Valurautaiset levypainot

32 tuotetta
Näytetään 1-25 yht. 32 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Rautaisia painolevyjä on saatavilla useissa eri painoluokissa: voit valita aina puolesta kilosta kolmeenkymmeneen kiloon saakka. Kaikissa levyissä on reikä, jonka halkaisija on 31mm. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää näitä levyjä kaikkien sellaisten tankojen kanssa joiden halkaisija on 30mm. Nämä painolevyt ovat laadukasta yhtenäistä rautaa. Ulkokuori on hiottu/puuteripinnoitettu, joka antaa karhean tuntuman. Jokaiseen levyyn on painettu Gorilla  Sportsin logo. Nämä rautaiset painolevyt sopivat mihin tahansa treeniin missä tahansa. Se voi olla kuntosali, koti, urheiluseuran tila tai vaikka työpaikka. Tilatessa kannattaa muistaa, että sinun tulee varautua myös kehittymiseen. Tilaa sellaiset painot joilla treenaat nyt. Ota myös painavampia sitä varten, että voit nostaa vastusta ajan myötä. Harkitsetko hankkivasi myös muita välineitä meiltä? Kannattaa tarkasta laajat tankovalikoimamme. Meiltä löytyy paljon sekä suoria tankoja, EZ-tankoja sekä käsipainotankoja.

Treenaaminen rautaisilla painolevyillä

Painolevyjä yksin käytettäessäkin voit saada tehokasta treeniä, mutta sitä ei suositella. Niitä on viisaampi käyttää tangon kanssa ja muissa välineissä. Tanko tyypin valinta riippuu ihan siitä mikä on sinun päämääräsi. Suosittelemme myös hankkimaan treenipenkin, jolloin saat treenistäsi vieläkin monipuolisempia.

Treenaaminen on kaikille, jopa heille jotka eivät ole ennen urheilleet! Nämä rautaiset painolevyt ovat todennäköisesti juuri se mitä tarvitset. Pienet painot avustavat vähitellen kehittymisessä.