Kyykkyteline varmistusraudoilla
Kyykkyteline varmistusraudoilla
Kyykkyteline varmistusraudoilla
Kyykkyteline varmistusraudoilla
Kyykkyteline varmistusraudoilla
Kyykkyteline varmistusraudoilla
Kyykkyteline varmistusraudoilla
Kyykkyteline varmistusraudoilla
Kyykkyteline varmistusraudoilla
Kyykkyteline varmistusraudoilla
Kyykkyteline varmistusraudoilla
Kyykkyteline varmistusraudoilla
Tuotetiedot add

Kyykkyteline varmistusraudoilla

Turvallinen teline kyykkäämiseen. Telineen leveyttä ja korkeutta on helppo säätää. Säätämällä telineet kapeaan asentoon, voit tehdä myös dippejä painotelineen takaosassa olevilla kahvoilla.

Lisätietoa:

 • Sopii apuvälineeksi kaikkiin levytangolla tehtäviin harjoituksiin
 • Sopii kyykkyihin, penkkipunnerruksiin, dippeihin
 • Säädettävä teline ja turvaraudat
 • Säädettävä korkeus (91-151cm) ja leveys (72,5-115cm)
 • Leveys säädettävissä seuraavasti: 72.5 cm, 75 cm, 80 cm, 85 cm, 90 cm, 95 cm, 100 cm, 105 cm, 110 cm, 115 cm
 • Syvyys 95cm
 • Erittäin tukeva
 • Varmistusrautojen korkeussäätö (63 - 93cm)
 • Sopii 30 mm ja 50 mm tangoille
 • Suurin kantavuus kyykkytelineillä 300kg
 • Suurin kantavuus turvaraudoilla 280kg
 • Suurin kantavuus dippikahvoilla 160kg

Tuotearvostelut

3.9 /5


Yhteensä 26 tuotearvostelua

5 tähteä8 kpl

4 tähteä10 kpl

3 tähteä5 kpl

2 tähteä3 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 01.01.2022

Hyvältä ja tukevalta tuntuu. Toimitus oli nopeampi kuin odotin ja kaikki tuli samalla kertaa pihaan!

Kirjoittaja: 25.12.2021

Kohtuullisen jämäkkä, ei tosin kestä sivuttaisliikettä juurikaan. En tekisi dippejä. Gorilla sportille täysi nolla asiakaspalvelusta. Tuote meni väärään osoitteeseen, eikä ”asiakaspalvelu” auttanut millään tavalla. Nyt sain kotiinkuljetuksesta maksetun tuotteen hakea omilla kyydeilläni.

Kirjoittaja: 01.11.2020

Yllättävän jämerä tellinki. Rälläköin kumimatosta kaistaleet tangonpidikkeeseen ja varmistusraudoille jotta saa ärsyttävän ohuen peltiprofiilin tuntuman pois ja samalla säästää tankoa sekä telinettä kovilla painoilla. Pulttasin tämän maksimileveydelle lattiaan, joten pystyn penkkaamaan kunnon oteleveydellä Gorilla Sportsin Heavy Duty -penkin päältä. Kaiken kaikkiaan hyvän näköinen ja tuntuinen kokonaisuus kovaankin penkkailuun ja kyykkäilyyn. Suosittelen.

Kirjoittaja: 20.05.2020

Hintaansa nähden yllättävän tukeva ja käyttökelpoinen kyykkyteline. Toisaalta en kyllä kamalan suuria rautoja liikuttelekaan. Varmistusraudat riittävän pitkät. Yksi muoviosa ei kestänyt kuin viikon verran ehjänä, mutta ei haittaa toimintaa.

Kirjoittaja: 10.04.2020

Toimiva tuote ok hintaan 160€. Penkki, kyykky, ohp onnistuu hyvin. Varmistusraudat must yksin treenavalle.

Kirjoittaja: 08.02.2019

Hyvä kyykkyteline, ajaa asiansa kuten pitääkin. Säätömahdollisuuksia riittävästi niin korkeus kuin leveyssuunnassa, joten onnistuu myös esim penkkaaminen leveällä otteella. Ei myöskään heilu vaan on riittävän tukeva.

Kirjoittaja: 22.07.2017

Edistetäänhän myyntiä. Yllättävän tukeva, joskin momentti suurilla painoilla alas poikittaistuen lattoihin on melkoinen, jos sattuu sivuttaista kuormaa tulemaan, eli kannattaa huomioida nostoja tehdessä että pyrkii laskemaan painot suoraan alas. Suosittelen myös tarkistamaan pulttien kireyden silloin tällöin. Pulttien prikat ovat muuten liian pienet, kuten tämän puljun myymissä vekottimissa yleensäkin. Eipä nuo paljoa maksa kaupasta ja putkiprofiilin painuminen kirittäessä vähenee huomattavasti. Tämä soveltuu myös butterfly-telineillä varustetun monitoimipenkin kanssa yksiin varmistusraudoiksi, joskin butterfly-telineet ei mahdu luonnollisesti samaan aikaan paikalleen. Leveyttä riittää kapeaharteiselle kaverille enemmän kuin hyvin, 170 cm suoralla tangolla (kierteinen versio) nuo varmistusraudat yltää kierreosan alkuun saakka, eli jos 170 cm tanko on passeli penkkaukseen, niin pitäisi onnistua myös leveällä otteella penkkipunnerrus tällä telineellä. Tähän hintaan ihan kelpo tuote kaiken kaikkiaan, pienillä modauksilla saisi vielä paremmankin.

Kirjoittaja: 22.03.2017

Tuote oli loppunut varastosta jotenka se tuli Nordplusin kautta. Toimitusaika oli about viikon ja Nordplus toimittaa paketteja arkipäivinä klo 8-16 välillä. Itse satuin olemaan paikalla kyseiseen aikaan, koska olen opiskelija, mutta töitätekevä joutuu tod.näk sopimaan uuden toimitusajan (Ilmeisesti maksuton). Mitä tulee telineeseen, mikäli muoviosat haluaa saada pysymään, joutuu ne luultavasti liimaamaan. Raudat on hitsattu vain kahdelta puolelta, eikä ympäri. Mikäli ei halua kuunnella rautojen kolinaa, joutuu liimaamaan jotkut muoviläpyskät noihin poikkirautoihin. Telineessa oli jonkun verran kolhuja kun saapui, mutta vauriot lähinnä esteettisiä. Hinta-laatu kohtaa hyvin, mutta enemmän joutuu maksamaan mikäli haluaa jotain laadukkaampaa.

Kirjoittaja: 06.10.2016

Olen myös erittäin tyytyväinen tästä telineestä. Se ei ole yhtään huteran oloinen vaikka hinta on pieni. Ja mielestäni leveimmässä asennossa on ihan tarpeeksi tilaa tehdä leveitäkin penkkipunnerruksia, ei tunnu ahtaalta vaikka en ole mikään kapea tyyppi. Sen lisäksi teline on helppo purkaa ja mahduttaa nätisti vaikka portaiden alle treenien jälkeen! Suosittelen lämpimästi heille, jotka nostavat rautaa kotona.

Kirjoittaja: 22.09.2016

Hyvä penkki,olen erittäin tyytyväinen.

Kirjoittaja: 09.08.2016

Huippu hinta / laatusuhde! Leveys ei riitä kuin kapeampaan penkkiin mutta ei itseäni haitannut. Ihan loistava kasata ja kyykkyyn huippu kampe!

Kirjoittaja: 22.02.2016

Riittävän tukeva pienehköille painoille. Helppo kasata. Kuljetus tökki pahasti. Kesti useita päiviä, ei etukäteisilmoitusta sitten kun toimitettiin, ja uuden toimituksen saaminen työlästä. Lisäksi tuote oli kärsinyt kuljetusvaurioita eikä ollut enää uuden veroinen saapuessaan. Maalipinta saanut osumaa, ja muutma muoviosa rikki. Mielenkiinnolla odotan kuinka kauan kestää korvaavien osien saanti. Tavara tulee muuten ulkomailta, eikä siitä ollut mitään mainintaa tilattaessa.

Kirjoittaja: 09.12.2015

Tähän hintaan ei voi vaatia pro luokan kyykkytelinettä. Ajaa hyvin asiansa harjoittelussa kohtuu painoilla. Ei valittamista.

Kirjoittaja: 08.12.2015

Hurjalta tuntuu 270kg max kuormitus, kun nyt itsellä kyykätessä 150kg, niin huoju kyllä siihen malliin tankoa takasin telineisiin laittaessa et ois heikompaa jo hirvittäny. Joku kuka kokeillu lähelle maksimirautoja niin vois kommentoida. Samaten nuo korkeudensäätönupit vähän jänskättää kun ne tulee vain yhdeltä puolelta eikä läpi asti, niin kuin kunnon telineissä? Muuten olen kyllä täysin tyytyväinen hintalaatusuhteeseen ja varmistusraudat hyvät kellarissa yksin jumpatessa.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Liian heppoinen teline tosi raudoille. Miksi ei ole rakennettu niin, että kestäisi yli 300 kg painot?

Kirjoittaja: 16.04.2015

Hyvin toiminut niin kyykätessä kuin penkkipunnerrusta tehdessä, aavistuksen enemmän pitäsi saada telinettä säädettyä leveys-suunnassa.

Kirjoittaja: 15.04.2015

todella tukeva!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Erittäin tukeva ja kompakti teline. Hyvät säädöt ja toimii monipuolisessa treenissä:)

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvät sääjöt ja tukeva =)...

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hinta-laatusuhde hyvä. Turvallinen. Vähän liian kapea leveimmillään leveän penkin tekoon joten joutui tekemään vähän jatkoja.

Kirjoittaja: 15.04.2015

hyvät säädöt, hinta edullinen, tukeva malli

Kirjoittaja: 17.11.2014

Ostin tämän tarkoituksena tehdä kaikenlaisia liikkeitä levypainoilla.Kyykky, penkki, sjmv kulmasoudut jne. Varmistusraudat on kätevät normaalissa käytössä kun tankoa voi lastata siinä monissa levypainoilla tehtävissä liikkeissä, eikä tankoa tarvi aina poimia maasta. Kyykkyyn sopii myös ihan hyvin. Penkkiä ei tosin voi tehdä muuta kuin kapealla otteella, kun pystytolppien väli on maksimissaan vain 95 cm. Teetin metallipajassa poikkiputkeen 20 cm lisää pituutta ja nyt onnistuu penkkaaminenkin hyvin. Kokonaisuutena ihan hyvä pienen modauksen jälkeen. Mitä nyt maali tosiaan irtoaa helposti.

Kirjoittaja: 29.10.2014

Ei tämä tietenkään voimahäkin veroinen ole, mutta hintaisekseen ok. Koska ainoastaan alhaalla oleva poikkipalkki pitää puolikkaat pystyssä, on rakenne huojuva.

Kirjoittaja: 13.09.2014

Kovin on hutera teline, dipatessakin heiluu vimmatusti mutta kestänee silti. En suosittele kovin isoille painoille, mutta eipä tuohon hintaan voi ihmeitä vaatia. Kevyeen peruskäyttöön ihan ok tuote.

Kirjoittaja: 18.08.2014

Leveyden säätövaraa liian vähän, maksimileveyteen säädettynä leveys ei riitä penkkipunnerruksen tekemiseen. Maalipinta paikoiteleen heikosti kiinni. Putkien päissä olevat muoviset liukuosat niin kovaa muovia että menivät heti rikki. Muuten ihan ok teline hintaansa nähden.

Kirjoittaja: 16.08.2014

Helppo ja nopea kasata, jostain syystä en saanut keskimmäistä (punaista) rautaa täydellisesti kiristettyä joten telineet hieman heiluvat eikä dippi ole siten mahdollista/turvallista.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kyykkyteline varmistusraudoilla

100574-00049-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
314,95 €
199,95 € Säästä 115,00 €

Alkaen 9.95 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: