Fitverstaan selkäpaketti
Tuotetiedot add

HOIDA JA ENNALTAEHKÄISE KIPUJA

Tuloksellista harjoittelua ilman selkäkipuja!

Vaivaavatko selkäkivut harjoituksiasi? Ovatko niskaongelmat osa arkipäiväistä elämääsi? Kuinka voisit oppia ennaltaehkäisemään ed. mainittuja kipuja? Kuinka kivuista pääsee eroon?

Tämän ohjelmapaketin tavoite on herättää tietoisuutta liikunta- ja tukielimistöstä. Lisäksi haluamme antaa sinulle tarvittavat työkalut kroonisiin niska- ja selkäkipujen hoitamiseen ja ennaltaehkäisyyn. Miltei jokaisella työikäisistä on joskus selkävaivoja ja erityisesti alaselkä on altis vaurioitumaan. Alaselän vaivoista kärsii jossain vaiheessa elämäänsä tutkimusten mukaan jopa 80% väestöstä. Jos kärsit vakavasta niska- tai selkävammasta, keskustele hoitavan lääkärisi kanssa ennen venyttely- ja lihaskuntoharjoitusten aloittamista.

Ohjelmista löytyvät kaikki useille haastavat perusliikkeet kevennetyillä liikeradoilla tai vaihtoehtoisilla menetelmillä tehtynä, kuten kyykyt ja maastavedot. Kattavasta tietopaketista löydät ohjeita ja vinkkejä selän hyvinvointiin, yleisimmät selkävaivat ja niihin johtavat arkiset asiat. Ohjelmapaketissa on treenejä kotiin sekä salille. Ohjeet myös selän lepoasennoille ja oikeaoppiseen kylmähoitoon vaivojen helpottamiseksi.

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Fitverstaan selkäpaketti

Fitverstas
16,95 €

Alkaen 8 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16