Voimanostovyö 2.0 koko XL

100537-00019-0080

-2€

27,95 €

Normaalisti:29,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 4.90€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Gorilla Sportsin kovan suosion saanut voimanostovyö on nyt paranneltu malliin voimanostovyö 2.0. Laadukas nahka sekä tukeva rakenne takaavat että voimanosto vyö on entistä tukevampi ja pitää muotonsa. Voimanostovyö 2.0 on tehty entistä kestävämpi kovempaakin käyttöä, mutta silti sen saa rullattua ja pakattua mukaan. Vyö on suuniteltu niin että siinä on säätövaraa runsaasti ja voit käyttää sitä myös massakaudella.

Voimanostovyö 2.0 avulla saat maksimoitua harjoituksiesi tuloksen sekä suoriuduttua turvallisesti. Vyön avulla asento pysyy parempana vyöhön kohdistuvan paineen takia ja näin voi keskittyä paremmin itse painoihin. Voimanostovyö 2.0 ei pelkästään vähennä selkäänkohdistuvia vammoja, mutta auttaa myös monien muidenkin harjoituksien kanssa pitämään asennon kunnossa ja suoriutumaan paremmin. Sopii Crossfittiin, kehonrakennukseen, painonnostoon ja moniin muihin fitness treeneihin.

Voimanostovyön käyttäminen:

Säädä Voimanostovyö tukevasti, jotta voit työntyä sitä vasten työntämällä vatsaasi hieman ulos, mutta älä kuitenkaan kiristä vyötä niin tiukalle, että et saa kunnolla henkeä. Tärkeintä on, että vyö ei häiritse liikeratoja. Mikäli vyö esimerkiksi on tiellä maastavedossa, niin voit kokeilla siirtää vyötä hieman korkeammalle. Liikettä tehdessä vatsaan syntyvä paine työntyy vyöhön, jolloin se tukee koko liikkeen ajan. Voimanostovyön käytössä tärkeintä on oikeinkäyttö, jolloin saat siitä kaiken hyödyn irti.

• Suunniteltu painonnostoon
• Laadukas käsitelty nahka takaa käyttömukavuuden
• Selkätuki tekee harjoittelusta turvallisempaa
• Extra Large: 79cm - 99cm (vyön reikien paikat)
• Leveys: 10cm

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Voimanostovyö 2.0 koko XL) :
(1/5

Huono todella pieni ja lyhyt

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Voimanostovyö 2.0 koko XL) :
(1/5

Vyö on todella lyhyt XL- kokoiseksi, muuten ihan ok, ottaen huomioon edullisen hinnan.

Aki

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Voimanostovyö 2.0 koko XL) :
(2/5

Hiukan jäi kyllä lyhyeksi, leveys sopiva. Ehkä parempi L kokoiselle.