Kyykkytelineet

100122-00019-0001

57

Keskiarvo:4,0/5
17
26
10
2
2

Lue arvostelut Kirjoita tuotearvostelu

-51.12€

88,83 €

Normaalisti:139,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 9,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Kyykkytelineet toimivat esimerkiksi kyykkäämiseen tai penkkipunnerukseen. Kyykkytelineet ovat myös looginen lisä tasapenkille tai vinopenkille. Telineiden avulla saat helpostit painot oikealle korkeudelle esim. kulmasoutua varten. Sinun ei myöskään tarvitse ladata tankoa lattiatasolla. Telineiden ylätangon pidikkeiden max. painoraja on 400kg eli voit käyttää suuriakin painoja telineiden kanssa. Kyykkytelineet menevät erittäin pieneen tilaan ja treenin jälkeen voit helposti siirtää ne pois. Telineestä löytyy myöskin turvaraudat joiden avulla voit suorittaa raskaita jalkakyykkyjä myös yksin. Voit asettaa turvaraudat juuri sinulle sopivalle korkeudelle. Turvaraudat toimivat apuna mikäli et itse saa tehtyä toistoa loppuun saakka niin voit laskea painot turvallisesti ja kätevästi turvarautojen päälle.

Kyykkytelineiden jalkaosat ovat suunniteltu erittäin tukeviksi, jonka vuoksi maksimipainoraja onkin yhteensä huikeat 400kg! Kyykkytelineiden ollessa erilliset - tämä mahdollistaa kyykkytelineiden monipuoliset käyttötavat, sekä niitä voidaan säilyttää pienessä tilassa erillään.

Jalkakyykyn edut:

Jalkakyykky on yksi tehokkaimista treeniliikkeistä, joita voi suorittaa. Tutkimuksien mukaan jalkakyykyssä aktivoituu yhteensä yli 200 eri lihasta! Se harjoittaa pääasiassa jalka- ja selkälihaksia. Ne ovat vahvan ja toimivan kropan kivijalka! Jalkakyykyn ollessa erittäin tehokas harjoitus - se harjoittaa samalla kertaa erityisen tehokkaasti hapenottokykyä sekä verenkiertojärjestelmää. Monet jalkaliikkeet harjoittavat ainoastaan yhtä jalkalihasta kerrallaan. Jalkakyykyn avulla saat treenattua jalat täydellisesti: kuten etureidet, takareidet, pakarat sekä myös selkälihakset. Jalkakyykyssä tankoa pidetään hartioiden päällä. Kun suoritat jalkakyykyn, joudut pitämään keskikropan tiukkana, jonka vuoksi se on erityisen hyvä liike myös syville vatsalihaksille.

Tekniset tiedot:

• Sopii hyvin kyykky- sekä penkkitelineeksi 
• Voidaan käyttää myös minkä tahansa penkin kanssa
• 16 korkeussäätöasetusta: 93cm - 160cm
• Turvarautojen korkeussäätö: 49cm - 74cm
• Turvarautojen pituus: 17cm
• Erillisten osien vuoksi voidaan käyttää eri pituisten tankojen kanssa
• Suurin kuormituspaino yhteensä: 400kg (200kg per teline)
• Paketti sisältää 2kpl telineitä
• Mitat: 53cm x 52cm x 93-160cm

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.14.01.2019 (Kyykkytelineet) :
(4/5

Mukavan kompakti ja yllättävän jämerää tekoa. Miinuksena se, että kun kyykkää, niin astuessa tangon kanssa telineiden alta on kompastumisen vaara aika suuri. Mutta hintalaatu suhteessa oiva vekotin

Kirjoittaja Pvm.31.12.2018 (Kyykkytelineet) :
(1/5

Todella huterat varsinkin jos vähääkään korkeammalle joutuu tukea nostamaan. Toinen jaloista vääntyi jo hieman yli 100kg:n alla.
Toki eipä hintakaan ole kummoinen.
Hyvää ja halpaa jne.

Kirjoittaja Pvm.18.07.2018 (Kyykkytelineet) :
(2/5

Telineet vähän vääntyi kun lastasi 200kg

Lataa