Gripperit

100195-00043-0001

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu

Lue arvostelut Kirjoita tuotearvostelu

-8.34€

16,61 €

Normaalisti:24,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Voimatreenaaminen keskittyy usein suuriin lihasryhmiin ja tukilihaksiin. Ajan kuluessa olisi myös hyvä treenata pieniä lihaksia, sillä niiden heikkous saattaa estää sinua edistymästä.

Sormipuristin on suunniteltu juuri tätä varten. Treenaaminen sormipuristimella antaa sinulle voimakkaammat sormet ja kämmenet. Jokapäiväisessä elämässämme joudumme nostamaan tavaroita, joten kämmenlihasten harjoittaminen on erityisen tärkeää myös sen vuoksi. Sormipuristemalla on helppo treenata ja se on myös erittäin tehokasta. Se ei vie paljoa tilaa ja voit käyttää sitä missä tahansa, vaikka ruuhkassa odotellessasi. Treenatessa puristat sormia toisiaan vasten yhteen, jousi on vastuksenasi. Otekahvat on päällystetty pehmeällä vaahtomuovilla. Ote on mukava ilman, että menetät tuntumaa kunnon harjoitteluun.

Treenaaminen sormipuristimella

Voimatreenaamisessa on monia harjoituksia, jotka saattavat rajoittua siihen, että sinulla on liian heikko ote tai liian heikot käsivarret. Käsien ja käsivarsien lihakset eivät koskaan tule olemaan yhtä vahvat kuin kehon muut lihakset (luonnollisestikaan), mutta voimme tehdä sen eteen jotain kohottamalla niidenkin kuntoa.

Kun treenaat voimaa, otteesi ei tulisi olla liian heikko. Sen lisäksi, että et voi tehdä osaa harjoituksista ollenkaan, niin toisissa liikkeissä saatat epäonnistua nostoissa, jotka muiden voimiesi perusteella kyllä onnistuisivat. Kun treenaat enemmän puristimella, pystyt myös nostamaan enemmän painoa ja se myös näkyy käsivarsissasi sekä nostamisen helppoudessa.

Maastavedot ovat treeni, jossa joudut nostamaan monta kertaa käsilläsi. Jalat ja selät ovat vahvemmat kuin kädet, ja tämä saattaa aiheuttaa epävakautta nostaessa. Voit korjata tätä ongelmaa käyttämällä käsissäsi ns. vöitä ja siteitä, jotka antavat hetkellisesti paremman voiman käsiisi. Mutta, tällä tavoin et kuitenkaan vahvista sormiesi nostovoimaa.

Käytä sormipuristinta saadaksesi sormiin ja käsivarsiin lisää voimaa ja näin pystyt luopumaan siteistä ajan myötä. Sisällytä sormipuristin myös treeniohjelmaasi. Myös päivittäiset aktiviteetit vaativat sormien ja käsivarsien puristusvoimaa, joten et varmasti heitä tähän käytettyä aikaa hukkaan.

Tekniset tiedot

• Käytetään vahvistamaan käsien ja kyynärvarren lihaksia
• Kromatut jouset
• Kädensijat päällystetty pehmeällä vaahdolla
• Väri: Musta / Oranssi

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut