Juomapullo 2,2 litraa Sininen

100837-00030-0138

19,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 4.90€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Jättikokoinen 2,2 litran juomapullo! Valmistettu BPA-vapaasta muovista, eikä sisällä flataatteja!

Joudutko täyttämään vesipullon usein kesken hikisten treenien - jättikokoisen juomapullon avulla selviät yli hikisemmänkin treenin. Juomapullon tilavuus on massiiviset 2,2 litraa. Voit täyttää vesipullon vedellä, mehulla tai palautusjuomalla. Juomapullon kätevän kahvan avulla pystyt juomaan pullosta yhdellä kädellä. Vesipullon korkki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Korkki pysyy varmasti tallessa, koska se on kiinnitetty sinisellä nauhalla suoraan pulloon. Vesipullon muotoiluun on kiinnitetty huomiota ajatellen sen käytännöllisyyttä.

Jättikokoinen 2,2 litran juomapullo on erittäin monipuolinen ja sitä voidaakin käyttää muuallakin kuin pelkästään kuntosalilla. Ihmisen on välttämätöntä juoda vettä säännöllisesti pitkin päivää. Voit täyttää vesipullon täyteen aamulla ja juoda pullon tyhjäksi hiljalleen pitkin päivää. Päivän päätteeksi voit olla täysin varma, että olet juonut päivän mittaan tarpeeksi nestettä. Juomapullon massiivinen 2,2 litran tilavuus riittää kattamaan normaalikokoisen ihmisen päivän vesitarpeen. Massiivisen tilavuuden vuoksi se soveltuu myös erinomaisesti retkikäyttöön. Retkillä ei voi olla koskaan mukana tarpeeksi puhdasta juomavettä, joka soveltuu myös mm. ruuanlaittoon ja käsienpesuun. Juomapulloa voi kuljettaa repussa, kantokahvasta kantamalla tai sen voi kiinnittää kantokahvasta kätevästi reppuun. Juomapullon ansiosta mukanasi on aina tarpeeksi nestettä.

Tämä vesipullo on saatavilla myös mustana.

Tekniset tiedot:

  • Tilavuus: 2,2 litraa (73oz)
  • Materiaali: Muovi (PETG)
  • Korkeus: 26cm
  • Halkaisija: 12cm
  • Väri: Sininen
  • BPA-vapaa
  • Ei sisällä flataatteja
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu korkki, joka on kiinni pullossa sinisellä nauhalla
  • GorillaSports painatuksella

 

HUOM! Ei ole sovellu kuumille nesteille tai astianpesukonepestäväksi.

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.21.11.2017 (Juomapullo 2,2 litraa Sininen) :
(5/5

Tarpeeksi iso että päivän juomasuositusta on helppo pitää silmällä. Korkki pitää vedet sisällä ja reenikassin sisältö pysyy kuivana. Hyvä tuote !!