Talja monipuoliseen treeniasemaan

100595-00046-0001

-12.17€

42,78 €

Normaalisti:54,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Taljalaite treeniasemaan / monitoimipenkkiin

  • Sopii painolevyille joiden reiän halkaisija 30mm-31mm
  • Taljan telineen korkeus 160cm
  • Painolevyjä ei tule mukana

 

Tuotetiedot

Jos haluat laajentaa treenäsi yleispenkillä, kannattaa harkita myös taljalaitteen hankkimista. Tämä on hyvä lisä treeneihisi mahdollistamalla useita lisäharjoitteita. On jopa mahdollista tehdä uusia harjoitteita, joka antaa sinulle vaihtelua normaaliin treeniohjelmaasi. Teline on 160cm korkea, ja mukana tulee kaapelit. Painolevyt eivät sisälly pakettiin, mutta voit käyttää 30-31mm halkaisijalla olevia painolevyjä. Teline on helppo yhdistää peruspenkkiin. On olemassa useita treenejä joita voit tehdä tällä telineellä. Esimerkiksi ylätaljaa joko leveällä tai kapealla otteella. Tai vaikka kaapelirutistuksia (harjoite vatsalihaksille). Kaikki on kiinni siitä, mitä harjoituksia sinä löydät itsellesi tarpeelliseksi. Treenausasema, jossa on taljalaite antaa sinulle täydellisen lisän kotikuntosaliisi. Huomaathan, että suurin sallittu kuorma on 100kg.

Treenaaminen taljalaitteella ja yleispenkillä

Monipuolisuus treenissä takaa onnistumiseen. Kun treenaat, tarvitset useita eri liikkeitä samoille lihasryhmille. Tämä siksi, että ajan myötä kehittyminen pysähtyy mikäli teet samaa toistoa kokoajan. Keho on tottunut harjoitteeseen eikä enää rasitu tai veny tehdessäsi samaa liikettä. Jos sinulla on mahdollisuus käyttää taljalaitetta voit käyttää sitä vaihteluna tekemään esimerkiksi ojentajakääntöjä tai ranskalaisia punnerruksia.

On myös suositeltavaa tehdä harjoituksia kaapeleiden avustuksella. Tämä siksi, että treenatessasi kaapeleilla kehosi toimii eri tavoin kuin mitä painonnostotangon kanssa tai käsipainoilla. Tämän lisäksi on olemassa muutamia harjoituksia, joita et voi edes tehdä tangon tai käsipainojen kanssa. Taljalaite on yksi sellaisista. Taljalaitteella lihaksesi liikkuvat kun vedät jotain itseäsi kohden. Se on vastus, jota et pysty saamaan tangon kanssa. Ylätalja on loistava treeni selälle ja sitä voidaan varioida käyttämällä monia erilaisia otteita.

Tämä teline, yhdessä yleispenkin kanssa antaa sinun kaikille lihasryhmille haastetta. Voit esimerkiksi valita harjoittelun 2-3 viikossa niin, että teet koko kehon treenin. Tai voit treenata lähes joka päivä pilkkomalla ohjelmasi useaan eri osaan. Ihan kumpi on sinulle sopivampi keino.

Kokeneemmilla treenaajilla tuskin on suurempia ongelmia tehdä itselleen sopivaa omaa ohjelmistoa. Mutta jos olet aloittelija, kannattaa pyytää apua. Voit kysyä tutuiltasi, etsiä tietoa netistä tai palkata personal trainerin. Aloita rauhallisesti ja annan kehon tottua treeniin ennen kuin otat käyttöön suuria määriä painoa.

 


Yhteensopiva vain monipuolisen treeniaseman kanssa:

https://gorillasports.fi/treeniasemat-kuntokeskus/10000768-monipuolinen-treeniasema-ja-100kg-tri-grip-painosetti.html

https://gorillasports.fi/treeniasemat-kuntokeskus/10000650-monipuolinen-treeniasema-ja-100kg-vinyylinen-painosetti.html

https://gorillasports.fi/treeniasemat-kuntokeskus/10000130-monipuolinen-treeniasema-ja-108kg-painosarja.html

https://gorillasports.fi/treeniasemat-kuntokeskus/10000115-monipuolinen-treeniasema.html

https://gorillasports.fi/treeniasemat-kuntokeskus/10000942-monipuolinen-treeniasema-ja-108kg-grip-painosarja.html

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.18.02.2019 (Talja monipuoliseen treeniasemaan) :
(1/5

Painopakka tökkii pahasti alaspäin laskeutuessaan. Tappiin mahtuu max 2 kiekkoa. Huteran oloinen.

Kirjoittaja Pvm.08.05.2018 (Talja monipuoliseen treeniasemaan) :
(4/5

Hintaansa nähden toimiva peli ja mukava lisä kotitreeneihin. Pitkille ihmisille saattaa jäädä liikerata melko lyhyeksi tavallisessa latsivedossa ylhäältä alas, mutta pystyyhän tällä pumppaamaan mukavasti myös takaolkia ja ojentajia, ei siis rajoitu selkäliikkeisiin tämän käyttö.

Kirjoittaja Pvm.25.01.2018 (Talja monipuoliseen treeniasemaan) :
(2/5

Voisi olla jämerämpi, nuljuaa sivuille. Rulla suoraan palkin nokassa, joten veto tulee hieman eteenpäin koko ajan. Joten suoritukset joutuu tekemään palkki ihan jalkojenvälissä, jolloin painopakka osuu munille.

Lataa