Painoliivi x-style 8kg

100550-00054-0014

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu

Lue arvostelut Kirjoita tuotearvostelu

-4.45€

55,50 €

Normaalisti:59,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Painoliivi x-style on erittäin monipuolinen lisävaruste, kun haluat laittaa isomman vaihteen kehonpainoharjoittelussa!

Painoliivi x-style 8kg on rakenteeltaan kevytrakenteisempi verrattuna normaaliin painoliiviin. Se on rakenteeltaan reppumainen - painon jakautuen kuitenkin huomattavasti tasaisemmin kuin repussa. Normaali reppu jakaa painon epätasaisesti taakse, jolloin kroppa on epätasapainossa. X-style painoliivin paino jakautuu tasaisesti eteen ja taakse. Kevytrakenteisuuden ansiosta se on erityisen hengittävä ja tuskin huomaatkaan pitäväsi päällä mitään ylimääräistä - paitsi painon puolesta! Painoliivin ansiosta saat kehonpainosi korkeammaksi, kun samalla myös kätesi ovat vapaina harjoitteita varten. Hengittävyyden ansiosta se sopii erityisen hyvin käytettäväksi myös kesähelteillä!

Painoliiviharjoittelun edut

Kehonpainoharjoittelussa ainoastaan mielikuvitus on rajana liikevariaatioissa. Painoliivin avulla voit laittaa isomman vaihteen silmään kehonpainoharjoittelussa ja tarjota lihaksille täysin uudenlaisen kasvuärsykkeen. Painoliivin käyttäminen saa kropan käyttämään lihaksia tehokkaammin, kuin se on tottunut. Tämän vuoksi kaikki harjoitteet ja liikkuminen tuntuvat raskaammalta. Painoliivi sopii erityisen hyvin käytettäväksi kehonpainoliikkeisiin yleisimpiin kuten: etunojapunnerrus, leuanveto, dippipunnerrus, jalkakyykky, käveleminen, juokseminen, hölkkääminen ja arkiaskareet. Sitä voidaan käyttää kaikenlaiseen harjoitteluun ja normaaliin arkipuuhasteluun. Kannattaa kokeilla esimerkiksi miltä tuntuisi nurmikonleikkaaminen tai pihanharavointia painoliivi päällä!

Painoliivi x-style 8kg edut

Painoliivi x-style kevytrakenteisuuden asiosta se on lähestulkoon huomamaaton ja erityisen hengittävä. Edestä löytyvän kiristinnauhan avulla voit säätää painoliivin juuri sinulle sopivaksi. Kiristinnauhasta löytyy kätevä pikalukitus, joka mahdollistaa painoliivin helpon ja nopean käyttämisen. Painoliivin selkäosasta löytyvään verkkotaskuun voi sijoittaa lenkin tai harjoittelun ajaksi esim. vesipullon, kännykän tai kotiavaimet.

  • Paino: 8kg
  • Optimaalinen liikkuvuus
  • Tasainen painojakauma
  • Helppo kiinnitys
  • Verkkotasku esim. vesipullolle, kännykälle tai kotiavaimille
  • Hengittävä ja hankaamaton materiaali
  • Valmistettu neopreeni nylonista

Katso myös valikoimamme muut x-style painoliivit 5kg sekä 10kg.

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut