Jalkakyykkyteline + 50mm levytankosarja 46kg
Tuotetiedot add

Kyykkytelinesetti levytankosarjalla

Tällän jalkakyykkytelineellä sekä 46kg levytankosarjalla saat ensikosketuksesi jalkakyykkyyn edulliseen hintaan. Jalkakyykky on yksi kuntosaliliikkeiden suosituimmista liikkeistä eikä turhaan: sen suora vaikutus reisiin sekä pakaroihin on loistava. Liike pakottaa oikealla tekniikalla sinut myös aktivoimaan muita kehon tärkeitä lihaksia. Kyykkytelineessä on myös integroidut dippikahvat!

Jalkakyykkytelineessä on runsaasti säätövaraa, jotta sen hyöty sinulle on mahdollisimman suuri. Korkeutta on helppo säätää oikeaksi sekä tankotelineessä että varmistusraudoissa mukana tulevilla lukoilla. Tankotelineen korkeuden voit säätää 91cm - 151cm välillä sekä varmistusrautojen korkeuden 63,5cm - 93cm välillä, joten telineet sopivat kaiken kokoisille treenaajille. voi käyttää kaiken kokoiset käyttäjät. Voit myös käyttää telineen kanssa lyhyempiä levytankoja, sillä myös leveys on säädettävissä 65cm - 101cm välillä.

Jalkakyykky

Jalkakyykky on yksi tärkeimpiä ja parhaita liikkeitä, joten tämä jalkakyykkyteline on oiva lisä kotikuntosaliisi. Sen mukana tulevilla levytangolla ja levypainoilla on helppoa aloittaa kotiharjoittelu edullisesti. Jalkakyykky on erittäin tehokas liike kun se tehdään oikealla tekniikalla. Sen vaikutusalue keskittyy pakaroihin ja reisiin, mutta se vaikuttaa myös moniin muihin lihaksiin ympäri kehoa. Myös kehon kontrollointi parantuu jalkakyykkyä tehdessä huomattavasti.

Dipit

Integroiduilla dippikahvoilla voit myös tehdä dippiliikkeet ilman lisälaitteita, joten monipuolinen treeni on taattu! Dippi on haastava liike, mutta sen tuomat edut ovat valtavat. Sen vaikutusalue vaihtelee tekniikasta, mutta oikein tehtynä se vaikuttaa pääasiassa rintaan, ojentajiin sekä olkapäihin. 160kg painonkestolla olevat kahvat mahdollistavat hyvän treenin myös lisäpainojen kanssa!

Penkkipunnerrus

Mukana tuleva painosetti mahdollistaa myös oivan aloituksen penkkipunnerrukseen. Tämä teline on helppo siirtää taikka sen alle voit asettaa vinopenkin taikka tasapenkin jolloin siitä tulee myös erittäin turvallinen vaihtoehto penkkipunnerrustelineelle! Liikke vaikuttaa pääosin rintalihaksiin, mutta liikkeen eri vaiheissa vaikutus leviää myös hartioihin ja ojentajiin. Kyseisellä telineellä voi harjoitella aloittelija taikka vaativakin treenaaja, koska se kestää painoa jopa 272kg asti!

Turvallisuus

Kyseisestä kyykkytelineestä on tehty mahdollisimman turvallinen ja helppo käyttää. Sen painorajat eivät petä painavimpiakaan painoja. Turvarauta on integroitu telineeseen ja se kestää painoa 300kg asti. Mahdolliset tangonpudotukset taikka voiman loppuminen ei pääse vahingoittamaan sinua eikä lattiaa turvaraudan sekä kestävän rakenteensa vuoksi. Myös telineessä olevat säädöt tekevät sen käytöstä käyttäjäystävällisempää sekä turvallisempaa. Levypainoina olevat laadukkaat Bumper Plate- painot ovat kestävällä kumilla pinnoitettuja, joten levypainot eivät pääse vahingoittamaan lattiaa, sekä painojen halkaisija on mahdollisimman suuri, jotta lisäpainoja lisäämällä Bumper Plate- paino on vasten maata.

Kyykkytelinesetin parhaat ominaisuudet

  1. Voidaan käyttää todella monipuoliseen treenaamiseen
  2. Sisältää levytangon, levypainot sekä kyykkytelineen
  3. Kyykkytelineessä korkea maksimikuormitus
  4. Kyykkytelineen korkeus ja leveys säädettävissä
  5. Mukana todella kestävä Bumber Plate levypainot

Ominaisuudet

Leveys
65 - 101cm

Korkeus
91 - 151 cm


Turvarautojen korkeus
63,5 - 93cm

Paino
Kyykkyteline: 27 kg


Oteleveys
Max. 134 cm

Levytanko
218 cm, 19 kg


Levytanko painoraja
270 kg

Levypaino 5 kg
2 kpl


Levypaino 10 kg
2 kpl

Max. kuormitus kyykkyteline
300 kg


Max. kuormitus dippiteline
160 kg

Max. kuormitus turvaraudat
280 kg


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Jalkakyykkyteline + 50mm levytankosarja 46kg

100913-00049-0075
TARJOUS
TÄNÄÄN!
914,95 €
639,95 € Säästä 275,00 €

Alkaen 26.95 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: