Voimatorni

100514-00019-0001

-13.34€

66,61 €

Normaalisti:79,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Voimatorni on universaali kuntoilulaite. Laitteella on mahdollista tehdä yli 200 eri harjoitusta koko keholle. Lisäksi se vie vain vähän tilaa. Se on hyvin yksinkertaista kiinnittää normaaliin oveen ja treenaamisen voi aloittaa heti. 

Tuotekuvaus

Voimaharjoittelu voidaan tehdä monella eri tavalla ja yksi tapa on hyödyntää tätä voimatornia. Täydellisempää laitetta kotikuntoiluun voi olla vaikeaa löytää. Et tule tarvitsemaan mitään muuta kasvattaaksesi lihasmassaa ja voimaa ja parantaaksesi sydämmen toimivuutta. Tornilla on mahdollista tehdä jopa 200 erilaista harjoitusta. Koko keho saa hyvän treenin. Voimatorni voidaan kiinnittää tavalliseen oveen ja kuntoilu voidaan aloittaa. Lisäksi oveen kiinnitettävä voimatorni vie vain pienen tilan. Sen voi myös helposti kasata kasaan ja ottaa mukaan matkoille.

Treenaaminen voimatornilla

Voimatornilla on mahdollista tehdä todella monia harjoituksia. Voimatornilla harjoittelu sopii niille, jotka haluavat kasvattaa voimaa kasvattamatta suurta lihasmassaa. Se tarjoaa myös hyvän kestävyysharjoitteen, koska harjoitus on erilaista verrattuna painoilla treenaamiseen. 

Laitteella on mahdollista kehittää lähes kaikkia lihasryhmiä. Kyse on lähinnä siitä, mitkä ovat tavoitteesi. Voimatornin kuminauhat soveltuvat myös erinomaisesti lämmittelyyn ennen oikeaa harjoittelua isommilla painoilla. Jokaista kuminauhan vahvuutta löytyy kaksi kappaletta. Voit siis tehdä harjoituksen käyttämällä yhtä kuminauhaa tai voit käyttää kahta kuminauhaa tehostaaksesi treenin vaikutuksia ja saada nopeammin tuloksia.

Vastukset:

Harmaa = 25 paunaa = 12,5kg
Musta = 35 paunaa = 17,5 KG
Punainen = 40 paunaa = 20 KG 

Ominaisuudet:

  • Todella monipuolinen - mahdollista tehdä jopa 200 erilaista harjoitusta (selkä, kädet, jalat, vatsa)
  • Helppo koota ja asentaa
  • Kiinnitys standardikokoisiin oviin
  • Oven max. paksuus: 4,5 cm
  • Vie vain vähän tilaa
  • Väri: musta

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.17.01.2018 (Voimatorni) :
(5/5

Ihan päällikkö laite ja osana jokapäiväistä treeniä. Tälle olisi hyvä lisä erillinen seinäteline, nyt virkaa tekee kaksi 80cm höylättyä 2x4" vaakassa seinällä.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Voimatorni) :
(4/5

Hyvä peruskuntolaite,edullisesti.