Painonnostovyö 2.5 koko L

100536-00054-0079

-6€

23,95 €

Normaalisti:29,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Gorilla Sportsin suuren suosion saanut painonnostovyö on nyt paranneltu malliin painonnostovyö 2.5. Takana 10 cm korkea tuki ja edestä 6.4 cm tuki antavat entistä paremman tuen harjoituksiin. Korkealaatuinen nahka, tukeva rakenne ja muotoilu takaavat että painonnostovyö on entistä tukevampi ja pitää muotonsa. Painonnostovyö 2.5 on tehty entistä kestävämpi kovempaakin käyttöä, mutta silti sen saa rullattua ja pakattua mukaan. Vyö on suuniteltu niin että siinä on säätövaraa runsaasti ja voit käyttää sitä myös massakaudella.

Painonnostovyö 2.5 auttaa maksimoimaan harjoituksiesi tuloksen sekä suoriutumaan turvallisemmin. Vyön avulla asento pysyy parempana vyöhön kohdistuvan paineen takia ja näin voi keskittyä paremmin itse painoihin. Painonnostovyö 2.5 ei pelkästään vähennä selkäänkohdistuvia vammoja, mutta auttaa myös monien muidenkin harjoituksien kanssa pitämään asennon kunnossa ja suoriutumaan paremmin. Muotoilun vuoksi vyö soveltuu myös crossfittiin, kehonrakennukseen, painonnostoon ja moniin muihin fitness treeneihin.

Painonnostovyön käyttäminen:

Säädä painonnostovyö tukevasti, jotta voit työntyä sitä vasten työntämällä vatsaasi hieman ulos, mutta älä kuitenkaan kiristä vyötä niin tiukalle, että et saa kunnolla henkeä. Tärkeintä on, että vyö ei häiritse liikeratoja. Mikäli vyö esimerkiksi on tiellä maastavedossa, niin voit kokeilla siirtää vyötä hieman korkeammalle. Liikettä tehdessä vatsaan syntyvä paine työntyy vyöhön, jolloin se tukee koko liikkeen ajan. Painonnostovyön käytössä tärkeintä on oikeinkäyttö, jolloin saat siitä kaiken hyödyn irti.

• Suunniteltu painonnostoon
• Laadukas käsitelty nahka takaa käyttömukavuuden
• Selkätuki tekee harjoittelusta turvallisempaa
• Large: 83cm - 102 cm (vyön reikien paikat)
• Leveys: takaa 10cm, edestä 6.4cm

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Painonnostovyö 2.5 koko L) :
(5/5

Laadukas perusvyö painonnostoon

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Painonnostovyö 2.5 koko L) :
(4/5

Tukeva perusvyö. Hinta/laatusuhde vähintäänkin kohdallaan.