Nahkainen Painonnostovyö / Lifting Belt, S 10/6,4x66-85cm
Tuotetiedot add

Painonnostovyö koko

Painonnostovyö nahka

Nahkainen Painonnostovyö, koko S

Painonnostovyö auttaa maksimoimaan harjoituksiesi tuloksen sekä suoriutumaan turvallisemmin. Vyön avulla asento pysyy parempana vyöhön kohdistuvan paineen takia ja näin voi keskittyä paremmin itse liikkeeseen. Painonnostovyö ei pelkästään vähennä selkäänkohdistuvia vammoja, mutta auttaa myös monien muidenkin harjoituksien kanssa pitämään asennon kunnossa ja suoriutumaan paremmin. Muotoilun vuoksi vyö soveltuu myös crossfittiin, kehonrakennukseen sekä painonnostoon.

Säädä painonnostovyö tukevasti, jotta voit työntyä sitä vasten työntämällä vatsaasi hieman ulos, mutta älä kuitenkaan kiristä vyötä niin tiukalle, että et saa kunnolla henkeä. Tärkeintä on, että vyö ei häiritse liikeratoja. Mikäli vyö esimerkiksi on tiellä maastavedossa, niin voit kokeilla siirtää vyötä hieman korkeammalle. Liikettä tehdessä vatsaan syntyvä paine työntyy vyöhön, jolloin se tukee koko liikkeen ajan. Painonnostovyön käytössä tärkeintä on oikeinkäyttö, jolloin saat siitä kaiken hyödyn irti.

Kestävää nahkaa


Painonnostovyö on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä aidosta nahasta sekä sen selässä on levennetty ja pehmustettu osio lisäämässä tukea.

Täydellinen tuki treeniin


Painonnostovyö vähentää alaselkään kohdistuvaa rasitusta, tukee keskivartaloa harjoittelun aikana sekä auttaa pitämään selkärangan neutraalina.

Tukevampi kaksoispiikki


Kaksoispiikin ansiosta tämä painonnostovyö on extra tukeva! Laita päälle, treenaa tehokkaammin ja kohta peittoat jo henkilökohtaiset ennätyksesi


Ominaisuudet

Leveys
Selkä 10cm, edestä 6,4cm

Materiaali
Nahka


Koko
S

Vyötärön ympärys
Säädettävissä 66-85 cm


Tuotearvostelut

4.5 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Erittäin hyvä ja tukeva vyö. Ei mitään huonoa sanottavaa, siksi viisi tähteä

hyvä että että meille kapeemmillekin malleille on olemassa vöitä

"normi" kokoselle naiselle hyvin istuu. Hintaan nähden erittäin hyvä tuote. ei tuomittavaa, vähän myöhässä vaan tuli tilaus.

Ihan hyvä ja tukee hyvin selkää.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Nahkainen Painonnostovyö / Lifting Belt, S 10/6,4x66-85cm

100536-00054-0077
TARJOUS
TÄNÄÄN!
49,95 €
34,95 € Säästä 15,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 34,95 €.
Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!