Voimapyörä
Voimapyörä
Voimapyörä
Voimapyörä
Voimapyörä
Voimapyörä
Voimapyörä
Voimapyörä
Tuotetiedot add

Voimapyörän tekniset tiedot:

  • Kumipäällysteinen pyörä
  • Paino n. 650g
  • Koko: 27cm pitkä / 18cm leveä / 18cm korkea
  • Pyörän halkaisija 18cm
  • Pehmustetut otekahvat

Lisätietoja voimapyörästä ja sillä treenaamisesta:

Vatsalihasten treenaaminen antaa sinulle mahdollisuuden seksikkääseen rantavartaloon! Voimakkaat vatsalihakset auttavat myös ehkäisemään alaselkäkipuja ja parantavat urheilusuorituksia. Vatsapyörä on halpa ja  helppo käyttää ja sen avulla saa nopeita tuloksia. Aloita rauhallisesti voimapyörän kanssa kun treenaat syviä lihaksiasi.

Treenivälineenä

Voimapyörä eli Ab Wheeliksi, on yksinkertanen treeniväline. Se on myös melko turvallinen, sillä kyseessä on vain rengas, jonka läpi menee tanko. Vatsapyörän on oleellista kestää painosi kun rullaat sillä edes takaisin.

Aloittaminen

Kun ensimmäisen kerran käytät voimapyörää, aloita asennosta, jossa olet polvien päällä oppiaksesi tekniikan. Polvien avustuksella opit tuntemaan, miten paljon harjoitteet antavat rasitetta vatsalihaksille, selälle ja käsille. Laita rengas eteesi, rintakehäsi alle kohtaan, jossa tunnet olevasi tasapainossa. Liikuta itseäsi eteenpäin antaen pyörän pyöriä eteenpäin samalla kun kätesi ja vartalosi suoristuvat. Käytä syviä lihaksiasi työntääksesi itseäsi eteenpäin ja taas taaksepäin. Älä rullaa niin eteen, että kätesi menevät liian pitkälle, sillä silloin saattaa olla liian hankalaa päästä liikkumaan takaisin taaksepäin. Kokeile eri pituisia rullauksia löytääksesi kohdan jossa joudut käyttämään vain vatsalihaksiasi rullataksesi takaisin. Rullaa hitaasti, pysähdy, ja rullaa takaisin. Toista sarja 10 kertaa ja pidä tauko.

Lihasten kasvattaminen

Kun rullaus alkaa tuntumaan helpommalta, ala rullaamaan vähän pidemmälle. Tämä vaatii enemmän lihasvoimaa ja auttaa kasvattamaan lihasmassaasi. Kun pystyt tekemään pidempiä rullauksia ilman että epäonnistut, koita tehdä rullausta lankutusasennosta, eli polvet irti maasta ja vain varpaat maassa tukemassa vartaloa; samanlainen asento kuin punnerruksia tehtäessä. Kun ensimmäisen kerran vaihdat tähän asentoon, tee lyhyitä rullauksia, lisäten pituutta sitä mukaa kun lihaksesi kehittyvät. Pidä selkä suorassa linjassa sen sijaan että nostaisit takamustasi ylös, näin vältät selkäsärkyä.

Seuraava askel

Kun pystyt tekemään pitkiä rullauksia lankutusasennosta, lisää siihen käännökset. Eli sen sijaan että rullaisit edes takaisin, ala rullaamaan eteenpäin, käännä vasemmalle ja vie rullaus loppuun tässä asennossa. Rullaa takaisin, ja toista sama oikealle puolelle. Tämä treenaa vinoja vatsalihaksia. Kun olet rakentanut tarpeeksi lihasmassaa siihen, että rullaukset alkavat olemaan vähän liian helppoja, lisää treeniin ylösnouseminen rullausten välissä.

Tuotearvostelut

3.8 /5


Yhteensä 24 tuotearvostelua

5 tähteä8 kpl

4 tähteä8 kpl

3 tähteä5 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä2 kpl

Nopea kasaus ja näppärä koko. Edullinen hinta.

Erittäin hyvä treenilaite, plussaa vielä halvasta hinnasta.

Laite on itsessään hyvä. Liike melko vaikea, mutta ottaa hyvin myös alavatsan lihaksiin. Suosittelen, mutta vain edistyneille.

Hinta ja laatu hyvä! :) Toimii! :)

Rutisi alusta alkaen ja lopulta kräkkäsi 1kk aikana. En suosittele!

Pientä päivitystä tähän ostokseen: halkesi keskiöstä n. reilu puoli vuotta käyttöönoton jälkeen (n. kerran viikossa rullailtuna). Toinen tähti tulee verrattain pienestä rahallisesta häviöstä. En voi kovin pitkäikäiseksi ainakaan suositella. Kovin vaikea näyttää olevan löytää kunnollisia voimapyöriä alumiinipyörillä ja laakeroituna. Pitänee tehdä itse...

Täysin naurettava leikkikalu. Halkesi alle kuukausi ostopäivästä. (ja meikän paino 77kg)

Hyvä hintalaatusuhde ja rullaa hyvin.

Aivan mahtava

Vatsalihakset tulee helposti kesäkuntoon kun tällä jaksaa treenata tarpeeksi kovaa.

Hintalaatusuhde 5/5 . toimii kotioloissa mainiosti. Parasta keskikropantreeniä kotona. Ei kestä lisäpainoilla treenamista, mutta sitä varten on isompia voimapyöriä onneksi.

Yksi parhaista keskivartalon vahvitajista, vaatii titetenkin vähän pohjia että harjoittelu luonnistuu

Toimii erittäin hyvin vatsa treeneissä.

Mahtava laite. Voi harjoitella keskivartaloa, Olkapäitä, Vatsa ja selkälihaksia. Suosittelen

Hyvin toiminut, hieman rutisee ison miehen käsissä.

Marraskuusta -14 tätä käyttäneenä (n. 5kk) sanoisin, että ajaa asiansa. Aika arveluttavasti välillä naksaa 105kg miehen alla, mutta ei ole kuitenkaan vielä hajonnut.

Kyllä on hyvä laite kun parin kuukauden reenin jälkeen saa tehtyä kunnon sarjoja :) Toimii ja hintalaatusuhde hyvä .

Vatsan tehotrimmaaja

Hinta laatu suhde hyvä. Loistava vatsa lihasten harjoittamiseen

Aika jees. Laadukkaampiakin löytynee mutta hintalaatusuhde tässä hyvä.

Hyvä pyörä

Tullessaan toinen pyörän puolikas oli aivan mutkalla, mutta pari päivää 50kg painojen alla oikaisi sitä riittävästi, että meni suoraan. Aika pehmeää materiaalia oli, mutta ajanee asian.

Hinta-laatu-suhteeltaan hyvä.

Hinta-laatu-suhteeltaan hyvä tuote.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Voimapyörä

100487-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
29,95 €
24,95 € Säästä 5,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 24,95 €.
Toimitusaika 1-3 arkipäivää Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!