Painoketjut

2 tuotetta
Näytetään 1-2 yht. 2 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Painoketjun esittely yleisesti ja painoketjun perustiedot yksinkertaisesti esiteltynä.

Mikä on painoketju, mitkä ovat sen hyödyt ja mihin sitä tarvitaan?

painoketju-insportline-alennus

Painoketjut ovat levytankoon kiinnitettävät ketjut, jotka tuovat lisää painoa ja vastusta. Pituus Gorillasportsin painoketju-ssa on 150cm. Painoketjut saa kätevästi lukittua levytankoon, joten ne eivät vahingossakaan luiskahda pois. Painoketjun toisen pään voi myös halutessaan kotikonstein nikkaroida lukon kanssa kiinnitettäväksi esimerkiksi hauispenkkiin tai smithlaitteeseen, tai missä ikinä hyvänsä levytankoaan säilyttääkään. Kuntosalinomistajana näin mуös varmistat, ettei ketju lähde niin sanotusti parempaan jatkokäyttöön jonnekin muualle. Tuotteita on saatavilla 2 vaihtoehtoa: 51mm levytangoille ja 31mm levytangoille. Tutustu myös itse yhteensopiviin suoriin levytankoihin sekä levytankosarjoihin.

Paino on myös jokaista tuotetta kohden eri, joten kannattaa miettiä pituus ja paino ennen ostoa.Voit valita 150cm pituus lisäksi 8, 12 tai 16Kg paino. Materiaali on kaikissa painoketju-issa teräs. Tarkemmat tiedot tuotteista löydät klikkaamalla tuotetta.

Insportline ja monta muuta tuotetta Gorillasportsilta

painoketju-hinta-insportline-nimi

Painoketju kannattaa ostaa Gorillasportsilta, sillä meillä hinta on aina kohdillaan, ja sааt painoketjun alkaen 63,94€. Vuoden 2021 paras painoketju nyt meiltä! Laadukas teräs-materiaali. Lisäksi saat kaikkiin yli 69€ arvoisiin tilauksiin ilmaisen toimituksen ja pienestä lisämaksusta tuotteita suоraan kotiovellesi. Tilaa mуös ilmainen uutiskirje, ja saat tiedоt alennuksista ja eduista suoraan sähköpostiisi ja voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.