Levytanko jousilukoilla 170cm

100065-00004-0066

-3.34€

36,61 €

Normaalisti:39,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 7.90€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Tuotetiedot

Gorilla Sportsilta löydät useita eri laitteita ja treeniasemia, joihin tämä painonnostotanko sopii. Mutta et tietystikään välttämättä tarvitse laitteita tai penkkejä, voit käyttää tankoa myös ilman lisävälineitä. Tätä kyseistä tankoa kuitenkin käytetään todella usein lisänä laitteissa, ja syy siihen löytyy sen pituudesta. Tämän pituinen tanko sopii hyvin suurimpaan osaan laitteita. Saat siis hyvän treenin, joko käyttäen pelkästään tankoa tai käyttämällä kuntosalilaitteita tangon kanssa.

Painolevyt eivät tule tämän tangon mukana, joten sinun tarvitsee hankkia ne erikseen. Kaikki meiltä löytyvät painolevyt sopivat tähän tankoon. On viisainta että valitset useita eri painoisia painolevyjä jotta voit räätälöidä painot itsellesi sopiviksi. Huomioi myös se, että tanko itsessään painaa 10kg ilman että siinä on levyjä kiinnitettynä. Tangon mukana tulee kaksi jousilukkoa. Ne on helppo asettaa paikalleen ja ottaa tarvittaessa pois. Ne pitävät painolevyt hyvin paikallaan treenin aikana. Halutessasi voit lisätä treeniisi myös käsipainotangot, jotka ovat myös tilattavissa verkkokaupastamme.

Treenaaminen 170cm painonnostotangolla

Jos vasta aloittelet treenaamista, kannattaa aloittaa rauhallisesti. Käytä pieniä painoja tai pelkkää tankoa. Käytä enemmän aikaa siihen, että lihaksesi ja hermosi tottuvat treenaamiseen ja harjoitteluun. Kannattaa pyytää apua, oikean tekniikan oppimiseksi. Tämä on todella tärkeää siksi, että saat varmasti hyvän treenin ja että et vahingossakaan riko mitään.

Tämän mittaisella tangolla voit treenata missä vain, kuntoilukeskuksessa tai kotona. On olemassa monia treenejä joita voit tehdä niin, että välineenä on ainastaan tämä tanko ja muutamat painolevyt. Suosittelemme muun muassa käyttämään tankoa kyykkyihin tai penkkipunnerruksiin.

Tekniset tiedot

• Laadukas kromitanko karhennetulla käsiosalla
• Sopii kaikille 31mm levypainoille
• Maksimi kuormitus: 200 kg
• Paino-osan pituus: 30 cm
• Kädensijan pituus: 107 cm
• Paino: 10 kg
• Halkaisija: 30mm
• Jousilukot

Tangon mitat voivat poiketa hieman ilmoitetuista.

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Levytanko jousilukoilla 170cm) :
(5/5

Loistava yleiskäyttöinen tanko. Sopivan mittainen niin penkkiin, kyykkyihin kuin maastavetoonkin. Jousilukot nopeuttavat painojen vaihtamista, mutta lukitsevat painot edelleen hyvin luotettavasti.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Levytanko jousilukoilla 170cm) :
(5/5

erinomainen kotikäyttöön

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Levytanko jousilukoilla 170cm) :
(5/5

Laadukas ja hyvä tuote. Omalle kotisalille sopivan kokoinen, painoinen ja hintainen. Jousilukot on myös plussa.