvää erityistä ehtoa sovelletaan, kun Luotonsaaja on oston yhteydessä valinnut maksaa kampanjaehtojen mukaisesti. Kampanjaehtoja sovelletaan ainoastaan kyseessä olevaan ostoon. Tarkemmat kampanjaehdot esitetään ostoksen teon yhteydessä. 

Luottoehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot.


Voiko teillä maksaa osamaksulla? 

Kuluttajille on saatavilla osamaksuvaihtoehto Gorilla Sports Tili, jonka tarjoamme yhteistyössä Avardan kanssa.

- Joustava ja turvallinen maksutapa
- Kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt tilaukset kootaan yhdelle laskulle
- Maksuaikaa jopa 36 kuukautta
- Valitset itse, kuinka paljon maksat kuukaudessa. Laskulla kerrotaan maksettava vähimmäiserä.
- Ei tilinavausmaksua
- Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk (riippumatta kuukauden ostomäärästä)
- Lasku lähetetään kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä

Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin pidemmälle maksuajalle. Saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa on kerrottu vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Kampanjaehtoja, kuten luoton perustamismaksua, korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai muuta kampanjaan liittyvää erityistä ehtoa sovelletaan, kun Luotonsaaja on oston yhteydessä valinnut maksaa kampanjaehtojen mukaisesti. Kampanjaehtoja sovelletaan ainoastaan kyseessä olevaan ostoon. Tarkemmat kampanjaehdot esitetään ostoksen teon yhteydessä.

Luottoehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot.


Voiko teillä maksaa yrityslaskulla? 

Tarjoamme yhteistyössä Avardan kanssa yrityslaskuja yrityksille. Yrityslaskulla maksuaikaa on 30 päivää, käsittelymaksu 6,95 €. Edellytämme Y-tunnusta ja tarkistamme henkilöllisyytesi vahvan tunnistautumisen avulla.

Mikäli Avardalta ei pystytä todentamaan yrityksen maksukykyä, tarjoamme yrityksille maksutapavaihtoehtona laskua ennakkomaksulla. Asiakas on sitoutunut ja velvollinen maksamaan laskun vaikka maksutavan perusteena on ennakkomaksu. Jos haluat maksaa tilauksen ennakkomaksua vastaan, niin pyydämme olemaan yhteydessä myynti- tai asiakaspalveluun. 


Miksi en pysty valitsemaan maksutavaksi Gorilla Sports laskua tai tiliä? 

Mikäli et pysty valitsemaan maksutavaksi Avardan tarjoamaa Gorilla Sports tiliä tai laskua kielteisen luottopäätöksen takia, saat lisätietoja olemalla yhteydessä suoraan laskuttajaamme Avardaan. Asiakas- tai myyntipalvelumme ei voi vaikuttaa laskutuspalvelusta tuleviin luottopäätöksiin. Muissa ongelmatapauksissa laskutuksen osalta olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme info@gorillasports.fi, tai myyntipalveluumme 0341092922 (auki arkisin klo 12 - 16).

Avardaan voit olla yhteydessä:

• Soittamalla numeroon 09 2532 7100 arkisin 9-19

• Sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@avarda.fi

• Chatin kautta osoitteessa www.avarda.fi

• Omat sivut löydät osoitteessa https://omatsivut.avarda.fi


Miksi en ole saanut laskuani? 

Jos olet valinnut maksutavaksi Gorilla Sports-laskun tai -tilin:

Gorilla Sports lasku muodostuu aina seuraavana päivänä toimituksesta ja laskulle saa aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Gorilla Sports-tili laskut muodostuvat kuukauden 17. päivä, ja erääntyvät 3. päivä. Jos siis teet tilauksen kuun 18. päivä, saat ensimmäisen laskun vasta seuraavan kuun 17. pivä. Laskuttajamme Avarda toimittaa laskun asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Avoinna olevat laskut löydät myös kirjautumalla Avardan omille sivuille: https://omatsivut.avarda.fi/

Jos olet valinnut maksutavaksi yrityslaskun:

Avarda toimittaa yrityslaskun asiakkaan valinnan mukaan joko sähköpostitse, verkkolaskuna tai kirjeenä. Jos et ole saanut laskua, niin pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@gorillasports.fi. Ilmoita viestissä meille nimi jolla tilaus on tehty, voit myös liittää viestiin kuvankaappauksen tilausvahvistuksesta.


Jäikö sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä

Yhteystiedot

Laskutusosoite: (ei myyntiä tai tuotteita esillä) Gorilla Sports
Aleksanterinkatu 26 A
15140 Lahti
Suomi

Soita:
0341092922

Asiakaspalvelun aukioloajat:
klo 12-16

info@gorillasports.fi

Ota meihin yhteyttä

valinnainen
valinnainen