Painonnostopenkki ja 40kg painosarja
Painonnostopenkki ja 40kg painosarja
Painonnostopenkki ja 40kg painosarja
Tuotevideo add
Tuotetiedot add

Erinomainen valinta kodin ensimmäiseksi kuntosalipaketiksi!

Painonnostopenkki ja 40kg painosarja soveltuu erinomaisesti aloittelijalle, joka haluaa aloittaa painoharjoittelu kotona. Painonnostopenkin tankotelineiden korkeus on monipuolisesti säädettävissä, jonka vuoksi se soveltuu kaikenkokoisille käyttäjille. Painonnostopenkin saa taitettua säilytystä varten kasaan käden käänteessä pikalukituksen avulla. Painonnostopenkki mahdollistaa myös vatsalihasharjoittelun.

Painonnostopenkki ja 40kg painosarja sisältää: Painonnostopenkin, 120cm levytatangon jousilukoilla ja 6x5kg vinyylisiä levypainoja.

Painonnostopenkin edut:

Painonnostopenkki mahdollistaa ylivoimaisesti suosituimman kuntosaliliikkeen tekemisen - penkkipunnerruksen. Penkkipunnerrus on monipuolinen ylävartalon harjoitus, joka harjoittaa erityisesti rinta-, käsi- ja hartialihaksia. Penkistä löytyy myös dippikahvat, jotka mahdollistavat toisen suositun yläkroppaharjoitteen - dippipunnerruksen. Painonnostopenkin pystyy nostamaan pystyasentoon, jolloin penkkiä voidaan säilyttää hyvinkin pienessä tilassa.

Painonnostopenkin tankotelineiden korkeussäätö tapahtuu pikalukkoja avulla, jonka vuoksi korkeuden voi säätää erittäin nopeasti itselle sopivaksi.

Painonnostopenkin ominaisuudet:

  • Paksusti pehmustettu istuin, joka voidaan myös taittaa alas istumaannousuja varten
  • Levytankotelineen korkeutta voidaan säätää
  • Penkki on helppo taittaa kokoon ja säilyttää pienessäkin tilassa
  • Pituus: 125cm
  • Leveys: 57cm
  • Levytankotelineen enimmäiskorkeus: 99cm
  • Levytankotelineen minimikorkeus: 78cm
  • Suurin sallittu kuorma: 200kg
  • Paino: 30kg
  • Pehmusteen mitat: 111 x 25 x 4cm

40kg vinyylinen painosarja sisältää:

  • 6 x 5kg levypaino
  • 1 x 120cm levytanko (8kg)
  • 2 x Jousilukko
  • Reiän halkaisija: 31mm

Treeni Painonnostopenkki ja 38kg painosarjalla:

1. Lämmittele huolellisesti lihakset:

Aloita lämmittely pyörittelemällä käsiäsi kevyesti ja ravistele myöskin käsiäsi. Sen jälkeen voit jatkaa lämmittelyä tekemällä etunojapunnerruksia tai käyttämällä penkkipunnerruksessa kuormituksen ainoastaan mukana tulevaa levytankoa. Levytanko painaa n. 8kg ja se onkin erinomainen lämmittelyyn ja oikean tekniikan hakemiseen. Penkkipunnertaminen on aina hyvä aloittaa tekemällä keskittyneitä toistoja pelkällä tangolla. Tämä valmistaa sinut tulevaan treeniin ja liikerata tulee tutuksi. Tämän jälkeen kannattaa lisätä hieman kuormaa lisää ja jatkaa liikeratojen hakemista sekä tuntumaa lihaksiin. Tee sarjoja pienillä painon korotuksilla niin kauas, kunnes olet päässyt haluttuun painomäärään jota haluat käyttää itse harjoituksessa.

2. Penkkipunnerrusharjoitus:

Kun lihakset ovat lämmenneet niin on aika siirtyä harjoittelun pariin. Aseta tankoon sen verran levypainoja, että saat tehtyä n. 10-20 toistoa. Älä tee sarjaa täysin loppuun asti. Laske tanko takaisin telineisiin, kun alkaa tuntumaan että enää menisi muutama toisto. Tämän jälkeen lepää n. 2-3 minuuttia. Tämän jälkeen tee samalla painolla taas n. 10-20 toistoa. Pidä jälleen n. 2-3 minuutin lepo. Viimeisellä eli kolmannella kerralla tee niin monta toistoa kuin mahdollista, mutta lopeta sarja kuitenkin siinä vaiheessa, kun tuntuu että enää tämän jälkeen ei tulisi toistoja. Se ei haittaa vaikka viimeisessä sarjassa et saisikaan vähintää 10 toistoa. Mikäli saat kaikissa sarjoissa toistettua vähintään 10 toistoa niin voit seuraavalla kerralla lisätä kuormitusta tai yrittää tehdä jokaisessa sarjassa aiempaa enemmän toistoja. Jos kirjaat jokaisen sarjan jälkeen ylös toistomäärät, niin sinulla on helppo katsoa seuraavassa treenissä montako toistoa meni aiemmin - seuraavalla kerralla tavoite on aina saada enemmän toistoja. Jos seuraavalla kerralla saat lisättyä tankoon lisää painoja tai tehtyä enemmän toistoja - tämä tarkoittaa, että lihaksesi ovat kasvaneet ja olet saanut lisää voimaa.

Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 18.02.2020

näppärän kokoinen kotia ja helppo kasata. Pultit saa laittaa aika tiukasti kiinni että pysyy

Kirjoittaja: 14.02.2020

Todella mahtava tuote, mutta yksi miinus on että hihna johon jalat kiinnitetään vatsoja tehdessä ei kiristy kunnolla ja ei pysy kiteänä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Painonnostopenkki ja 40kg painosarja

100421-00006-0038
TARJOUS
TÄNÄÄN!
263,94 €
193,94 € Säästä 70,00 €

Alkaen 9.95 €/kk

date_range Ennakkotilaus
Arvioitu saatavuus: 17.07.2021
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: