Tasapainotyyny piikkeillä
Tasapainotyyny piikkeillä
Tasapainotyyny piikkeillä
Tasapainotyyny piikkeillä
Tuotetiedot add

OMINAISUUDET: Tasapainotyyny on tehty korkealaatuisesta sekä ihoystävällisestä PVC materiaalista. Tasapainotyyny tarjoaa monenlaisia harjoitusmahdollisuuksia sekä on loistava apuväline esimerkiksi toimistossa vähentämään selkään kohdistuvaa painetta.

MONIKÄYTTÖISYYS: Tasapainotyyny sopii kaikentasoisille kuntoilijoille. Sen avulla voidaan harjoittaa keskivartalon voimaa ja kestävyyttä sekä voit tehdä monipuolisia koordinaatio- sekä tasapainoharjoituksia. Tasapainotyynyä on saatavilla yhdeksässä eri värissä.

TOIMINNALLISUUS:Voit käyttää tasapainotyynyä monipuolisesti keskivartalonvoiman lisäämiseen ja koordinaation parantamiseen. Sen avulla voit lisätä treenien intensiivisyyttä ja näin polttaa enemmän kaloreita ja laihtua.

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU: Tarjoamme tuotteelle 24kk täystakuun! Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tasapainotyynyyn, mistä tahansa syystä, on sinulla 14 päivän palautusoikeus! Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä :)

KOKO: Halkaisija on 33cm.

Haluatko parantaa kuntoa, voimaa ja koordinaatiota?

Tasapainotyynyn pääasiallinen käyttötarkoitus on istuminen sen päällä, sillä vahvistaa selkä- sekä vatsalihaksia. Tasapainotyynyn yksi parhaista ominaisuuksista on, että se parantaa ryhtiä. Tasapainotyynyä kannattaa myös käyttää monipuolisesti ei pelkästään istumiseen.

Treenaaminen tasapainotyynyllä

Tasapainotyynyn päällä seisominen on jo haasteellista ja on erinomainen harjoite tasapainon harjoitteluu. Tasapainotyynyn kanssa et tarvitse lisäpainoja vaan omakeho toimii vastuksena. Esimerkiksi kyykky tasapainotyynyn päällä vahvistaa keskivartaloa sekä reisiä ja lisänä vielä parantaa tasapainoa. Tasapainotyynyn "vastusta" voit säätää tyynyn ilman määrällä, jolloin saat entistä enemmän vaihtoehtoja harjoituksiin. 

Tasapainotyynyn avustuksella voit saada todella hyvän koordinaatiokyvyn, paremman ryhdin sekä voimaa. Katso netistä ohjeita joiden avulla pääset alkuun. Löydät myös netistä kokonaisia treeniohjelmia tasapainotyynyn käyttöön. Tasapainotyyny ei ole pelkästään istumista varten!

Voit myös treenata vatsalihaksiasi tasapainotyynyn avustuksella;Istu tynnyn päälle, nosta jalat hieman koukussa ylös lattiasta ja aseta kädet sivuille tasapainottamaan liikettä ja pidä asentoa hetken ja laske jalat alas. Pidä keskivartalo tiukkana koko liikkeen ajan!

Tekniset tiedot:

  • Laadukas ja ihoystävällinen PVC materiaali
  • Halkaisija 33cm
  • Värit: Pinkki, harmaa, sininen, vihreä, punainen, violetti, keltainen, turkoosi ja musta
  • Pumppu sisältyy toimitukseen

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Tasapainotyyny piikkeillä

101056-00059-0054
TARJOUS
TÄNÄÄN!
26,34 €
21,34 € Säästä 5,00 €

Alkaen 8 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16