Tuotteiden toimitus

Toimitus DPD:n kautta 

Osa tuotteista toimitetaan kuriiripalvelu DPD:n kautta asiakkaalle Saksan keskusvarastoltamme. Valittaessa "toimitus postiin" Saksasta lähetettäville tuotteille, viedään tuotteet säilytettäväksi DPD:n (PostNord) toimipisteeseen, josta sen voi noutaa seitsemän vuorokauden ajan.

Jos tuote on tilapäisesti loppu varastosta, uuden erän saapumispäivämäärä ilmoitetaan tuotesivulla. Tilauksen voi tehdä vaikkei tuotetta ole varastossa, mutta tällöin koko tilaus lähetetään vasta kun kaikkia tilattuja tuotteita on saatavilla. 

Toimitusaika on 5-14 arkipäivää maksun rekisteröitymisestä. 

Toimituskulut ovat 14,90€ jokaiselta alkavalta 31,5kg:lta ja ne määräytyvät kokonaistilauksen painon mukaan.

Toimitus Postin kautta

Osa tuotteista voidaan lähettää myös suoraan Suomesta Postin kautta. Tavarat lähetetään noudettavaksi lähimmästä postitoimipisteestä. Halutessaan asiakas voi ostaa myös erillisen kotiinkuljetuspalvelun, jonka hinta on kiinteä 9,95€ tilauksen suuruudesta riippumatta.

Suomesta lähetettävät pikatoimitustuotteet on merkitty pikatoimitus-tekstillä. Näiden tuotteiden toimituskulut näet tuotesivulla osta -napin alapuolella.

Pikatoimitustuotteiden toimitusaika on normaalisti 1-5 arkipäivää.

Varastomme Suomessa sijaitsee Lahdessa. Myös nouto varastoltamme on mahdollista pikatoimitustuotteiden osalta. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen noutoa, sillä kaikkia tuotteita ei ole saatavilla molemmilla paikkakunnilla.

Rikkoutunut paketti

Jos pakettia toimitettaessa huomaat paketin olevan vaurioitunut, tulee se silti ottaa vastaan. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme info@gorillasports.fi niin hoidamme mahdollisen tuotteen vaihdon tai palautuksen. Pakettia ei tule kieltäytyä ottamasta vastaan sen vuoksi, että se on rikkoutunut, koska paketti palautuu tällöin saksan varastollemme, joka on todella pitkäkestoinen prosessi.

Huomioithan, että toimitamme tuotteita vain Suomeen.