Mini bands
Mini bands
Mini bands
Tuotetiedot add

Kompakti vastusnauha!

Nyt valikoimaan lisätty suosittuja ja haluttuja lyhyitä vastusnauhoja! Vastusvaihtoehtoja on viisi, joten jokaiselle käyttäjälle löytyy varmasti omiin tarpeisiin vastusnauha.

 • Pinkki 500mm x 50mm x 0,4mm- 10 lb / 4,5 kg
 • Keltainen 500mm x 50mm x 0,6mm- 20 lb / 9 kg
 • Sininen 500mm x 50mm x 0,8mm- 25 lb / 11,3 kg
 • Punainen 500mm x 50mm x 1mm- 30 lb / 13,6 kg
 • Musta 500mm x 50mm x 1,2mm - 35 lb / 15,8 kg
 • Materiaali: korkealaatuista liukumatonta lateksia
 • Erittäin kestävä vastusnauha, joka ei ihan helposti mene rikki
 • Valkoisella GorillSportsin logolla
 • Sopii kaikentasoisille käyttäjille

Näillä vastusnauhoilla treenaat alavartaloa aivan uudella tavalla! Tilaa, kokeile ja ihastu!

Mini Bands - ihanteellinen joustavaan ja tehokkaaseen harjoitteluun

Nykyaikaisilla Mini Bandseillä on monia etuja. Voit näin suunnitella harjoituksesi tehokkaasti, monipuolisesti ja yksilöllisesi. Ne, jotka ajattelevat, että tyylikkäät treeninaugat on suunnattu yksinomaan edistyneille urheilijoille, ovat väärässä. Juurikin aloittelijana sinulla on mahdollisuus optimoida harjoituksesi tämän lisävarusteen avulla.

Mikä Mini Bands sopii harjoitteluusi?

Mini Bands valikoima on suuri ja niitä on saatavissa useissa väreissä. On siis ymmärrettävää pohtia, mikä näistä sopii parheiten juuri sinun tarpeisiisi. Se, mikä malli kannattaa valita, riippuu olennaisesti siitä, millaiseen harjoitukseen treeninauhaa käytetään. Myös henkilökohtaiset odotukset ja käyttömukavuus ovat ratkaisevassa roolissa. Harjoittaessan jalkoja ja selkää, niin ammattilais- kuin amatööriurheilijatkin, suosivat kahvatonta treeninauhaa, sillä se tarjoaa joustavammat harjoittelumahdollisuudet.

Mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota valitessasi Mini Bandsia?

 • Väri. Värit kertovat treeninauhan vastuksen, joka valitaan oman kuntotason mukaan.
 • Treeninauhan pituus ja leveys
 • Lisävarusteiden, kuten treenimattojen, mahdollinen tarve. Monia treeninauhaharjoituksia voidaan tehdä myös lattialla, mutta käyttäjämukavuus tulee huomioida.

Jos et ole koskaan harjotellut treenianuhalla ja halaut tutustua tähän välineeseen, niin kannattaa valita keskivahva malli, jossa ei ole kahvoja. Tällöin saat monipuolisen harjoitusvälineen, jonka päät voit halutessasi kääntää ranteiden ympärille säätääksesi pituutta erilaisten harjoitusten mukaan.

Erilaiset Mini Bands eri lihasryhmille

Jalkalihakset voidaan yleensä harjoitella suuremmilla painolla kuin esimerkiksi käsi- ja selkälihakset. Jos haluat olla joustava lihasten ja voiman rakentamisen suhteen, sinun kannattaa valita useita eri vahvuisia treeninauhoja. Harjoittelun yksilöllisyyttä ja monipuolisuutta voidaan siis tukea monella tapaa.

Vastusnauha sopii koko vartalon harjoittamiseen, mutta vuosien mittaan on kehittynyt tiettyjä suosikkiliikkeitä, joita niin ammatti- kuin amatööriurheilijat suosivat:

 • Reiden ja säären lihakset
 • Hauislihakset
 • Selän ylä- ja alaosa
 • Vatsalihakset.

Muista aina tehdä liikkeet puhtaasti ja rauhallisesti, samalla tavalla kuin harjoittelisit käsipainoilla. Älä koskaan hae vauhtia liikkeeseen riuhtomalla. Harjoittelut tehoalueella, joka tarkoittaa sitä, että toistojen määrän sijaan tärkeämpää on hidas ja koordinoitu työskentely.

Mini Bands edut

Yksi asia on varma: treeninauhat saattavat näyttää ensi silmäyksellä yksinkertaisilta, mutta ne tarjoavat sinulle loistavan tilaisuuden tehdä harjoittelustasi vieläkin haastavampa ja monipuolisempaa. Voit harjoitella treeninauhalla tehokkaasti koko vartalon ja laadukas luistamaton materiaali tekee harjoittelusta vieläkin mukavampaa.

Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 25.04.2019

Tuote vastaa kuvausta, sekä hinta-laatusuhde on loistava! Olen erittäin tyytyväinen.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Mini bands

100964-00037-0170
10,74 €

Alkaen 8 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16