Pro-sarjan Painoliivi 18kg

100826-00019-0024

-20.2€

109,75 €

Normaalisti:129,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 7.90€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Pro-sarjan Painoliivi 18kg - ammattilaisilta ammattilaisille!

Pro-sarjan Painoliiviin on valittu ainoastaan markkinoiden parhaimmat käytössä olevat materiaalit. Painoliivin mahtavasta hengittävyydestä vastaa neopreeni-nylon seos. Painoliivin yläosaa on vahvistettu aiempiin versioihin verrattuna. Painoliivi on kooltaan universaali ja se soveltuu niin naisille kuin miehillekin! Painoliivi muotoilee vartaloasi ja näinollen et välttämättä edes huomaa pukevasi mitään ylimääräistä. Painoliivin 18kg paino ei kuitenkaan jää huomaamatta ja lihaksesi saavat täysin uudenlaisen kasvuärsykkeen. Painoliivin kiinnitys tapahtuu nopealla, kestävällä ja pitävällä Velcro-tarrakiinnityksellä.

Painoliivin edut:

Painoliivi on ehdoton lisävaruste kaikille kehonpainoharjoittelusta kiinnostuneille, jotka haluavat laittaa uuden vaihteen silmään harjoittelussa. Painoliivi on kehonpainoharjoittelun "Hands-Free"-tuote, koska kätesi ovat täysin vapaana. Yleisimmin painoliiviä käytetään juoksulenkeillä, kävelylenkeillä, leuanvedossa ja dippipunnerruksissa. Sen käyttötavoissa kuitenkin ainoastaan mielikuvitus on rajana. Painoliivin pystyy kiinnittämään erittäin napakasti vartalonmyötäisesti ja näinollen sitä voidaan käyttää myös takin alla huomaamattomasti. Kesäkelillä tämä painoliivi käy harjoittelussa hihattomasta paidasta!

Miltä tuntuisi tehdä normaalit arkiaskareet painoliivin kanssa? Uskallatko ottaa haasteen vastaan?

Tekniset tiedot:

  • Paino: 18kg
  • Paino säädettävissä, sisältää 38 x 0,44kg painopussia
  • Koko: Universaali, sopii naisille ja miehille
  • Tehostaa kehonpainoharjoittelua
  • Painoliivin kiristäminen tapahtuu nopeasti ja napakasti kahdella tarralla
  • Materiaali: Hengittävä neopreeni-nylon seos, kulutusta kestävällä yläosalla
  • Voidaan pestä käsin
  • Väri: Musta/Harmaa

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.05.02.2018 (Pro-sarjan Painoliivi 18kg) :
(4/5

Muutaman viikon käyttökokemuksen perusteella erittäin asiallinen tuote. Suuri määrä kevyitä painopusseja mahdollistaa paitsi painomäärän myös -jakauman hienosäätämisen silloin kun ei mennä täysillä seteillä.

One size fits all -hengen mukaisesti liivin asettaminen istuvasti päälle edellyttää aina pientä sinksaamista (lähinnä, jos paljon painoja käytössä). Isokokoinen kun olen, liivi sinällään istuu päälleni oivallisesti, mutta kun liivin vetää juoksutreeniä varten napakasti kiinni, painojakauma on vaikea saada asettumaan ilman toispuoleisuutta hartioilla.

Kaikkinensa kyllä kategoriassaan hintalaatusuhteeltaan oikein hyvä.

Kirjoittaja Pvm.27.08.2017 (Pro-sarjan Painoliivi 18kg) :
(3/5

Hyvä painoliivi isommalle kaverille.
Kaula-aukko on vähän turhan iso. Painoja olisi voinut saada korkeammalle mutta painopiste on ilmeisesti haluttu pitää matalalla.

Jos olet hoikka, huomioi tämä:
Päällimmäisissä siteissä on tarrapintaa vain kärjissä. Pahimmillaan tämän tarkoittaa että tarrapinnat eivät kohtaa lainkaan etkä saa liiviä tukevasti ympärillesi.
Tämän korjasin hakemalla eurokankaasta tarranauhaa ja ompelemalla sitä lisää siteeseen. Liivi on tehty niin hyvin että lisäkankaan voi ommella ilman saumojen avaamista.
Varsinkin isommalle kaverille hyvä tuote ihan suoraan hyllyltä.