Tuotteiden toimitus

Ennakkotilaukset

Jos tuote on tilapäisesti loppu varastosta, uuden erän saapumispäivämäärä ilmoitetaan tuotesivulla. Tilauksen voi tehdä vaikkei tuotetta ole varastossa, mutta tällöin koko tilaus lähetetään vasta kun kaikkia tilattuja tuotteita on saatavilla.

Toimitus noutopisteeseen

Osa tuotteista lähetetään Saksan keskusvarastoltamme. Valittaessa "toimitus postiin" Saksasta lähetettäville tuotteille, toimitetaan ne noudettavaksi lähimmästä DB Schenker noutopisteestä. Kaikki noutopisteet löytyvät täältä: http://www.noutopistepaketti.fi/

Toimitusaika Saksasta lähetettäville tuotteille on 5-14 arkipäivää maksun rekisteröitymisestä.

Toimituskulut ovat 9,90€ jokaiselta alkavalta 31,5kg:lta ja ne määräytyvät kokonaistilauksen painon mukaan.

Kotiinkuljetus

Osa tuotteista lähetetään Saksan keskusvarastoltamme. Valittaessa "kotiinkuljetus" Saksasta lähetettäville tuotteille, Schenker toimittaa nämä kotiovelle/rapun ovelle. Toimituksia tehdään arkisin klo 08-16 välillä. Jos tuotetta ei saada toimitettua suoraan osoitteeseen, viedään se säilytettäväksi lähimpään kuriirin toimipisteeseen.

Toimitusaika on 5-14 arkipäivää maksun rekisteröitymisestä. 

Toimituskulut ovat 9,90€ jokaiselta alkavalta 31,5kg:lta ja ne määräytyvät kokonaistilauksen painon mukaan - Mikäli tilattujen tuotteiden hinta on vähintään 69€, toimitus Postiin/noutopisteeseen tällöin maksuton. Kotiinkuljetuksesta peritään kiinteä 20€ tilauksen koosta riippumatta.

Toimitus Suomen Postin kautta

Osa tuotteista voidaan lähettää myös suoraan Suomesta Postin kautta. Tavarat lähetetään noudettavaksi lähimmästä postitoimipisteestä. Halutessaan asiakas voi ostaa myös erillisen kotiinkuljetuspalvelun, jonka hinta on kiinteä 20€ tilauksen suuruudesta riippumatta.

Suomesta lähetettävät pikatoimitustuotteet on merkitty pikatoimitus-tekstillä. Näiden tuotteiden toimituskulut näet tuotesivulla osta -napin alapuolella.

Pikatoimitustuotteiden toimitusaika on normaalisti 1-5 arkipäivää.

Rikkoutunut paketti

Jos pakettia toimitettaessa huomaat paketin olevan vaurioitunut, tulee se silti ottaa vastaan. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme info@gorillasports.fi niin hoidamme mahdollisen tuotteen vaihdon tai palautuksen. Pakettia ei tule kieltäytyä ottamasta vastaan sen vuoksi, että se on rikkoutunut, koska paketti palautuu tällöin saksan varastollemme, joka on todella pitkäkestoinen prosessi.

Huomioithan, että toimitamme tuotteita vain Suomeen.