MAXXUS Voitelu- Ja Puhdistusainesetti, Sitrushedelmien Tuoksu
Tuotetiedot add

Antistaattinen suihke

MAXXUS antistaattinen suihke estää tehokkaasti sähköstaattiset varaukset muovi- ja kumipinnoilta. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi soutulaitteille, kuntopyörille, polkupyörille, painonnostotelineille ja muille kuntosalilaitteille ja -välineille. Valmistettu Saksassa. Miellyttävä sitrushedelmien tuoksu. Tilavuus 400ml.

Kuntosalilaitteiden puhdistusaine

Maxxus kuntosalilaitteiden puhdistusaine pidentää laitteidesi käyttöikää! Puhdistusaine puhdistaa sormenjäljet, hien, nestetahrat, öljyt ja rasvat, sekä hoitaa pintoja ja suojaa materiaaleja haurastumiselta. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi soutulaitteille, kuntopyörille, keinonahkaisille nyrkkeilysäkeille, polkupyörille, painonnostotelineille ja muille kuntosalilaitteille. Myös kumi- ja muovipinnoille. Miellyttävä sitrushedelmien tuoksu. Valmistettu Saksassa. Tilavuus 400ml.

Rasvanpoistoaine

MAXXUS rasvanpoistoaine on Saksassa valmistettu ensiluokkainen puhdistusaine, joka poistaa sormenjäljet, rasvat, voiteluaineet, öljyt, tervan, bitumihartsit, kuulakärki-,huopa- ja lyijykynän jäljet, liiman ja etikettijäämät jne. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi soutulaitteille, kuntopyörille, polkupyörille, painonnostotelineille ja muille kuntosalilaitteille. Miellyttävä sitrushedelmien tuoksu. Ei syövyttävä, neutraali PH. Tilavuus 400ml.

Yleisöljy, 50ml

MAXXUS yleisöljy on monitoiminen korkealaatuinen silikonivoiteluaine laitteiden käyttöiän ja -mukavuuden lisäämiseen. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi soutulaitteille, kuntopyörille, polkupyörille, painonnostotelineille ja muille kuntosalilaitteille. Rasvaton. Tilavuus 50ml.

Pidentää käyttöikää


Kuntosalilaitteiden voitelu- ja puhdistusaineiden käyttö pidentää niiden käyttöikää ja näin saat kaiken irti laitteista pitkään.

Puhtaus ja raikkaus


Puhdistusaineiden ansioista kuntosalilaitteet pysyvät puhtaina ja raikkaina helposti. Treeni on aina mukava aloittaa, kun laitteen pinnat ovat puhtaat.

Miellyttävä treeni


Kuntosalilaitteiden kunnossapito puhditus- ja voiteluaineilla lisää käyttömukavuutta: pieni kitka luo sujuvuutta treeniin sekä kuntosalilaitteet eivät narise tai vingu.

Ominaisuudet

Antistaattinen suihke
Sitrushedelmien tuoksu
Tilavuus 400ml

Kuntosalilaitteiden puhdistusaine
Neutraali pH-arvo
Sitrushedelmien tuoksu
Tilavuus 400ml


Rasvanpoistoaine
Neutraali pH-arvo
Sitrushedelmien tuoksu
Tilavuus 400ml

Yleisöljy
100% silikonia
Tilavuus 50ml


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

MAXXUS Voitelu- Ja Puhdistusainesetti, Sitrushedelmien Tuoksu

GSMX-600170-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
64,95 €
44,95 € Säästä 20,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 44,95 €.
Vaihtoehtoa ei saatavilla Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!