Levypaino 30kg, 30mm Rautainen Levypaino, Harmaa
Tuotetiedot add

30mm Valurautainen levypaino 30kg

Levypainon keskireikä on halkaisijaltaan 31mm, joten se sopii kaikkiin 30mm halkaisijan levytankoihin. Levypaino on valmistettu laadukkaasta muottiin valetusta raudasta, joten se kestää aikaa kovemmassakin käytössä. Valurautaiset levypainot ovat ohuita, jonka ansiosta levytankoon saa mahtumaan useamman painon. Paino on painatettuna levyn pintaan.

Tämän takia valurautainen levypaino on hyvä valinta

  1. Ohuita valurautaisia levypainoja saa mahtumaan useamman levytankoon
  2. Laadukas valurauta takaa pitkän käyttöiän
  3. Levypainot soveltuvat tankokäytön lisäksi monipuolisesti lisäpainoksi kehonpainoharjoituksiin

Yhteensopivuus levytankoihin


Levypainomme ovat ihanteellinen lisävaruste tehokkaaseen ja yksilölliseen voimaharjoitteluun. Olipa kyseessä levy-, käsi- tai SZ-tanko - yksittäiset levypainot ovat helpot ja nopeat kiinnittää. Reiän halkaisijasta riippuen levypainot sopivat meidän kaikkiin vakio- tai olympiatankoihin.


Harjoittelu


Levypainomme ovat monipuolisia ja tarjoavat siksi laajan valikoiman erilaisia käyttötarkoituksia. Etenkin olympiapainoista löytyvien ergonomisten Tri grip -kantoreikien ansiosta levypainoista saa hyvän otteen, jolloin kehonpainoharjoitukset suoriutuvat turvallisesti, tankokäytön lisäksi.


Säilytys


Riippumatta levypainon reiän halkaisijasta - ne ovat helppo säilyttää turvallisesti ja tilaa säästävästi, millä tahansa levypainotelineellä. Erilaiset säilytysvaihtoehdot varmistavat järjestyksen.


Ominaisuudet

Materiaali
Valurauta

Reiän halkaisija
31 mm


Halkaisija
38,4cm

Paksuus
4,6cm


Tuotearvostelut

4.8 /5


Yhteensä 8 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Painolle 5 tähteä, kuten odotinkin.

Pätevä paino kaikinpuolin, mutta kuvauksen mitat eivät näytä pitävän paikkaansa. Tilaamissani levyissä halkaisija oli karkeasti mitattuna ~38.6cm ja leveys 4.4cm. Käytännön merkitystähän tuolla ei toki ole mutta vaikutti levypainotelineen järjestelyyn kun ei mahtunutkaan kuvauksen mukaan suunnitellusti.

Keep it simple stupid! Simppeliä järeää rautaa ilman turhia hienouksia. Hoitaa hommansa ja näyttää just sopivan karulta. Jälleen kerran hinta / laatu on parasta mitä markkinoilta saa, painoa on juuri sen ilmoitetun verran. Ehdottomasti 5/5 ja plussat päälle!

Halvimmat levypainot mitä Suomesta saa kovaan käyttöön. 5tähteä

Kestävä tuote kovaankin treeniin.

Hyvä perussetti. Pinta uutuuttaan hiukan liukas

Erittäin hyvä peruspaino suosittelen.

Laadukkaat peruspainot. Ei näytä myöskään ruostuvan.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Levypaino 30kg, 30mm Rautainen Levypaino, Harmaa

100538-00002-0032
TARJOUS
TÄNÄÄN!
164,95 €
89,95 € Säästä 75,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 89,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!