Selkäkippi

100330-00050-0001

-55.03€

124,92 €

Normaalisti:179,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Tuotetiedot

 

Selkäkippiä käytetään usein osana ammattimaista kuntoutusta. Sen tarkoituksena on auttaa selkäongelmien kanssa, kuten esimerkiksi huonossa ryhdissä, väärien liikkeiden poisoppimisessa, selkäkivun helpotuksessa ja paineen purkamisessa. Tässä on sinulle mahdollisuus hankkia selänhoitolaite kotiisi ehkäistäksesi selkäkipuja. Selkäkippi säädetään sopivaksi siirtämällä jalkatuki sinun pituudellesi. Laite on ergonomisesti suunniteltu. Rakenne on vankka ja tukeva, ja se on suunniteltu kestämään jopa 125kg. Kun lopetat laitteen käyttämisen, voit helposti pistää sen varastointiin seuraavaa kertaa varten.
Laite itsessään painaa 30kg ja on väriltään musta/hopea/oranssi. Tämä ei ole varsinaisesti treeniväline vaan enemmänkin kuntoutusväline. Tästä huolimatta se on hyvä lisäys treeneihisi, varsinkin jos sinulla on selkäongelmia. Selkäkippi saattaa olla juuri se mitä sinä tarvitset helpottaaksesi tulevia selkäkipuja, vaikka sinulla ei niitä juuri tällä hetkellä olisikaan.

Selkäkippi tekniset tiedot

 

  • Paino 30kg
  • Korkein sallittu paino käytettäessä: 125kg
  • Mitat: 203cm * 65,5cm * 152,5cm
  • Säädettävissä pituuksille 147cm – 183cm
  • Säädettävä jalkatuki
  • Pehmusteen mitat: 48cm * 110cm
  • Väri: hopea/musta/oranssi

 

Treenaaminen selkäkipillä

Selkäkipin käyttöä ei ehkä voida lukea treenaamiseksi, mutta säännöllisellä käytöllä voit vaikuttaa tuleviin treeneihisi. Kippiä käyttäessä selkäsi nikamat ja lihakset venyvät, jotka edesauttavat selkääsi rentoutumaan. Painovoima tekee tästä mahdollista.

Laitteella sananmukaisesti kippaat itsesi nurin. Seiso jalkatukien päällä tukevasti, käytä käsiäsi kääntämään alustaa kallelleen. Kannattaa aloittaa vaakatasoisesta asennosta, jos et ole täysin varma omasta kehostasi. Emme suosittele roikottamaan itseään erityisen kauaa, varsinkaan jos et ole koskaan ennen tällaista laitetta käyttänyt. Kokeile mikä on sinulle hyvä asento (muista oikea tekniikka). Venytys auttaa selän niveliä venymään oikeille paikoilleen.

Jos sinulla on selkäongelmia, suosittelemme ottamaan yhteyttä fysioterapeuttiin ja kysymään häneltä ohjeita kuinka sinun kannattaisi selkäkippiä käyttää kotona. Saattaa myös olla viisasta pyytää jotakuta avuksi kun käytät laitetta ensimmäisiä kertoja. Tämä siksi, että jos jotain sattuu, sinulla on apu lähellä.

Selkäkipin lisäksi sinun tulisi treenata. Harjoitusten tulisi olla koko vartalolle. Päämäärä olisi saada sinut vapautumaan fyysisistä ongelmia joita kohtaat päivittäisessä elämässäsi, varsinkin jos sinulla on selkäongelmia. Selkälihasten ja vatsalihasten vahvistaminen on tärkeä osa tätä kuntoutumista.

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.02.02.2018 (Selkäkippi) :
(4/5

Kippausmekanismi ei toimi kuten pitäisi, joutuu käsivoimin kippaamaan, samaten nostamaan itsensä ylös. Eli tasapainopiste on väärässä kohdassa Jokatapauksessa tukeva ja ajaa asiansa, eli pääsee ylösalaisin.

Kirjoittaja Pvm.30.01.2018 (Selkäkippi) :
(4/5

Hyvä ja tukeva. Laudan korkeussäätö (kippiakselin ja laudan etäisyys) puuttuu.´Se tekee liikkeestä palauttavan voiman pienemmäksi.

Kirjoittaja Pvm.27.12.2017 (Selkäkippi) :
(4/5

Hyvin toimiva ja tukeva laite. Ajaa asiansa. Kokoaminen oli helppoa -- ruuvit yms. olivat kaikki omissa numeroiduissa paikoissa. Koska olen yli 180cm, niin säädöistä huolimatta i) vaatii hieman käsivoimia kaataessa selälleen ja ii) pää tuppaa olemaan tuen ulkopuolella. Kompromissin hakeminen vie hetken ja sitä kautta voi helpottaa takaisin pystyyn nousua. Hifistelyä tämän hintaisen laitteen kohdalla olisi useampi kuin nykyiset kolme kaltevuusvaihtoehtoa. Kolme kaltevuutta kyllä minulle riittävät.

Lataa