Arm Blaster Hauistuki Niskatuella 32-57cm x 8,5cm Teräs, Neopreeni
Arm Blaster Hauistuki Niskatuella 32-57cm x 8,5cm Teräs, Neopreeni
Arm Blaster Hauistuki Niskatuella 32-57cm x 8,5cm Teräs, Neopreeni
Arm Blaster Hauistuki Niskatuella 32-57cm x 8,5cm Teräs, Neopreeni
Arm Blaster Hauistuki Niskatuella 32-57cm x 8,5cm Teräs, Neopreeni
Arm Blaster Hauistuki Niskatuella 32-57cm x 8,5cm Teräs, Neopreeni
Arm Blaster Hauistuki Niskatuella 32-57cm x 8,5cm Teräs, Neopreeni
Tuotetiedot add

Arm blaster hauistreeniin

Hauistuki

Hauistreeni

Arm blaster treeni

Arm Blaster

Arm Blaster sisältää niskan takaa rinnan päällä roikkuvan pehmustetun metallituen, jota käyttäessä saat eristettyä hauislihakset todella tehokkaasti. Tuen käyttö estää heijari-liikkeen, eli selän käyttämisen apuna hauiskäännöissä. Myös kädet pysyvät tiukasti paikallaan, jolloin liike kohdistuu juuri haluttuun paikkaan eli hauikseen. Tuen käsiosat on pehmustettu neopreenipäällysteellä. Pehmuste suojaa käsivarsia ja takaa hyvän ja mukavan otteen.

Tämä mukava ja helppokäyttöinen apuväline voi tehdä rasittavastakin käsivarsiharjoitteluohjelmastasi kaiken ajan ja vaivannäön arvoisen. Eristämällä hauislihakset ja ojentajalihakset Arm Blasterilla voit rakentaa lihaksikkaammat käsivarret huomattavasti lyhyemmässä ajassa. Koska kyseessä on kevyt tuote, voit kantaa sitä mukanasi missä ja milloin tahansa! 

Kyynärpäiden heiluminen pois optimista asennosta hauistreenin aikana on todella yleistä, varsinkin kun nostetaan raskaampia painoja. Tämä kyynärpäiden heiluminen johtaa yleensä huonoon ryhtiin.

Gorilla Sports Arm Blasterin ensisijainen tarkoitus on antaa sinulle hyvä tekniikka. Käyttämällä säännöllisesti arm blasteria hauislihastreenissäsi saat tavaksi pitää kyynärpäät lähellä kylkiäsi, eliminoida kaiken heilumisen ja keskittyä vain intensiiviseen lihasten rakentamiseen.

Parasta Arm Blasterissa on se, että se täyttää kaikki treenitoiveesi. Isompi hauiskumpu, suuret lihakset ja yleinen keskivartalon vakaus eivät enää jää täyttymättömäksi haaveeksi.

Mukavat pehmusteet


Arm Blasterin neopreeni pehmusteen ansiosta treenisi ei kärsi kipuilusta! Pehmusteet suojaavat käsiäsi, jotta voit maksimoida tuloksesi.

Maksimoi hauistreeni


Arm Blaster auttaa keskittämään liikkeen oikeaan lihakseen sekä estää kyynärpään heilumisliikkeen. Näin tekniikkasi pysyy aina kunnossa.

Säädettävä niskatuki


Arm Blasterin säädettävä niskatuki on valmistettu neopreenista ja se autaa pitämään hauistuen paikoillaan sekä halutulla korkeudella.

Ominaisuudet

Leveys
8,5 cm

Pituus
32 - 57 cm


Mitat pehmuste
Paksuus 5 mm

Materiaali
Teräs, neopreeni


Paino
700 g

Paksuus
3 mm


Tuotevideo add

Tuotearvostelut

4.8 /5


Yhteensä 15 tuotearvostelua

5 tähteä12 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Vähän olin skeptinen toimivuudesta, mutta tilasin kuitenkin. Positiivinen yllätys kuinka hyvin toimii.

Tekee juuri sen, mitä sen on tarkoitus. Kyynärpäät ovat lähellä vartaloa hauistreenin aikana curl-tangon kanssa.

Tilasin useammasta kaupasta, tämä paras, kiitos.

Toimiva, simppeli apuväline hauiskääntöihin. Helppo säilöä, eikä vie tilaa. Hyvä tapa saada lisähaastetta ilman uusien painojen hankkimista.

Toimii kun junan vessa , no jos ei toimis NI tarvis olla aika tyhmä, hyvä laatu ja mukava käytössä ja hauikset särkee mikä on bonus

Olen halunnut ostaa jo jonkin aikaa blasterin. Materiaali on hyvää ja nauhaa on helppo lyhentää tai laajentaa. Toivottavasti kestää myös suurta kuormaa.

En uskonut, kuinka vahva blastern vaikutus on, mutta yllätyin. Treeni menee täysin hauiksille, enkä usko että voit tehdä mitään väärin. Laatu on myös hyvä!

Tuli kokeeksi hommattua ja kyllähän tällä hauikset kipeiksi sai..tosin sai kyllä palleankin, sen verran ikävästi painaa tuo rauta, mutta kun laittaa tyynyn pallean ja eristimen väliin homma on ratkaistu

Hyvin toimiva hauiksen eristävä laite, korkeuden säätö riittä hyvin vaikka pidemmät kädet omistaisi. Suosittelen lämpimästi.

Hinnalta hyvä. Hyvin ottaa.. Max ei tietoja ? Pehmuste hyvä laittaa alaraudan alle niin ei paina ikävästi päälle..

Toimiva keksintö!

toimii

Kaverin settiä testasin ja aivan loistava apu eristäviin liikkeisiin. Hankintalistalla heti seuraavana

Todella hyödyllinen hankinta!

Tuli hankittua vähän vitsillä, mutta ollut salillamme todella kovassa käytössä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arm Blaster Hauistuki Niskatuella 32-57cm x 8,5cm Teräs, Neopreeni

100614-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
49,95 €
29,95 € Säästä 20,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 29,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!