Liina/Nauha treenisetti

100516-00049-0001

-174.45€

55,50 €

Normaalisti:229,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Liina-/Nauhatreenisetti saattaa herättää kysymyksiä, siitä mitä sillä tehdään? Kysymys olisi parempi kääntää toisinpäin, että mitä tällä EI voisi tehdä! Liina/Nauha treenisetti on suunniteltu 100% koko kropan harjoittelemiseen. Tällä setillä luodaan vahva keskivartalo, joka on koko kropan kivijalka.

Myös fysioterapeutit käyttävät tälläisiä tuotteita kuntouttaakseen potilaitaan. Käyttömahdollisuuksia tällä Liina/Nauha treenisetillä on aivan yhtä monta kuin käyttäjääkin. Myös treenaaminen voi olla monipuolista ja hauskaa!

Tuotekuvaus

Tällä liina-/nauhatreeni setillä tehtävät harjoitukset ovat loputtomat. Se sopii käytettäväksi niin kotona kuin kuntokeskuksissakin. Tuote on kevyt ja sitä voidaan säilyttää suljettavassa kassissa. Narut voidaan kiinittää esimerkiksi oveen.  Ainoa varmistettava asia on, että kiinnike on tarpeeksi tukeva. Tuote on täysin polyesteerista ja nylonista, joka tekee siitä luotettavan ja kestävän kuntolaitteen. Jousitukset kestävät painoa jopa 400 kg. Silmukat on helppoa säätää halutun pituiseksi. Tämän vuoksi laite sopii myös aloitteleville kuntoilijoille. Aluksi liinat voi säätää niin, että liikkeet helpottuvat. 

Harjoittelu liina-/nauhatreenisetillä

Harjoittelu tällä laitteella sopii kaikille. Aloittelija voi helposti säädellä harjoitusten vastusta hihnojen pituudella. Tottuneempi voi tehdä samoja harjoituksia raskaammalla vastuksella. Treeninauhat antavat hyvän harjoituksen koko vartalolle. Vain mielikuvitus on rajana treeniäsi valitessa. 

Harjoittelemalla saat treeniä kaikille eri lihasryhmille, mutta kehität samalla tasapainoa ja koordinaatiota. Sen lisäksi, että teet liikkeen on sinun pidettävä itsesi tasapainossa. Tämä on todella haasteellista monille eri lihasryhmille, esimerkiksi pienille lihasryhmille kuten hartioille. 

Laitetta voidaan käyttää uskomattoman moniin harjoituksiin. Voit harjoittaa ylä- sekä alavartaloa ilman muita laitteita. Kahvat on pehmustettu, koska treeneissä käytetään paljon käsiä. 

Liinalla tehtävät harjoitukset kannattaa yhdistää johonkin toiseen treeniin, jolloin siitä saadaan eniten irti. Harjoittele tällä setillä esimerkiksi kolme kertaa viikossa ja muina päivinä harjoita kestävyyttä. 

Tekniset tiedot:

  • Max. kuormitus: 400kg (Huom. turvallinen kiinnitys)
  • Paino: 600g
  • Max. pituus: 2,4 m
  • Materiaali: 70% polyesteri, 30% nailon
  • Sisältää: 1 x Liina/nauha, 1 x Ovikiinnikke, 1 x Sulkurengas ja 1 x Säilytyspussi

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Liina/Nauha treenisetti) :
(5/5

Kuntosali taskukoossa, aina mukana. Nopea hihnojen säätö.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Liina/Nauha treenisetti) :
(5/5

Olen 35 v lähiömutsi, joka penkkaa, voimanostaa yms. voimaurheilee aktiivisesti, joka on pitkään etsinyt yleiskunto-/tasapaino-/omapaino- ja lämmittelyharjoitteisiin jotain kätevää kompaktia välinettä, jota voisi käyttää helposti ja innovatiivisesti kotona, reissussa, saleilla, ulkona ja kisatilanteissa lämmittelytiloissa ennen urheilusuoritusta. Vastuskumit ja keppijumppa tuntui ihan jees tavalta toteuttaa tämä kaikki, ennen kuin tutustuin tähän liina/nauhatreenisettiin. Huomattavasti helpompi roudailla mukana keppeihin ja kumeihin nähden ja mukana kätevä kuljetuspussi. Lämmittely hoituu tehokkaasti, helposti ja nopeasti. Tuntuu että tällä lämmitellessä tai jumpatessa muuten vain ihan oikeasti vetreytyy ja lämpiää nopiasti, niin että koko kehon lihaksisto aktivoituu. Tästä ovat innostuneet kummatkin lapset, monet salikaverit, tätä testanneet ystävät ja jopa oma ei-kauhean-helpolla-mistään innostuva kumppanini... Toimii todellakin monenlaiseen lämmittelyyn ja en ole millään muulla välineellä näin helposti ja nopeasti hyötynyt selkeällä notkeutumisella ja selän vahvistumisella penkkipunnertajanakaan. Voin suositella tätä koko perheenkin jumppavälineeksi täysin rinnoin! Olen kirjoittanut tästä tuotteesta kera kuvien blogiini mm. osoitteessa:
http://vitnessiivatnessiijavilosofiaa.blogspot.fi/2016/03/gorilla-sports-tuotearvioita.html

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Liina/Nauha treenisetti) :
(4/5

Superhyvä tuote. Ostettiin 59 v. äidille lahjaksi ja hän innostui kovasti. Pieni miinus treeniehdotusten/-ohjeiden puutteesta, mutta itse tuote on todella helppokäyttöinen ja ovikiinitys toimii loistavasti.