Kyykkytelineet
Kyykkytelineet
Kyykkytelineet
Kyykkytelineet
Kyykkytelineet
Kyykkytelineet
Kyykkytelineet
Kyykkytelineet
Tuotetiedot add

Kyykkytelineet

Kyykkytelineet toimivat esimerkiksi kyykkäämiseen tai penkkipunnerukseen. Kyykkytelineet ovat myös looginen lisä tasapenkille tai vinopenkille. Telineiden avulla saat helpostit painot oikealle korkeudelle esim. kulmasoutua varten. Sinun ei myöskään tarvitse ladata tankoa lattiatasolla. Telineiden ylätangon pidikkeiden max. painoraja on 400kg eli voit käyttää suuriakin painoja telineiden kanssa. Kyykkytelineet menevät erittäin pieneen tilaan ja treenin jälkeen voit helposti siirtää ne pois. Telineestä löytyy myöskin turvaraudat joiden avulla voit suorittaa raskaita jalkakyykkyjä myös yksin. Voit asettaa turvaraudat juuri sinulle sopivalle korkeudelle. Turvaraudat toimivat apuna mikäli et itse saa tehtyä toistoa loppuun saakka niin voit laskea painot turvallisesti ja kätevästi turvarautojen päälle.

Kyykkytelineiden jalkaosat ovat suunniteltu erittäin tukeviksi, jonka vuoksi maksimipainoraja onkin yhteensä huikeat 400kg! Kyykkytelineiden ollessa erilliset - tämä mahdollistaa kyykkytelineiden monipuoliset käyttötavat, sekä niitä voidaan säilyttää pienessä tilassa erillään.

Jalkakyykyn edut:

Jalkakyykky on yksi tehokkaimista treeniliikkeistä, joita voi suorittaa. Tutkimuksien mukaan jalkakyykyssä aktivoituu yhteensä yli 200 eri lihasta! Se harjoittaa pääasiassa jalka- ja selkälihaksia. Ne ovat vahvan ja toimivan kropan kivijalka! Jalkakyykyn ollessa erittäin tehokas harjoitus - se harjoittaa samalla kertaa erityisen tehokkaasti hapenottokykyä sekä verenkiertojärjestelmää. Monet jalkaliikkeet harjoittavat ainoastaan yhtä jalkalihasta kerrallaan. Jalkakyykyn avulla saat treenattua jalat täydellisesti: kuten etureidet, takareidet, pakarat sekä myös selkälihakset. Jalkakyykyssä tankoa pidetään hartioiden päällä. Kun suoritat jalkakyykyn, joudut pitämään keskikropan tiukkana, jonka vuoksi se on erityisen hyvä liike myös syville vatsalihaksille.

Tekniset tiedot:

 • Sopii hyvin kyykky- sekä penkkitelineeksi 
 • Voidaan käyttää myös minkä tahansa penkin kanssa
 • 16 korkeussäätöasetusta: 93-160 cm
 • Turvarautojen korkeussäätö: 47,5-72,5 cm
 • Turvarautojen pituus: 17cm
 • Turvarautojen suurin kuormituksen kesto: 500kg
 • Erillisten osien vuoksi voidaan käyttää eri pituisten tankojen kanssa
 • Suurin kuormituspaino yhteensä: 400kg (200kg per teline)
 • Paketti sisältää 2kpl telineitä
 • Mitat: 53cm x 52cm x 105-172 cm
 • Telineiden paino yhteensä: 19 kg

Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 68 tuotearvostelua

5 tähteä24 kpl

4 tähteä27 kpl

3 tähteä11 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä4 kpl

Kirjoittaja: 26.09.2021

Loistava tuote! Kiitoksia!

Kirjoittaja: 15.06.2021

Tuote on hyvä ja kyykkytelineen korkeuskin on sopiva

Kirjoittaja: 14.06.2021

Hinta kohdallaan, helppo kasata, tuli koko ajan infoa toimituksesta.

Kirjoittaja: 21.08.2020

Laitoin tilaukseen dippitelineen, maksoin samantien ja tämä toimitettiin. Meinasin aluksi palauttaa, mutten viitsinyt lähteä siihen rumbaan kun epäilin että jää vielä sekä rahat että tuote saamatta + ylimääräinen vaivannäkö. Tein oikean ratkaisun, sillä huomasin että pituiseni pystyy juuri ja juuri tekemään lisäpainodippiä turvaraudoissa - painot tosin ottavat alimmassa asennossa laitteen jalkoihin. 167-senttiselle turvaraudat ovat korkeimmillaan juuri sopivat syvään kyykkyyn - tanko ei osu niihin mutta pienellä kumarruksella pääsee alta. Pidemmälle niitä ei saa säädettyä riittävän korkealle ja teline siis vaarallinen. 170-senttisellä tangolla vaarallinen, sillä jalat joutuvat olemaan liian kapealla. Itselleni oli hyvä syy hankkia 220-senttinen tanko, lisää levyjä siihen (ja lukot), kun jalkalihaslaitteeseeni minulla oli 12 kpl 20 kg:n painoista, muttei pienempiä. Hyvä tehdä myös pystypunnerrusta ja varmistusraudoissa hauiskääntöä ja pystysoutua. Teline rämisevä ja horjakka dipeissä, mutta minulle kokonaisuutena paljon dippitelinettä parempi. Pidemmille kuitenkin siis vaarallinen kyykkyyn. Kun hankin pitkän tangon, sain samalla hyvän syyn hankkia land minen muualta. Kuluttajansuojalain vastaisesti tuotteella näyttää jatkuvasti olevan vaihteleva tarjoushinta päällä ja tuo ns. normaalihinta vaihtelee kovasti... Nuo tarjousaikalaskuritkin ovat täysin harhaanjohtavia ja vastoin lakia. Kampanjakoodin käytettyäni ja kampanjan loputtua hinta putosi ainakin siltä dippitelineeltä - harhaanjohtava kampanja siis.. Tällaisiin asioihin pitäisi kuluttajansuojelun puuttua. (Myös "Hinta tänään!" ei pääsääntöisesti tarkoita mitään.) Selkäpenkinkin tilasin sitten muualta, kun en ottanut riskiä että tulee huono tuote tai ihan muuta mitä olen tilannut. Tuotteen suhteen minulla kävi tuuri, mutta maksan mieluummin ekstraa muualle kuin otan riskejä tämän paikan toimitusten/palvelujen ja tuotteiden laadun/soveltuvuuden kanssa. Tuota ei ollut edes virallisesti saatavilla ennen tätä kuuta, koska se oli "loppu". Tein tilaukseni siis keväällä. Kauppa päättää itse ja omalla vastuullaan, julkaiseeko tämän :)

Kirjoittaja: 13.07.2020

Piti myös tilata korona tilanteen alkaessa tämä teline 88€, tanko ja penkki ym. Laitoin tuotteet jo ostoskoriin ja tilauksen arvo oli vajaa 400€. Kun piti pistää tilaus eteenpäin niin ostokorin arvo oli yhtäkkiä hypännyt lähes 300 euroa ylöspäin. Edelleen tuotteissa kyllä luki että saat näin ja näin paljon alennusta ”normaali” hinnasta. Melkoista huijausta...

Kirjoittaja: 13.05.2020

Hienoa rahastusta! Hinta ennen 139,95€ ja tarjousmyyntihinta 88,83€. Nyt hinnaksi on keksitty 197,93€ ja tarjouksena 146,82€. Telineet eivät todellakaan ole tuon arvoiset. Ennen käyttöä joutuu modaamaan, ettei koko ajan potki huonosti suunniteltuja alaputkia. Isoilla painoilla paska juttu kun teline lähtee alta kun töppösen kärki ottaa alaputkeen.

Kirjoittaja: 20.01.2020

Todella hidas toimitus...3vk

Kirjoittaja: 24.12.2019

Yllättävän tukevaksi osottautuneet joka oli positiivinen yllätys. Säädöt riittää 180cm pitkälle just ja just, mutta varmistus raudat on kyllä kyykkyä ajatellen aivan liian alhaalla

Kirjoittaja: 27.11.2019

Hyvä tuote ja tukeva sellainen.

Kirjoittaja: 18.04.2019

Tukijalat voidaan helposti asentaa mukana tulleella työkalulla. Ylimmillä tasoilla heiluu hieman, mutta on silti melko vakaa. Tasot voidaan säätää helposti ja nopeasti treenin aikana. Lisäksi jalustat ovat todella vakaat maassa. Rahan vastine on hyvä, suosittelen!

Kirjoittaja: 18.04.2019

Olen erittäin tyytyväinen siihen mitä sain. Laatu on erinomainen! Kokoaminen oli nopeaa ja helppoa. Aion tilata täältä jatkossakin.

Kirjoittaja: 14.01.2019

Mukavan kompakti ja yllättävän jämerää tekoa. Miinuksena se, että kun kyykkää, niin astuessa tangon kanssa telineiden alta on kompastumisen vaara aika suuri. Mutta hintalaatu suhteessa oiva vekotin

Kirjoittaja: 31.12.2018

Todella huterat varsinkin jos vähääkään korkeammalle joutuu tukea nostamaan. Toinen jaloista vääntyi jo hieman yli 100kg:n alla. Toki eipä hintakaan ole kummoinen. Hyvää ja halpaa jne.

Kirjoittaja: 17.07.2018

Telineet vähän vääntyi kun lastasi 200kg

Kirjoittaja: 09.12.2017

lyhyemmälle miehelle aivan hyvät, hintaansa nähden.

Kirjoittaja: 03.02.2017

Hinnalle vastinetta. Tosin yläasennossa huterahkot mutta ajaa hyvin asiansa. Sopii myös mm. rack pulleihin

Kirjoittaja: 24.12.2016

Voi tehdä myös teline vetoja eli rack pulleja hyvin. Suosittelen. 4 tähteä koska heiluvuus ..

Kirjoittaja: 11.12.2016

Kotikäyttöön kevyemmillä painoilla tosi hyvät. Hinta/laatusuhde kohdillaan.

Kirjoittaja: 02.12.2016

en suosittele jos ei viitsi muokata... ylimmässä tasossa heiluu varmaan 10 cm puolelleen putket ei mene silloin sisäkkäin kun n.7cm. ja putkissa iso välys mutta, tuon tiesin jo tilatessani kun kommentteja luin mutta, kun ei tartte joka päivä korkeutta säätää ja hitsas putkien sisään menevään osaan pellit ja sokkien tilalle läpipultit ja vielä ristiin toiset läpipultit + lattiaan kiinni niin on kyllä tosi tukevat jopa 187cm pitkälle, joten halvaksi nuo silti tuli. tähdet siitä että oli helppo muokata oikein tukeviksi.

Kirjoittaja: 06.11.2016

Tukevat telineet. Pieni miinus onnettomista säätötapeista. Säätövaraa paljon kyykky sekä penkkikäyttöön.

Kirjoittaja: 14.07.2016

Toimii hyvin kotona. Ovat nyt seinää vasten ja hyvin mahtuu nostamaan painot telineestä. Kasaamisessa meni aluksi aikaa, mutta toinen meni jo vauhdilla.

Kirjoittaja: 04.07.2016

Aivan huippu! Voin suositella jos tykkäät treenata kotona. Eikä ole kallis!

Kirjoittaja: 23.06.2016

Hintaansa nähden erittäin positiivinen yllätys. Telineet on vankan ja jämerän oloiset sekä lisäksi vielä laadukkaan näköiset. Hyvin on pystynyt vähän suurempienkin painojen kanssa kotisalilla kyykkäilemään. Tokihan kyseessä on kaksi erillistä seisovaa telinettä eli tiettyä varovaisuutta täytyy noudattaa tankoa takaisin asettaessaan mutta en ainakaan itse muuta odottanutkaan kun huomioi telineiden mallin. Helpot siirrellä ja ahtaassa tilassa näppärät kun saa pienellä vaivalla syrjään pois jaloista. Kaikenkaikkiaan nappi tuote. Suosittelen!

Kirjoittaja: 21.02.2016

Hyvät on kyllä. Saa tehtyä dippejäkin noilla ns. turvaraudoilla :)

Kirjoittaja: 18.02.2016

Ihan sellaiset kuin sopii olettaakin. Ajavat asiansa kunhan on vähän varovainen tangon takaisinasettelussa. Telineiden lattiaa vasten olevat rakenteet ovat sen verran leveät että lyhyellä esim 170cm tangolla hieman hankalat käyttää kun telineet on oltava tosi lähekkäin jolloin ei meinaa väliin mahtua. Pidemmällä tangolla tuskin mitään ongelmia.

Kirjoittaja: 16.01.2016

Yllättävän toimivan oloinen ja näköinen rakkine, näyttää todella hyvältä ja jopa ihan ammattimaiselta näin livenä. Tietty vähän heiluu koska erilliset osat ja takaraudat saisivat olla ihan vähän pidemmät mutta mutta eiköhän tuolla hyvin pärjätä. Kokonaisuutena olen positiivisesti yllättynyt ja voin suositella.

Kirjoittaja: 18.12.2015

Hyvä hintalaatu-suhde. Onnistuu niin kyykkääminen että pysty- ja penkkipunnerrus. Eivät heilu suurillakaan painoilla jos ovat tuettuja.

Kirjoittaja: 07.12.2015

Kasasin juuri telineen ja se on täysin epätasapainossa..yritin miettiä olenko kasannut sen jotenkin väärin mut ei kai tuota niim väärin voi kasatakkaan. En oo vielä kokeillu muuten. Ihan jykevät rakenteet kotikäyttöön muuten..

Kirjoittaja: 19.10.2015

Toimii. Mitä ylemmäs telineen laittaa niin tietysti huojuu lisää. Mutta hyvillä mielin ostoksesta kumminkin. Saa monipuolista reeniä kyykystä penkkipunnerrukseen.

Kirjoittaja: 19.09.2015

Tukevat telineet kotikäyttöön. Ihan hyvä!

Kirjoittaja: 16.08.2015

Hieman heppoiset, mutta kyllä näillä koti reeni hienosti onnistuu.

Kirjoittaja: 02.08.2015

Vähän heiluu isoilla painoilla! Muutten ihan ok!

Kirjoittaja: 21.04.2015

Teline on toiminut harrastajakäytössä erittäin hyvin ainakin sataan kiloon saakka. Olen käyttänyt tuotetta ainoastaan kyykkytelineenä. Turvatelineitäkin olen joutunut käyttämään kerran ja totesin niiden toimivan.

Kirjoittaja: 17.04.2015

Sain itse tällä treenailuni alkuun kotona nostellessa. Teline oli hyvä aloittelijalle kotikäyttöön.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Kelpo teline kotikäyttöön, vielä jos tukee telineen jollain niin turvallisuus paranee. Apuraudat hyvät penkatessa.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Riittävän tukevat telineet kotikäyttöön. Helppo liikutella.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Hyvät telineet käytettäväksi penkkipunnerrukseen. Kyykkämiseen kannattaa valita toisenlaiset telineet.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Hyvä perustuote halvalla !

Kirjoittaja: 15.04.2015

hyvä on kyykkäämiseen ja penkistä nostamiseen! riittävän tukeva.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Loistava monikäyttöinen teline. Nättiä on tästä kyykätä ja myös käy penkistä nostettaessa.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Ihan mukava näin kotikäyttöön! hyvin saa säädettyä ja voi käyttää myös penkistä nostettaessa.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Perus telineet kotikäyttöön. Säätojä paljon.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvät tukevat. Hieman hitaat muuttaa korkeutta mutta voi suositella.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Kotitelineeksi ihan hyvä.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Telineet helppo säätää ja liikutella. Suhteellisen tukevat kyykkyjä tehdessä.

Kirjoittaja: 15.04.2015

ok tuote, en kyllä uskalla ylä asennossa laittaa max painoja

Kirjoittaja: 15.04.2015

Ihan ok teline kotiin eikä vie tilaa.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä kyykky teline helppo siirrellä ja todella jämäkkä.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Alkaa olla huteran oloiset jo 120kilon kanssa, en uskaltaisi laittaa 180kiloa. Pienemmille painoille oikein loistavat eri riittää monille normaali kuntoiluun.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Ihan ok hintaan nähden.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Perusteline perus kyykkäämiseen...ei isoille painoille. Hinta laatu hyvä.

Kirjoittaja: 03.02.2015

Hinta-laatusuhde balanssissa. Melko kevyet, eli helposti liikuteltavat, mutta toisaalta oikein käytettynä melko tukevat telineet. Penkkikäytössä ja yleistelineenä toimivammat (mm.pystypunnerrukset, hauiskäännöt, kulmasoudut, sjmv) ja kyykkytelineenä toimii varmasti lyhyemmällä ihmisellä ~170cm oikein hyvin. Plus 180cm pitkälle ehkä turhan heppoiset, jos laittaa painoa enempi, koska telineet joutuu säätämään liian ylös, jolloin tukevuus kärsii.

Kirjoittaja: 12.01.2015

Toimii kotipunttiksella. Ainoa miinus oli se, että eka satsi meni vaihtoon koska maalatut osat sisäpuolelta orastavassa ruosteessa. Iso plussa Gorillalle tuotteen vaihtamisesta.

Kirjoittaja: 06.01.2015

Todella huojuvat, ja huojunta pahenee mitä enemmän ääriasentoon telineet nostaa. Huojumisen takia myös painon palautus telineeseen on välillä hankalaa. Toki nämä ovat paremmat kuin eivät mitään.

Kirjoittaja: 23.09.2014

Hyvä ja tukevat penkkisetti hintaansa nähden. Ei valittamista vielä parin kuukaudenkaan jälkeen.

Kirjoittaja: 17.09.2014

Hintaansa nähden käypä tuote. Vähän turhan kevyet ja muutenkin heiluvat, mutta jalkojen päälle laitetuilla lisäpainoilla tukevoituvat hieman. Yläasennossa kyllä heiluvat aikalailla. Koenkin tuotteen soveltuvan paremmin hieman lyhyemmille kun itse (182cm), enkä ainakaan kyykkytelineinä voi pidemmille suositella. Vähän turhan lyhyt pituudeltaan on myös tuo ylärauta mikä stoppaa tangon, joten joutuukin penkatessa ja kyykätessä vähän turhan lailla tähtäilemään tankoa kohdilleen. Tämä johtuu varmaankin telineiden keveydestä, etteivät mene nurin jos tulee paiskottua. Kaikesta huolimatta ja kuten jo sanoin, laatu vastaa mielestäni hyvin hintaa.

Kirjoittaja: 17.06.2014

Hyvä!

Kirjoittaja: 22.04.2014

Aika tukevat ja hyvät eikä hinta paha.

Kirjoittaja: 16.12.2013

Hinta laatu suhde kohdillaan. Ajaa asiansa.

Kirjoittaja: 05.12.2013

hinta laatu suhde enemmän kuin kohdallaan, todella tukevat ja helpot käyttää,suosittelen.....

Kirjoittaja: 04.12.2013

Hinta/laatusuhde kohdallaan. Yllättävän tukeva ja monikäyttöinen.

Kirjoittaja: 18.10.2013

Toimivat telineet ainakin peruskäytössä. Helppo ja nopea koota.

Kirjoittaja: 17.10.2013

Melko kevyet ja heiluvaiset, mutta ajavat asiansa. Takajalkojen väliin lisätyllä väliputkella, tai lattiaan pulttaamalla näistä saa helposti vakaamman telineen.

Kirjoittaja: 07.09.2013

Pirun tukeva ja hyvä teline kyykkyyn, penkkiin, mihin vaan. Nopeat säädöt ja edullinen.

Kirjoittaja: 05.09.2013

Tuote EI todellakaan kestä ilmoitettua 180kg! 100kg on tuolle jo liikaa. En voi suositella laittamaan kauheasti yli 50kg painoja ellei halua vahingoittaa itseään vakavasti.

Kirjoittaja: 05.09.2013

Hinta/laatu kohdallaan :)

Kirjoittaja: 05.09.2013

edullinen hinta +turvaraudat +erinomaiset myös penkkipunnerruskäytössä -heiluvat vähän korkealle säädettynä mutta muuten tukevat

Kirjoittaja: 04.09.2013

Hinta/laatu täsmää :)+++++

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kyykkytelineet

100122-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
159,95 €
139,95 € Säästä 20,00 €

Alkaen 8 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-5pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16