MAXXUS Voiteluaine 400ml, 100% Silikonia, Hajusteeton
Tuotetiedot add

MAXXUS voiteluaine

MAXXUS voiteluspray on monitoiminen korkealaatuinen silikonivoiteluaine laitteiden käyttöiän ja -mukavuuden lisäämiseen. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi soutulaitteille, kuntopyörille, polkupyörille, painonnostotelineille ja muille kuntosalilaitteille. Rasvaton. Lämmönkesto -50 ° C - n. +250 ° C. Tilavuus 400ml.

Hajusteeton


Voiteluaine on valmistettu 100% silikonista eikä siinä ole käytetty keinotekoisia tuoksuja, joten se on hajusteeton ja sopii myös hajuherkille.

Eri laitteille


Voiteluaine vähentää narinaa ja vinkumista liikkuvissa osissa, pienentää kitkaa ja tekee treenaamisesta vaivattomampaa sekä pidentää laitteiden käyttöikää.

Nopea ja helppo


Voiteluaineen käyttö on helppoa ja nopeaa spraypullon ansioista: suihkuta haluttuun kohtaan ja levitä. Huom. ei sovellu juoksumattojen juoksuhihnojen ja juoksulevyjen voiteluun.

Ominaisuudet

Tilavuus
400ml

Hajuste
Hajusteeton


Lämmönkesto
-50 ° C - n. +250 ° C

Voiteluaine
100% silikonia


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Käytin suihketta saadakseni lat-vetoni hieman jumissa olevan mekaniikan toimimaan uudelleen. Muutama suihkutus riitti estämään kitkavastuksen ja varmistamaan välittömän voimansiirron uudelleen. Erinomainen! Noudata kuitenkin valmistajan suositusta, ettei suihketta pääse tasaisille lattioille, kuten laatoille, koska ne muuttuvat erittäin liukkaiksi

Vähentää kulumista

Toimii hyvin ja on helppokäyttöinen. Ei tahraa.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

MAXXUS Voiteluaine 400ml, 100% Silikonia, Hajusteeton

GSMX-600158-00019-0001
24,95 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 24,95 €.
Vaihtoehtoa ei saatavilla Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!