Joogamatto 5mm, Ihoystävällinen, Korkki, 183x61cm
Joogamatto 5mm, Ihoystävällinen, Korkki, 183x61cm
Joogamatto 5mm, Ihoystävällinen, Korkki, 183x61cm
Joogamatto 5mm, Ihoystävällinen, Korkki, 183x61cm
Joogamatto 5mm, Ihoystävällinen, Korkki, 183x61cm
Tuotetiedot add

Gorilla Sports joogamatto: täydellinen joogaan, pilatekseen ja venyttelyyn!

Gorilla Sports joogamatto vie lattialla suoritettavat harjoitukset seuraavalle tasolle. Joogamatto on valmistettu erittäin kevyistä ja luistamattomista materiaaleista. Materiaaleina on käytetty ihoystävällistä, pehmeää TPE:tä. Joogamaton pystyy taittamaan rullalle ja ottamaan helposti matkaan myös ulkoharjoitteluun sekä reissuille.

Joogamaton edut:

Joogamatossa käytettyjen laadukkaiden materiaalien ansiosta joogamatto on erityisen kestävä, kevyt, ihoystävällinen eikä se luista lattialla tai raajojen alla. Joogan etuina on lajin edullisuus - joogamatto voi olla ainoa lisävaruste jota tarvitset joogaamiseen. Joogamatto on suunniteltu täysin joogaan, venyttelyyn ja kuntoiluun. Sen materiaali tuntuu erittäin mukavalta myös ihoakin vasten. Tärkeimpänä ominaisuutena se on luistamaton, jonka vuoksi matto pysyy juuri sillä paikalla mihin sen asetat.

Joogamaton pystyy helposti rullaamaan kasaan sekä ottamaan sen mukaan kuntosalille, joogatunnille, reissuille tai vaikka puistojumppaan. Se soveltuu käytettäväksi sisällä ja ulkona.

Joogaamisen hyödyt:

1. Lisää lihaksien notkeutta

Usein ihmiset kokevat joogan pelottavana, koska he eivät ole notkeita. Joogaaminen sopii erityisen hyvin kaikille, koska se nimenomaan lisää notkeutta. Joogatessasi säännöllisesti, huomaat kuin itsestään kuinka kehosi on notkeampi kuin koskaan aiemmin!

2. Rauhoittaa kehoa ja mieltä

Joogaa on käytetty vuosituhansien ajan rentoutumiseen, koska se rauhoittaa kehoa ja mieltä. Joogatunteja löytyy erittäin monenlaisia, joten kannattaa valita juuri sinun tarpeillesi ja taidoillesi sopiva tunti. Jos haluat joogalta erityisesti meditatiivisia vaikutuksia, kannattaa valita rauhallinen joogatunti tai suorittaa joogaliikkeet erityisen rauhallisesti ja keskittyneesti.

3. Opit tuntemaan kehosi paremmin

Joogaliikkeiden avulla opit tuntemaan ja hallitsemaan kehoasi paremmin. Suorittaessasi liikkeet kontrolloidusti ja keskittyen, opit hallitsemaan paremmin lihaksiesi käyttöä. Ajan myötä on myös mahdollista oppia tuntemaan omaa mieltäkin paremmin.

4. Parantaa unenlaatua

Joogaamisen on todettu vaikuttavan nukahtamiseen ja unenlaatuun positiivisesti. Joogaaminen saa mielen ja lihakset rentoutumaan, jonka vuoksi joogaamisen on todettu avuksi uniongelmista kärsiville. Joogaamisen voi tehdä varhain aamulla tai juuri ennen nukkumaanmenoa.

5. Vahvistaa immuniteettia

Kun keho ja mieli voivat paremmin, myös kehon immuniteetti toimii paremmin. Joogalla on todettu olevan myös puhdistava vaikutus ruuansulatuselimistössä. Useat joogaliikkeet vaikuttavat vatsaan vuorotellen puristavasti ja venyttävästi - tämä tehostaa verenkiertoa tällä alueella sekä edistää puhdistautumista.

6. Tehostaa hapenottokykyä

Hengitysharjoitukset kuuluvat oleellisena osana joogaharjoituksiin, jotka parantavat hapenottokykyä. Tehokas hengitys on tekniikkalaji, jonka oppiessa luonnolisesti hengityksestä tulee tehokkaampi.

7. Auttaa kipuun

Nykyään suurinosa töistä tehdään toimistossa, paikallaan ja istuallaan. Keho on suunniteltu liikkumaan, jotta se toimisi normaalisti. Sidekudokset jäykistyvät ja saattavat aiheuttaa kipua, kun kroppa on jämähtänyt paikalleen. Jooga on erinomainen tapa saada liikettä niveliin ja veri kiertämään.

Ominaisuudet

Mitat
183 x 61 cm

Materiaali
TPE


Väri
Korkki

Paksuus
5 mm


Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Muuten oikein hyvä, mutta korkkipinta alkoi aika nopeasti kupruilla (muutaman kuukauden käytössä ollut).

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Joogamatto 5mm, Ihoystävällinen, Korkki, 183x61cm

101160-00147-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
64,95 €
39,95 € Säästä 25,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 39,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!