Treenipenkki 5in1
Treenipenkki 5in1
Treenipenkki 5in1
Treenipenkki 5in1
Treenipenkki 5in1
Treenipenkki 5in1
Treenipenkki 5in1
Treenipenkki 5in1
Treenipenkki 5in1
Tuotetiedot add

Treenipenkki voidaan käyttää niin moneen muuhunkin asiaan kuin mitä ensisilmäyksellä voisi ajatella. Tämä treenipenkki antaa sinulle loistavan treenin sekä ylä- että alavartalolle. Kyykkyteline on irrotettavissa ja tästä syystä voidaan käyttää vielä moneen muuhun asiaan. Sitä voidaan esimerkiksi käyttää penkkipunnerruksiin ja moniin jalkoihin keskittyviin harjoituksiin. Tämän lisäksi voit kiinnittää ja irrottaa lisäosan jokaiseen treeniin sopivaksi helposti ja vaivattomasti. Selkänoja voidaan säätä 7 eri asentoon; sitä voidaan käyttää joko laskevana, nousevana tai tasaisena penkkinä. Hauiskääntöteline on myös säädettävä. Kaikki säädöt lukitaan lukoilla helposti ja turvallisesti. Tämä treenipenkki on yhtenäinen rungoltaan ja väreinä on musta ja valkoinen. Painolevyjä, tankoja tai käsipainoja ei tule pakkauksen mukana, nämä pitää ostaa erikseen (katso verkkokauppamme kategoria tangot ja käsipainot). Monet painosarjoistamme ovat myös erittäin sopivia aloittelijoille. Kokeneemmat voivat valita itselleen tarkemmin sopivat painot mikäli niin tahtoo. Löydät meiltä monia erilaisia painoja aina 30 kiloon asti. Jos haluat saada kaiken mahdollisen hyödyn irti, kannattaa harkita investoivansa molempiin, sekä suoraan tankoon että EZ-tankoon. Se antaa sinulle eniten mahdollisuuksia treeneihisi. Treenipenkin jaloissa on kumitassut, ja ne takaavat penkin tukevuuden harjoitusten aikana. 

Tekniset tiedot

 • Korkein sallittu paino käytössä (sisältää kehonpainon): 280kg
 • Suurin paino hauiskäännöissä 100kg
 • Suurin paino kyykkytelineessä 200kg
 • Laitteen ominaispaino 40kg
 • Mitat 150*55*50cm
 • Kyykkytelineen mitat 95,5*103*147cm
 • Istuimen mitat 37*28*5cm
 • Selkäpehmusteen mitat 72*25/22*5cm
 • Penkissä 7 eri säätöä, jopa 135° asetta
 • Kyykkytelineessä 6 säätöä
 • Pehmustettu jalkatuki istumaannousuille
 • Hauiskääntölaitteessa tankotelineet
 • Kasausohjeet mukana
 • Väri: Valkoinen/Musta
 • 170cm tankosetit sopivat penkin kanssa.

Treenaaminen treenipenkin kanssa

On olemassa useita harjoituksia joita voit tehdä tämän penkin avustuksella. Halutessasi pystyt treenaamaan koko vartalosi lihasryhmiä. Tämän penkin hyöty moniin muihin penkkeihin verrattuna on irrotettava kyykkyteline. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää telinettä joko penkin kanssa tai itsellään seisten.

Hauiskääntölaitetta voit käyttää joko tangolla tai käsipainoilla, suosittelemme käyttämään molempia vuorotellen saadaksesi parhaat hyödyt. Tämä siksi, että käyttäessäsi käsipainoja et auta vahvemmalla kädellä heikompaa kättäsi, toisin kuin tangon kanssa. Tämä sama pätee myös moniin muihin harjoituksiin, muun muassa penkkipunnerruksiin.

Kun olet vasta aloittamassa, on suositeltavaa ostaa useamman erikokoisia painoja joilla harjoittelet. Jos olet hiukan kokeneempi, todennäköisesti omaat jo aika ison valikoiman, jolloin suurempi ongelmakohta on niiden säilyttäminen. Verkkokaupastamme löydät myös säilytystelineitä painoillesi helppoon säilyttämiseen.

Muistathan aloittaa rauhallisesti jos olet vasta aloittelija. Kuntosalilla tai kavereiden kanssa treenatessa voitte hyödyntää toisianne tarkastamaan oikean ja turvallisen tekniikan. Kuten sanottua, yhden hyvän tekniikan opetteleminen on huomattavasti tehokkaampaa kuin kymmenen huonon opettelu. Muista, että oikeanlainen tekniikka on todella tärkeä osa treenaamista.

Ehdoton hankinta painoharjoitteluun - treenipenkki

Treenipenkeistä on olemassa monia eri vaihtoehtoja, joilla voit tehdä penkkipunnerruksia. Treenipenkillä voit käydä pitkällesi tasaiselle alustalle ja suorittaa harjoituksen puhtaasti. Treenipenkkien etu on myös niiden pieni leveys. Tämä auttaa penkkipunnerruksissa, sillä voit tuoda kyynärpäät alas penkin ohi ja koskettaa tangolla rintaasi. Vaikka treenipenkit vaikuttavat yksinkertaisilta, niin ne ovat todella tehokkaita harjoitusvälineitä, joita on saatavilla useita eri versioita.

Litteät treenipenkit ja säädettävät vinopenkit

Litteä treenipenkki on klassikko, jossa ei ole säätömahdollisuuksia. Kuntoilija asettaa itsensä oikeaan asentoon ja tekee harjoituksen mahdollisimman puhtaasti. Tämä malli soveltuu hyvin esimerkiksi penkkipunnerruksiin tai istuma-asennosa hauisten harjoittamiseen. Lisäksi voit harjoittaa mm. ojentajia ja tehdä dippejä.

Voit harjoitella joustavammin, jos valitset säädettävän treenipenkin, eli ns. vinopenkin. Penkin selkänoja voidaan asettaa useaan eri asentoon ja kallistuskulmasta riippuen voit harjoitella rintalihaksien eri osia penkkipunnerrusten avulla. Pienikin muutos kallistuskulmassa takaa, että muut lihasryhmät osallistuvat harjoitukseen.

Treenipenkit ja käsipainot settinä

Voit tehdä erinomaisia harjoituksia treenipenkin avulla ja sitä käytetäänkin usein yhdessä käsipainojen ja harjoitustankojen kanssa. Voit ostaa treenipenkin erikseen tai yhdessä esimerkiksi erilaisten käsipainosarjojen kanssa. Ostaessasi harjoitusvälineet settinä voit olla varma, että ne sopivat yhteen ja painorajat eivät ylity. Lisäksi setti tarjoaa sinulle joustavuutta ja näin voit lähestyä omaa harjoittelutavoitettasi jatkuvasti omaan tahtiisi.

Mitä sinun tulisi ottaa huomioon harjoitellessasi treenipenkillä?

Etenkin penkkipunnerruksia tehdessä on huomioitava, ettei yliarvioi omaa voimatasoaan, sillä se voi olla vaarallista. On turvallista harjoitella aina yhdessä toisen henkilön kanssa, joka voi hätätilanteessa tukea tankoa. Treenikaveri usein tuo myös lisämotivaatiota harjoitukseen. Huomioi myös seuraava asiat:

Käytä vain painoja, jotka sopivat yhteen treenipenkkisi kanssa

Varmista, että laitteen ympärillä on tarpeeksi tilaa.

Lisävarusteiden, kuten treenihanskojen tai suojamaton, hankkiminen on kannattavaa. Matto esimerkiksi suojaa lattiaasi rumilta kolhuilta ja jäljiltä.

On myös tärkeää ottaa huomioon harjoituspainojen säilytys turvallisesti. Käsipainoteline on hyvä sijottaa lähelle treenipenkkiä, näin sinun ei tarvitse keskeyttää harjoitustasi painojen etsiessäsi sopivia painoja, vaan voit keskittyä täysin harjoitukseen.

Tuotevideo add

Tuotearvostelut

3.5 /5


Yhteensä 8 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä5 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 16.09.2020

Liian korkea penkkiosa penkkipunnerrukseen, kymmenisen senttiä korkeammalla, kuin normi penkissä. Muissa liikkeissä ok, esim vinopenkki ja kyykky, joskin kyykylle saisi olla yksi säätö ylemmäs lisää, mutta voi sitä tästäkin tehdä.<br /> Toki hintaansa nähden ok tuote.

Kirjoittaja: 21.04.2015

Hintasekseen aivan hyvä penkki ja teline. Penkki voisi olla tukevampiki, teline todella tukeva.

Kirjoittaja: 18.04.2015

Hintalaatusuhde kohdallaan

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä peruskäyttöön.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä laite, kelpaa treenata!

Kirjoittaja: 05.02.2015

Tyytyväinen. Oli tosin vähän vaikea koota epäselvistä ohjeista johtuen. Kyykkäämiseen teline ehkä aavistuksen liian matala. Toimitukseen sen sijaan kannattaa kiinnittää tilausvaiheessa huomiota! Etusivulla paljon mainostettu toimitus kotiovelle vähän tökkii mutta se lienee toimitusfirman heiniä? Tilasin tämän setin yhdessä levytankosetin kanssa, toimitus tuli monessa paketissa ja monena päivänä. Ongelmana tuossa kotiovelle toimituksessa on se, että se tehdään vain klo 8-16 välillä. Jos et ole kotona, paketti päätyy postiin. Minulla osa paketeista tuli suoraan postiin, osaa yritettiin toimittaa jakeluauton toimesta kotiin. Kun en ollut kotona, paketit menivät siis takaisin postiin. Soitin asiakaspalveluun, jossa todettiin että näin se nyt vaan on. Ystävällisesti yritti kyllä ehdotella että soittaa postiin/kuriirille että yrittää toimittaa uudelleen. Kun totesin että en edelleenkään ole kotona klo 8-16 välillä, ei auttanut muu kuin hakea isot paketit itse postista. Lisäksi kuljetusfirma sekoili pakettien kanssa muutamaan otteeseen johtuen siitä että osa kokonaistoimituksesta tuli postiin, osaa yritettiin tuoda kotiin. Eli ehdottaisin toimittajalle, että tekee kuljetusfirman kanssa sellaisen sopimuksen, että kuski soittaisi ostajalle, milloin hänelle sopii toimitus, tai edes että milloin yrittää toimittaa pakettia, mihin kellonaikaan. Voisi olettaa että kaikille osapuolille on helpompaa ja varsinkin edullisempaa saada tavara perille yhdellä yrityksellä. Gorillasportsilta todettiin että jos kuljettaja soittaa ostajalle, sen jälkeen toimitusmaksu on tuplat mitä tilauksen yhteydessä kerrotaan??? En ymmärrä miksi yksi puhelinsoitto tuplaa toimitusmaksun? Kuinka kalliiksi tulee ajella 2-3 kertaa ostajan ovelle tarjoamaan pakettia, kun kukaan ei ole vieläkään kotona?

Kirjoittaja: 22.07.2014

Plussat: Monipuolinen. Kyykkymahdollisuus kun siirtää penkin pois alta. Miinukset: Omassani hauispenkin tankoteline hieman vinossa. Musta reikälevy tankotelineessä vinossa joten joutui avaamaan korkeussäätöaukkoja metalliviilalla. OK laite hintaansa nähden.

Kirjoittaja: 02.01.2014

Hyvä laite monipuolisuuden vuoksi kun voi myös kyykätä hyvin.penkki vaikuttaa vähä huteralta mutta ajaa asian

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Treenipenkki 5in1

100132-00022-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
349,95 €
299,95 € Säästä 50,00 €

Alkaen 13.95 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16