Monitoimipenkki

100115-00022-0001

-100€

219,95 €

Normaalisti:319,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: Ilmainen toimitus!

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Monitoimipenkki tuotetiedot

Tämä monitoimipenkki on kuin universaali kotikuntosalikeskus. Penkki on parasta mahdollista laatua ja antaa vastinetta rahallesi! Penkillä saadaan treenattua suurin osa kehon lihaksista, tarvitsematta muita välineitä. Tarvitset toki tätä penkkiä varten jonkin verran tilaa, penkki on mitoiltaan 180cm (pituus) * 106 (leveys) * 90-110 (korkeus). Selkäpehmusteen mitat ovat 68cm * 28cm * 4cm ja kääntötelineen mitat 28cm*44,5cm*4cm. Universaali kotikuntosali on rakennettu yhtenäisistä ja kestävistä osista, jotka kestävät myös rankemmankin treenin. Koko kehon harjoittelu voi sisältää todella monia erilaisia harjoituksia, kuten penkkipunnerrukset (max 180kg), perhonen (max. 40kg per käsi), hauiskääntöjä ja dippejä. Kaikki on vain kiinni siitä mihin kaikkeen haluat käyttää tätä loistavaa laitetta. Huomioithan, että painolevyt eivät kuulu pakkaukseen. Painolevyt, joita voit tämän laitteen kanssa käyttää, on oltava halkaisijaltaan 30 mm. Monitoimipenkki on saatavassa neutraalin tyylikkäässä musta-valkoisessa värissä.

 

Monitoimipenkki tekniset tiedot

 

  • Korkein sallittu paino (Sis. kehonpaino) 280kg
  • Selässä 6 erilaista säätöä
  • Kääntölaite kolme eri säätöä
  • Tangon pidike 5 eri lukkoasetusta
  • Väri: musta/valkoinen
  • Ominaispaino 40kg
  • Sopii painolevyille joissa on 30mm halkaisijalla reikä

 

 

Treenaaminen monitoimipenkillä

 

Monitoimipenkillä treenatessasi, sinulla on paljon erilaisia treenivaihtoehtoja. Koko kehosi voi saada treenin muutamalla yksinkertaisella harjoituksella. Jo pelkällä selkänojan asennon muuttamisella, voit varioida treenisi erilaiseksi.

Monitoimipenkin mukana ei tule painolevyjä, joten sinulla on mahdollisuus valita omaan treeniisi sopivat apuvälineet. Aloittelijoille suosittelemme 1,25 kg-10kg painoja.

Kokeneemmat treenaajat voivat hankkia hiukan painavampia välineitä. Löydät verkkokaupastamme painolevyjä aina 30 kg asti. Lisäksi tarvitset painonnostotankoja. Monipuoliseen treeniin voit valita molemmat tangot: EZ-tanko ja suoratanko. Erityyppiset tangot tarjoavat laajemman skaalan treenaamiseen ja saat varioitua harjoitteita monipuolisemmiksi.

Painolevyistä kannattaa valita Tri-Grip versiot; niissä on kätevät reiät siirtämistä ja vaihtamista varten.

Aloittelijalle on todella tärkeää hioa tekniikka ensin kohdalleen ennen kuin alat treenaamaan painavien välineiden kanssa. Sinun tarvitsee sen lisäksi myös saada kehosi tottumaan treeneihin.

 

TUV

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.06.10.2017 (Monitoimipenkki) :
(4/5

Hyvä ja monipuolinen penkki. Hieman kapeahko tankokiinnikkeiden kohdalta mutta siihenkin tottuu. 10-55 kilon painoa. Heiluteltu monella tavalla ja tukevasti penkki on sen kestänyt. Treenaajia on ollut neljä.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Monitoimipenkki) :
(4/5

Kyseinen penkki on hommattu talouteen vajaa vuosi sitten, toiminut ongelmitta. Monipuolinen ja hyvin suunniteltu penkki, vankka rakenne, ei keiku kuin "halpis penkit". Olen tyytyväinen tämän hankintaan.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Monitoimipenkki) :
(4/5

Syksyllä hankittu penkki, joka on hintansa väärti. Tukevaa tekoa ja harjoituksia voi oikeasti tehdä monipuolisesti. Jos jotain huonoa pitää keksiä, niin levytangon keikahtamisen estävät silmukat kiepsahtavat helposti pois turva-asennosta.

Pete

Lataa