Monitoiminen rekkitanko

100343-00019-0001

-12.78€

22,17 €

Normaalisti:34,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 7.90€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Monitoiminen leuanvetotanko sopii loistavasti mihin tahansa oviaukkoon. Se on tarkoitettu avustamaan henkilöä vahvistamaan käsivarsia, rintalihaksia, vinojalihaksia ja vatsalihaksia. Sitä ei ole tarkoitettu ainoastaan oviaukkoon, voit asentaa sen myös moneen muuhun paikkaan kuten seinälle tai vaikka lattialle. Tämä laite tarjoaa tukea istumaannousuihin, punnerruksiin, leuanvetoihin ja paljon muuhun. Se antaa sinun treenata lihaksiasi monelta eri kantilta.

Tuotetiedot:                                 

 • Pehmeät kahvat
 • 20cm korkea
 • 30mm metallia
 • 10 erilaista otemahdollisuutta
 • Oven karmien max. paksuus: 16cm
 • Sisäleveys 80-100cm
 • Korkein sallittu paino 150kg
 • Paras oviaukkoihin

Monikäyttöinen leuanvetotanko on suunniteltu auttamaan käyttäjää rakentamaan voimakkaat lihakset. Se on helppo asentaa ja voit asentaa sen minne haluat. Tanko antaa sinulle mahdollisuuden tehdä leuanvetoja saumattomasti. Se tekee vahvan selän ja käsivarsien tekemisestä helppoa. Kun sitä käytetään lattialla, mukava ote antaa sinun tehdä punnerruksia tehokkaammin kuin osaat edes ajatella. Se auttaa sinua rakentamaan vahvat hauikset ja hyvän rintakehän. Kun käytät tankoa seinää vastan, voit pitää siinä jalkojasi ja tehdä istumaannousuja sekä muita vatsalihasliikkeitä. Tanko tarjoaa sinulle jopa 10 erilaista otemahdollisutta joka tekee siitä parhaan ja hyödyllisen monipuolisia treenejä varten. Tämä mahdollistaa sinulle lihasten treenauksen monesta eri kulmasta.

Monipuolisen leuanvetotangon hyödyt:

 • Parantunut fyysinen kestävyys: Tällä monipuolisella tangolla voit massiivisesti parantaa fyysistä kestävyyttäsi. Ajan saatossa kehosi kestävyys parantuu huomattavasti. Kun käytät tankoa kehittääksesi kehoasi, se antaa painetta ylävartalollesi ja täten kestävyys parantuu.
 • Sano hyvästit ylimääräiselle rasvalle: Monipuolinen tanko auttaa sinua sulattamaan ylimääräistä rasvaa ylävartalostasi. Jos olet ylipainoinen tai toivot saavuttavasti normaalipainon, säännöllisesti tehtynä treenaaminen tangon kanssa auttaa sinua sulattamaan rasvaa käsistä, ojentajista, hauiksista ja olkapäistä.
 • Vahvemmat lihakset: Kun sinulla on ylimääräistä painoa, on vaikea saavuttaa hoikkaa vartaloa. Et voi rakentaa lihaksia ellet pääse eroon turhasta rasvasta. Kun harjoittelet leuanvetotangon kanssa on helppo rakentaa lihaksia ja vahvistaa niitä tekemällä erilaisia treenejä.
 • Parantunut ote: Monikäyttöinen leuanvetotanko auttaa sinua saamaan paremman otevoiman. Kun roikotat kehoasi käsiesi varassa, otteesi paranee. Kehosi saa käsiesi tuen ja vahvalla otteella, tukikin tulee vahvemmaksi.
 • Tekee hyvää selkärangalle: Leuanvedot tarjoavat hyvää tukea selkärangalle, sillä se vahvistaa selkälihaksia.

 

Kotona käytettävä monitoiminen leuanvetotanko antaa sinun nauttia sen monista hyödyistä. Muistat vain treenata 20min päivittäin tangon kanssa. Se tuo suuria muutoksia kehoosi, vahvistaa lihaksiasi ja kehittää fyysistä kestävyyttäsi, parantaa otettasi, tuo lihaksesi näkyville ja paljon muuta.

 

Lue yksityiskohtaiset ohjeet leuanvetojen tekniikkaan blogistamme: Leuanveto tekniikka, osa 1.

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.19.07.2017 (Monitoiminen rekkitanko) :
(1/5

Kannattaa varmistaa että listat on leveät ja hyvin kiinni. Itselle tuli turha ostos kun on niin kapoiset listat (noin 2 cm), että ei kestä kiinni. Toki voisi mukava tulleilla kiinnikkeillä ruuvata kiinni, mutta minun kohdalla ei ole mahdollista koska ovi pitää olla käytössä. Hintaansa nähden ok tuote.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Monitoiminen rekkitanko) :
(4/5

Hyvä tanko jossa paljon eri otevaihtoehtoja. Helppo asentaa paikalleen ja irrottaa.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Monitoiminen rekkitanko) :
(3/5

Pienoinen pettymys, sillä tuotetta ei voinut kasata mukana tulleilla tarvikkeilla (todennäköisesti sattumalta matkaan oli laitettu yksi lyhyempi ruuvi pidemmän sijaan). Ohjeita tämän kasaamiseen ei nyt juuri tarvitse, mutta ohjeet voisi olla jonkinlaiset kerta ne on matkaan laitettu, sillä tässä tapauksessa ne vain sekoittivat kasaamista koska ohjeessa olleet osat eivät täsmänneet paketissa tulleille. Kasaaminen oli kuitenkin hankalampaa kuin tuollaisen putkirakennelman kasaaminen voisi kuvitella olevan. Putket eivät passanneet toisiinsa tarkoitetulla tavalla ja vaati aika paljon työtä että putket sai liitettyä toisiinsa.
Rautakaupan kautta saa toimivan pelin...

Lataa