Seinään kiinnitettävä leuanvetotanko

100120-00019-0001

-10€

28,95 €

Normaalisti:38,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 4.90€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Seinään kiinnitettävän leuanvetotangon hyötyjä ovat sen vankka rakenne ja painon kesto: tanko kestää jopa 350kg painon, joten voit huoletta käyttää lisäpainoja treeneissä! Saat myös kiinnitettyä tangon juuri haluamallesi korkeudelle, toisin kuin oveen kiinnitettävän tai kattoon kiinnitettävän tangon. Mikäli huonekorkeus on riittävä, voi seinään kiinnitettävällä tangolla tehdä myös suosittuja muscle-up liikkeitä.

Tanko kiinnitetään kiviseinään tai seinän tukipalkkeihin. Tangon mukana tulee kaikki kiinnitykseen tarvittavat välineet. Kiviseinään asennettaessa tarvitset avuksi lisäksi poraa.

Tuotekohtaisia parannuksia

Runko. Mustaksi pulverimaalattu leuanvetotanko on materiaaliltaan täyttä terästä. Hyvin tehdyt saumat näyttävät hyvältä ja kestävät.

Ohjeet. Saat leuanvetotangon mukana kaikki asennusohjeet ja kiinnitysruuvit, joten sinun on helppo asentaa leuanvetotanko seinään.

Tarkkuus. Entistä tarkempi mittaustyö valmistuksessa takaa sen, että reiät osuvat niille tarkoitetuille paikoille ja ovat samalla korkeudella.

Laatu. Teräsrungon paksuutta on nostettu entisestään 30%, joka takaa entistä tukevamman rakenteen.

Tekniset tiedot:

• Leveys 101cm
• Syvyys 51cm
• Asennuslevyn korkeus 16cm
• Asennuslevyn leveys 8cm
• Telineen kiinnitys etäisyys 52,5cm - 68,5cm (Asennuslevyjen sisä- ja ulkoetäisyys)
• Kehyksen halkaisija 32mm
• Suurin kapasiteetti 350kg
• Väri: Musta
• Mukana seinäänkiinnityssarja

Lisävarusteet

Leuanvetoon kannattaa hankkia lisävarusteeksi esimerkiksi vastusnauha. Tämä on erityisen hyödyllinen silloin, kun et saa tehtyä vielä ensimmäistä leukaa tai haluat tehdä pidempiä treenejä kuin vielä jaksat.

Leuanvedot

Lue yksityiskohtaiset ohjeet leuanvetojen tekniikkaan blogistamme: Leuanveto tekniikka, osa 1.

Leuanvedot ovat yksi helpoimmista ja tehokkaimmista liikkeistä yläkehon lihasten harjoittamiseen. Liikkeeseen ei tarvita muita välineitä kuin tanko ja oma itsesi – kehonpainosi toimii vastuksena liikkeessä. Leuanvedossa pystyt treenaamaan muun muassa rintaa, selkää, olkapäitä, käsiä ja vatsalihaksiasi. Leuanveto aktivoi kerralla monia lihasryhmiä mikä lisää rasvanpolttoa ja lihasten kasvua. Leuanvetoa on helppo ja nopea treenata. Voit treenata sillä päivittäin. 

Leuanveto-otteet

Voit treenata lihaksiasi monipuolisesti eri leuanveto-otteilla. Otteita muuttamalla voit vaikuttaa siihen, mitä lihasryhmää leuanveto rasittaa. Seinään kiinnitettävässä leuanvetotangossa on kahvat kolmelle erilaiselle otteelle – leveä, kapea ja kämmenet vastakkain. Myös vaihtelemalla myötä- ja vastaotetta vedoissa saa liikkeen rasituksen painottumaan hieman eri lihaksiin.

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.22.09.2017 (Seinään kiinnitettävä leuanvetotanko) :
(4/5

Tosi hyvä tanko onnistuu liikkeet rintä ja selkä puolelle plus viel saa tol hammer otteel tehtyy vatsa treenitki onnistuu täl vähän jalat kolisee seinää mut ei haittaa menoo grippi vois olla parempi tangos mut jos hanskoi käyttää ni sekää ei oo este

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Seinään kiinnitettävä leuanvetotanko) :
(4/5

Hyvä ja jykevä leuanvetorekki.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Seinään kiinnitettävä leuanvetotanko) :
(3/5

Tukeva tanko, josta saa hyvät otteet. Tosin tangon syvyys seinästä on vain 30 cm, joten kaikkea haluamaani tällä en pysty tekemään. Täytynee käydä porauttamassa tankojen päihin ja siirtää tuota pitkää tankoa siten ulommas.

Lataa