ProGrip9 -sormivahvistin

100346-00051-0001

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu

Lue arvostelut Kirjoita tuotearvostelu

-8.34€

16,61 €

Normaalisti:24,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

ProGrip9 sormivahvistin säädettävällä 10-40 kg puristusvastuksella. Takaa jatkuvan ja nopean kehityksen vaivattomasti. Oivallinen aloittelijoille runsaan säätövaran vuoksi. Katso myös edistyneemmille harjoittajille soveltuvat PowerGripper jousipuristimet. Saatavana vihreänä.

  • Liu'un estävä kumipinta
  • Säädettävä portaaton vastus 10-40kg välillä
  • Säätö tapahtuu nopealla kierremekanismilla
  • Kromijouset

Vaikka klassinen hauisharjoittelu on huomion keskipisteessä, monet laiminlyövät kyynärvarsien harjoittelun. Se on kuitenkin todella helppoa ja onnistuu muutamalla yksinkertaisella liikkeellä. Kyynärvarsien harjoittelu sormipuristimilla takaa, että käsivartesi näyttävät hyväle ja tulevat treenatuksi entistä tehokkaammin. Kun kyynärvarsissa on lisää voimaa monien muiden liikkeiden sarjat voidaan suorittaa entistä puhtaammin ja hallitummin.

Miten sormivahvistin harjoittelu tapahtuu?

On todennäköisesti vain muutamia harjoituksia, jotka ovat yhtä helppoja tehdä kuin sormipuristimilla harjoittelu. Sormivahvistin vain otetaan käteen ja puristetaan kahvoja yhteen. Liike tulee tehdä hallitusti ja maltilla. Sormipuristimen avulla voit harjoitella missä ja million vain.

Millaisia sormivahvistimia on markkinoilla?

Suurin osa sormipuristimista on suunniteltu koko käden harjoittamiseen, mutta joillakin malleilla on mahdollista harjoittaa myös yksittäisiä sormia. Jopa kehonrakentajat käyttävät sormipuristimia harjoitellessaan. Älä kuitenkaan huoli, vaikka harjoittelisit sormipuristimella, se ei tee sinulla kehonrakentajan käsivarsia. Lihasten kasvu riippuu pitkälti käytetystä vastuksesta. Jos haluat harjoitella mahdollisimman joustavasti, kannattaa valita säädettävä malli. Näin harjoituksen intensiteetti voidaan mukauttaa omaan kuntotasoon.

Mikä sormivahvistin on paras?

Mikä sormivahvistin on kenellekin paras on tietysti yksilöllistä. Monille ammattilais- ja harrasteurheilijalle riittää usein perusmalli, jossa on yksi vastus. On saatavilla myös malleja, joissa on integroitu toistolaskuri ja pehmustetut kahvat. Ne tuntuvat hyvälle kädessä ja mahdollistavat suuremman vastuksen puristamisen. Jos haluat nopeuttaa tehokasta harjoittelua sormipuristimilla, kannattaa ostaa kaksi sormivahvistinta, jolloin voit harjoitella molemmat kädet yhtäikaa. Olitpa sitten kotisalilla, toimistossa tai junassa, voit harjoitella sormipuristimella, sillä se on erittäin pieni ja joustava harjoitusväline. Enää ei siis ole tekosyitä.

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut