Monitoimipenkki 5in1

100132-00022-0001

-67.83€

172,12 €

Normaalisti:239,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Monitoimipenkkiä voidaan käyttää niin moneen muuhunkin asiaan kuin mitä ensisilmäyksellä voisi ajatella. Tämä treenipenkki antaa sinulle loistavan treenin sekä ylä- että alavartalolle. Kyykkyteline on irrotettavissa ja tästä syystä voidaan käyttää vielä moneen muuhun asiaan. Sitä voidaan esimerkiksi käyttää penkkipunnerruksiin ja moniin jalkoihin keskittyviin harjoituksiin. Tämän lisäksi voit kiinnittää ja irrottaa lisäosan jokaiseen treeniin sopivaksi helposti ja vaivattomasti. Selkänoja voidaan säätä 7 eri asentoon; sitä voidaan käyttää joko laskevana, nousevana tai tasaisena penkkinä. Hauiskääntöteline on myös säädettävä. Kaikki säädöt lukitaan lukoilla helposti ja turvallisesti. Tämä treenipenkki on yhtenäinen rungoltaan ja väreinä on musta ja valkoinen. Painolevyjä, tankoja tai käsipainoja ei tule pakkauksen mukana, nämä pitää ostaa erikseen (katso verkkokauppamme kategoria tangot ja käsipainot). Monet painosarjoistamme ovat myös erittäin sopivia aloittelijoille. Kokeneemmat voivat valita itselleen tarkemmin sopivat painot mikäli niin tahtoo. Löydät meiltä monia erilaisia painoja aina 30 kiloon asti. Jos haluat saada kaiken mahdollisen hyödyn irti, kannattaa harkita investoivansa molempiin, sekä suoraan tankoon että EZ-tankoon. Se antaa sinulle eniten mahdollisuuksia treeneihisi. Monitoimipenkin jaloissa on kumitassut, ja ne takaavat penkin tukevuuden harjoitusten aikana. 

 

Tekniset tiedot

 

 • Korkein sallittu paino käytössä (sisältää kehonpainon): 280kg
 • Suurin paino hauiskäännöissä 100kg
 • Suurin paino kyykkytelineessä 200kg
 • Laitteen ominaispaino 40kg
 • Mitat 150*55*50cm
 • Kyykkytelineen mitat 95,5*103*147cm
 • Istuimen mitat 37*28*5cm
 • Selkäpehmusteen mitat 72*25/22*5cm
 • Penkissä 7 eri säätöä, jopa 135° asetta
 • Kyykkytelineessä 6 säätöä
 • Pehmustettu jalkatuki istumaannousuille
 • Hauiskääntölaitteessa tankotelineet
 • Kasausohjeet mukana
 • Väri: Valkoinen/Musta
 • 170cm tankosetit sopivat penkin kanssa.

 

Treenaaminen monitoimipenkin kanssa

On olemassa useita harjoituksia joita voit tehdä tämän penkin avustuksella. Halutessasi pystyt treenaamaan koko vartalosi lihasryhmiä. Tämän penkin hyöty moniin muihin penkkeihin verrattuna on irrotettava kyykkyteline. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää telinettä joko penkin kanssa tai itsellään seisten.

Hauiskääntölaitetta voit käyttää joko tangolla tai käsipainoilla, suosittelemme käyttämään molempia vuorotellen saadaksesi parhaat hyödyt. Tämä siksi, että käyttäessäsi käsipainoja et auta vahvemmalla kädellä heikompaa kättäsi, toisin kuin tangon kanssa. Tämä sama pätee myös moniin muihin harjoituksiin, muun muassa penkkipunnerruksiin.

Kun olet vasta aloittamassa, on suositeltavaa ostaa useamman erikokoisia painoja joilla harjoittelet. Jos olet hiukan kokeneempi, todennäköisesti omaat jo aika ison valikoiman, jolloin suurempi ongelmakohta on niiden säilyttäminen. Verkkokaupastamme löydät myös säilytystelineitä painoillesi helppoon säilyttämiseen.

Muistathan aloittaa rauhallisesti jos olet vasta aloittelija. Kuntosalilla tai kavereiden kanssa treenatessa voitte hyödyntää toisianne tarkastamaan oikean ja turvallisen tekniikan. Kuten sanottua, yhden hyvän tekniikan opetteleminen on huomattavasti tehokkaampaa kuin kymmenen huonon opettelu. Muista, että oikeanlainen tekniikka on todella tärkeä osa treenaamista.

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Monitoimipenkki 5in1) :
(3/5

Plussat: Monipuolinen. Kyykkymahdollisuus kun siirtää penkin pois alta.
Miinukset: Omassani hauispenkin tankoteline hieman vinossa. Musta reikälevy tankotelineessä vinossa joten joutui avaamaan korkeussäätöaukkoja metalliviilalla.
OK laite hintaansa nähden.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Monitoimipenkki 5in1) :
(3/5

Hyvä laite monipuolisuuden vuoksi kun voi myös kyykätä hyvin.penkki vaikuttaa vähä huteralta mutta ajaa asian

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Monitoimipenkki 5in1) :
(4/5

Hintasekseen aivan hyvä penkki ja teline. Penkki voisi olla tukevampiki, teline todella tukeva.

Lataa