Levypaino 10kg, 30mm Rautainen Levypaino Otekahvoilla, Harmaa
Tuotetiedot add

30mm Valurautainen Tri Grip levypaino 10 kg

Levypainon keskireikä on halkaisijaltaan 31mm, joten se sopii kaikkiin 30mm halkaisijan levytankoihin. Paino on valmistettu valuraudasta, joten se kestää aikaa kovemmassakin käytössä. Valurautaiset levypainot ovat ohuita, jonka ansiosta levytankoon saa mahtumaan useamman painon. Painoja on helppo käsitellä kolmen oteaukon avulla. Paino on painatettuna levyn pintaan.

Tämän takia valurautainen Tri Grip levypaino on hyvä valinta

  1. Ohuita valurautaisia levypainoja saa mahtumaan useamman levytankoon
  2. Valurauta takaa pitkän käyttöiän
  3. Levypainot soveltuvat tankokäytön lisäksi monipuolisesti lisäpainoksi kehonpainoharjoituksiin
  4. Painon siirtelyä helpottaa 3 kädensijaleikkausta

Levypainot

Levypainomme ovat ihanteellinen lisävaruste tehokkaaseen voimaharjoitteluun. Olipa kyseessä levy-, käsi- tai SZ-painotanko, yksittäiset levypainot ovat helpot ja nopeat kiinnittää. Reiän halkaisijasta riippuen levypainot sopivat meidän kaikkiin vakio- tai olympiatankoihin.

Harjoittelu

Painolevymme ovat monipuolisia ja tarjoavat siksi laajan valikoiman käyttötarkoituksia. Painot sopivat myös harjoitteluun ilman lisälaitteita. Erityisesti Tri Grip -levypainoihin on helppo tarttua niiden ergonomisella suunnittelulla, jolloin kehonpainoharjoitukset voidaan suorittaa turvallisesti.

Säilytys

Riippumatta painolevyn reiän halkaisijasta, se voidaan säilyttää turvallisesti ja tilaa säästävästi missä tahansa levypainotelineessä. Erilaiset säilytysvaihtoehdot varmistavat järjestyksen kotikuntosalilla tai kuntosalin lattialla.

Ominaisuudet

Materiaali
Valurauta

Paino
10kg


Väri
Harmaa

Reiän halkaisija
31 mm


Halkaisija
28cm

Paksuus
3,5cm


Tuotearvostelut

4.6 /5


Yhteensä 10 tuotearvostelua

5 tähteä7 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Olen nyt siirtynyt muovisista levyistä näihin metalliisiin, koska ne ovat paljon ohuempia ja pienempiä. Saa enemmän painoa levyille. Odotukseni täyttyivät, ohuet, kompaktit ja helposti käsiteltävissä. Voit pakata 10 kg levyjä käsipainolle, mikä ei ole mahdollista muovisten levyjen kanssa.

hyvää ostos

Kestävä, sopivan karhea pinta. Keskiosan maalaamalla hyvännäköinen!

Hinta ei ole ihan kohdillaan, mutta levyissä ei sinällään mitään vikaan

Kyllä kelpaa vääntää rautaa näillä tri grip levypainoilla. Sarjasta puuttuu vielä pienet ja suurin, eli varmaa ostoslistalla kohta...

Muuten ihan hyvät kiekot, mutta osissa kädensijoista on ikävän terävät saumat. Rautaviila kouraan, niin niistäkin tietysti pääsee eroon.

Monipuolinen kiekko. SUOSITTELEN.

Erinomainen levypaino. Istuu hyvin käteen ja sopii moniin eri harjoituksiin ilman tankoakin.

paino levy sopii hyvin vatsalihasten tekemisiin oteaukkojen takia voi käyttää kun jumppapalloa

Äärimmäisen hyvä levypaino, joka sopii moneen tarkoitukseen, noiden kädensijaleikkausten ansiosta. Ainoastaan itse tein virheen, kun ko. kiekko tietysti näiden leikkausten myötä kasvaa halkaisijaltaan. Niin käsipainoja ajatellen nämä limput ei ehkä ole kaikkein parhaimpia, koska käsipainokin tietysti kasvaa halkaisijaltaan, kun siihen näitä lataa. Muuten kyllä oli täysin rahan arvoisia kiekkoja.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Levypaino 10kg, 30mm Rautainen Levypaino Otekahvoilla, Harmaa

100542-00003-0016
TARJOUS
TÄNÄÄN!
69,95 €
39,95 € Säästä 30,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 39,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!