Expander säädettävä vastusnauha kahvoilla

100482-00052-0001

-3.89€

11,06 €

Normaalisti:14,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 4.90€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Ellet ole erittäin nuori, muistat varmasti tämän treenivälineen menneisyydestä. Tämä vastuskuminauha on uudempi, parempi versio ilman epämiellyttäviä jousia. Voit treenata rintakehääsi, käsiäsi ja olkapäitäsi ilman riskiä sotkeutumisesta naruihin. Voit myös määrittää kuinka kovalla vastuksella treenaat, kun irrotat kuminauhoja kahvoista. Tätä voidaan siis helposti säätää sopivaksi joko aloittelijalle tai kokeneelle kuntoilijalle.

Kahvat ovat yksittäisesti muovista valettu, joten niistä saa hyvän ja mukavan otteen. Tämän laitteen mitat tekevät siitä helpon kuljetettavan mukana.

Treenaaminen loitontimella

Kaikista hyvistä treeniohjelmista tulee löytyä rinta-, käsi sekä olkatreenit. Jotkut valitsevat näihin treeneihin suoran tangon tai käsipainotangot, toiset tykkäävät käyttää kuminauhoja.

Rintalihasten treenaaminen vastusnauhalla antaa sinulle erilaista treeniä kuin normaalisti. Normaalisti rintalihastreeneissä työnnät asioita poispäin sinusta, tässä sinä vedät niitä puoleesi. Tästä syystä, paras tilanne olisi kun käyttäisit molempia harjoituksia. Tämä pätee sekä aloittelijoihin että kokeneisiin kuntoilijoihin.

Vastusnauha auttaa tiettyjä ylävartalon lihasryhmiä. Hyvässä treenissä tulisi olla myös harjoituksia jotka kohdistuvat alavartaloon. Tästä syystä, kun alat treenaamaan, tee aina koko vartalon ohjelma. Josset tiedä miten, pyydä apua. Suosittelemme, että käytät treenissäsi myös muita välineitä.

Onko sinulla tarkoitus tehdä itsellesi kotikuntosali? Tarvitset useampia välineitä, toki riippuen siitä, mitkä ovat sinun kuntoilun päämäärät. Voit katsoa meiltä tarvikkeita kuntosalillesi. Suosittelemme hankkimaan laitteita, joilla saat vahvistettua kestävyyttä ja sydäntä sekä rakentamaan lihasmassaa.  

Tekniset tiedot

  • 10 kg vetovastus jokaista nauhaa kohti (Säätövara näinollen 10-50kg)
  • Oivallinen ylävartalon vahvistamiseen  (Rinta, kädet, olkapäät, yläselkä) 
  • Kahvat kovamuovia
  • Kahvan otteen leveys 17cm
  • Vastusnauhat: pituus 63cm, halkaisija 6.6mm 
  • Paino noin 500g

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.02.02.2018 (Expander säädettävä vastusnauha kahvoilla) :
(1/5

Tästä itse asiassa hajosi heti ensimmäisellä kerralla yksi kiinnitysjuttu, eikä muutenkaan oikein pärjää isolle kuminauhalle. Ei jatkoon.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Expander säädettävä vastusnauha kahvoilla) :
(5/5

Hyvä laite olkapäille ja yläselälle. Laite on kestävän tuntuinen ja siitä saa hyvin otetta

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Expander säädettävä vastusnauha kahvoilla) :
(5/5

Loistava tuote!!