Selkäkippi 1

20040006

-55.03€

134,92 €

Normaalisti:189,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 7.90€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Tuotetiedot

Selkäkippiä käytetään usein osana ammattimaista kuntoutusta. Sen tarkoituksena on auttaa selkäongelmien kanssa, kuten esimerkiksi huonossa ryhdissä, väärien liikkeiden poisoppimisessa, selkäkivun helpotuksessa ja paineen purkamisessa. Tässä on sinulle mahdollisuus hankkia selänhoitolaite kotiisi ehkäistäksesi selkäkipuja. Selkäkippi säädetään sopivaksi siirtämällä jalkatuki sinun pituudellesi. Laite on ergonomisesti suunniteltu. Rakenne on vankka ja tukeva, ja se on suunniteltu kestämään jopa 136kg. Kun lopetat laitteen käyttämisen, voit helposti pistää sen varastointiin seuraavaa kertaa varten.


Laite itsessään painaa 30kg ja on väriltään musta/hopea/oranssi. Tämä ei ole varsinaisesti treeniväline vaan enemmänkin kuntoutusväline. Tästä huolimatta se on hyvä lisäys treeneihisi, varsinkin jos sinulla on selkäongelmia. Selkäkippi saattaa olla juuri se mitä sinä tarvitset helpottaaksesi tulevia selkäkipuja, vaikka sinulla ei niitä juuri tällä hetkellä olisikaan.

Selkäkippi tekniset tiedot

 

  • Paino 30kg
  • Korkein sallittu paino käytettäessä: 136kg
  • Mitat: 124cm * 75cm * 150cm
  • Pehmusteen mitat 48 x 110cm ( L x P )
  • Säädettävissä pituuksille 147cm – 198cm
  • 26 eri säätömahdollisuutta säädettävälle jalkatuelle
  • Väri: hopea/musta

 

Treenaaminen selkäkipillä

Selkäkipin käyttöä ei ehkä voida lukea treenaamiseksi, mutta säännöllisellä käytöllä voit vaikuttaa tuleviin treeneihisi. Kippiä käyttäessä selkäsi nikamat ja lihakset venyvät, jotka edesauttavat selkääsi rentoutumaan. Painovoima tekee tästä mahdollista.

Laitteella sananmukaisesti kippaat itsesi nurin. Seiso jalkatukien päällä tukevasti, käytä käsiäsi kääntämään alustaa kallelleen. Kannattaa aloittaa vaakatasoisesta asennosta, jos et ole täysin varma omasta kehostasi. Emme suosittele roikottamaan itseään erityisen kauaa, varsinkaan jos et ole koskaan ennen tällaista laitetta käyttänyt. Kokeile mikä on sinulle hyvä asento (muista oikea tekniikka). Venytys auttaa selän niveliä venymään oikeille paikoilleen.

Jos sinulla on selkäongelmia, suosittelemme ottamaan yhteyttä fysioterapeuttiin ja kysymään häneltä ohjeita kuinka sinun kannattaisi selkäkippiä käyttää kotona. Saattaa myös olla viisasta pyytää jotakuta avuksi kun käytät laitetta ensimmäisiä kertoja. Tämä siksi, että jos jotain sattuu, sinulla on apu lähellä.

Selkäkipin lisäksi sinun tulisi treenata. Harjoitusten tulisi olla koko vartalolle. Päämäärä olisi saada sinut vapautumaan fyysisistä ongelmia joita kohtaat päivittäisessä elämässäsi, varsinkin jos sinulla on selkäongelmia. Selkälihasten ja vatsalihasten vahvistaminen on tärkeä osa tätä kuntoutumista.

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.17.07.2018 (Selkäkippi 1) :
(1/5

Tuote tuli tänään postissa ja kokoaminen tyssäsi jo ensi vaiheeseen. Pakkauksessa ei tosiaankaan ollut kokoamisohjeen mukaisia ruuveja mukana. Ruuveja taisi olla kyllä jopa ylimääräisiäkin, mutta ei ohjeen mukaisilla pituuksilla. Rungon alle asennettavat muovitassut eivät tarttuneet paikoilleen näillä kokoamisohjeesta poikkeavilla lyhyemmillä ruuveilla. Rungon pulverimaalauksessa oli myös ikävä murtuma aivan kuin runkoa olisi vielä taivutettu maalauksen jälkeen. Ei voi olla ihan tyytyväinen. Palautuskin on harkinnassa.

Kirjoittaja Pvm.30.03.2018 (Selkäkippi 1) :
(1/5

mukana tosi huonot englannin ja saksan kieliset ohjeet. Mielestäni ruuvejakin puuttui.
En päässyt edes kokeilemaan, aion palauttaa. En suosittele.