Fitnessbag Hiekkasäkki 5kg, 10kg, 15kg, Maastokuvio, Nylon
Fitnessbag Hiekkasäkki 5kg, 10kg, 15kg, Maastokuvio, Nylon
Tuotetiedot add

Gorilla Sportsin camon värinen hiekkasäkki

Hiekkasäkki on loistava treeniväline. Sen avulla teet useita erilaisia tehokkaita ja toiminnallisia harjoitteita. Ei ole väliä missä treenaat, Gorilla Sportsin hiekkasäkit sopivat kaikkialle: kotiin, ulos, kuntosalille! Kolme eri kahvaa mahdollistavat monet erilaiset otteet. Säkin sisällä liikkuva hiekkapaino aktivoi tehokkaasti lihaksia tuoden vaihtelua ja lisähaastetta kun verrattuna esim. kahvakuulalla tehtyihin harjoitteisiin.

Treenaaminen hiekkasäkillä

Hiekkasäkin avulla  voit tehdä aivan samoja harjoitteita kuin esim. kahvakuulalla, levytangolla, käsipainoilla. Erona vain, että tarvitset ainoastaan yhden välineen, hiekkasäkin! Kyykyt, maastavedot, askelkyykyt, heilautukset ja punnerrukset on kaikki mahdollista käyttämällä hiekkasäkkiä. Aloita 5kg säkillä, kun kunto ja voimat lisääntyvät voit siirtyä painavampaan säkkiin. Valikoimastamme löytyy kolme eripainoista hiekkasäkkiä 5kg, 10kg ja 15kg.

Hiekkasäkin parhaat ominaisuudet

  1. Loistava lisä eri kehonpainoharjoituksiin
  2. Helppo kantaa kahvojen avulla
  3. Mukavampi lisäpaino kuin esimerkiksi levytanko

Painot


Hiekkasäkkiä on saatavilla kolmessa eri painoluokassa välillä 5-15 kg. Voit siis niistä valita itsellesi sopivan lisäpainon treeniin ja tarvittaessa haastaa itseäsi vieläkin painavemmalla säkillä.

Treenaaminen


Hiekkasäkkiä voidaan käyttää monipuolisesti erilaisissa treeneissä lisäpainona tuomaan lisähaastetta. Säkkiä voidaan kantaa usealla eri tavalla useiden kahvojen ansioista.

Materiaali


Hiekkasäkki täytetty metallihiekalla ja on valmistettu kestävästä nailonista, jossa on kaksinkertaiset ommellut saumat ja mustat synteettisestä nahasta tehdyt päädyt.

Ominaisuudet

Mitat
55 x 22 cm

Materiaali
Nylon, keinonahka


Väri
Camo

Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

15kg säkki on on oikeasti jopa hyödyllinen, Aerobinen treeni sujuu mutkattomasti tällä, kun vastusta alkaa olemaan jo ihan kohtalaisesti kunnon hikijumppaan, tietenkään ei tämä kunnon salitreeniä voita, mutta säkillä pystyy aerobisissa hienosti tekemään kaikkea, mitä kehonpainolla on todella vaikeaa.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Fitnessbag Hiekkasäkki 5kg, 10kg, 15kg, Maastokuvio, Nylon

100904-00078-0020
TARJOUS
TÄNÄÄN!
109,95 €
94,95 € Säästä 15,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 94,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!