Selkäkippi

100330-00050-0001

-60€

119,95 €

Normaalisti:179,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 7.90€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Tuotetiedot

 

Selkäkippiä käytetään usein osana ammattimaista kuntoutusta. Sen tarkoituksena on auttaa selkäongelmien kanssa, kuten esimerkiksi huonossa ryhdissä, väärien liikkeiden poisoppimisessa, selkäkivun helpotuksessa ja paineen purkamisessa. Tässä on sinulle mahdollisuus hankkia selänhoitolaite kotiisi ehkäistäksesi selkäkipuja. Selkäkippi säädetään sopivaksi siirtämällä jalkatuki sinun pituudellesi. Laite on ergonomisesti suunniteltu. Rakenne on vankka ja tukeva, ja se on suunniteltu kestämään jopa 125kg. Kun lopetat laitteen käyttämisen, voit helposti pistää sen varastointiin seuraavaa kertaa varten.
Laite itsessään painaa 30kg ja on väriltään musta/hopea/oranssi. Tämä ei ole varsinaisesti treeniväline vaan enemmänkin kuntoutusväline. Tästä huolimatta se on hyvä lisäys treeneihisi, varsinkin jos sinulla on selkäongelmia. Selkäkippi saattaa olla juuri se mitä sinä tarvitset helpottaaksesi tulevia selkäkipuja, vaikka sinulla ei niitä juuri tällä hetkellä olisikaan.

Selkäkippi tekniset tiedot

 

  • Paino 30kg
  • Korkein sallittu paino käytettäessä: 125kg
  • Mitat: 203cm * 65,5cm * 152,5cm
  • Säädettävissä pituuksille 147cm – 183cm
  • Säädettävä jalkatuki
  • Pehmusteen mitat: 48cm * 110cm
  • Väri: hopea/musta/oranssi

 

Treenaaminen selkäkipillä

Selkäkipin käyttöä ei ehkä voida lukea treenaamiseksi, mutta säännöllisellä käytöllä voit vaikuttaa tuleviin treeneihisi. Kippiä käyttäessä selkäsi nikamat ja lihakset venyvät, jotka edesauttavat selkääsi rentoutumaan. Painovoima tekee tästä mahdollista.

Laitteella sananmukaisesti kippaat itsesi nurin. Seiso jalkatukien päällä tukevasti, käytä käsiäsi kääntämään alustaa kallelleen. Kannattaa aloittaa vaakatasoisesta asennosta, jos et ole täysin varma omasta kehostasi. Emme suosittele roikottamaan itseään erityisen kauaa, varsinkaan jos et ole koskaan ennen tällaista laitetta käyttänyt. Kokeile mikä on sinulle hyvä asento (muista oikea tekniikka). Venytys auttaa selän niveliä venymään oikeille paikoilleen.

Jos sinulla on selkäongelmia, suosittelemme ottamaan yhteyttä fysioterapeuttiin ja kysymään häneltä ohjeita kuinka sinun kannattaisi selkäkippiä käyttää kotona. Saattaa myös olla viisasta pyytää jotakuta avuksi kun käytät laitetta ensimmäisiä kertoja. Tämä siksi, että jos jotain sattuu, sinulla on apu lähellä.

Selkäkipin lisäksi sinun tulisi treenata. Harjoitusten tulisi olla koko vartalolle. Päämäärä olisi saada sinut vapautumaan fyysisistä ongelmia joita kohtaat päivittäisessä elämässäsi, varsinkin jos sinulla on selkäongelmia. Selkälihasten ja vatsalihasten vahvistaminen on tärkeä osa tätä kuntoutumista.

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Selkäkippi) :
(4/5

Hyvää: tukeva rakenne ja helposti pääsee omin avuin ylös ainakin loivimmasta asennosta (muuta en ole kokeillut). Petrattavaa: suomenkieliset ohjeet selkeillä piirroskuvilla ehdottomasti mukaan tai toimitettava esim. sähköpostilla automaattisesti. Pulttien ja ruuvien pakkausmerkinnät (pituudet) tulisi vastata ohjeissa olevia pituuksia, jotta kokoaminen olisi helpompaa eikä tulisi virheitä/vahinkoja. Kaikkia vaiheita/ruuvinpaikkoja ei ollut edes merkitty englanninkielisiin ohjeisiin.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Selkäkippi) :
(5/5

Odotettua helpompi koota. Muutaman viikon käytön jälkeen käyttö ja esilleottaminen kokoontaitosta rutiinia. Fysiatrini suositteli loppuelämäksi selkäkippiä päivittäiseen käyttöön akuutin välilevynpullistuman, hermojuurikivun, selän nikamakulumien ja madaltumien yms. vuoksi ja mielestäni tuote on siihen hintaansa nähden kelpo väline.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Selkäkippi) :
(3/5

Painopiste on liian alhaalla jaloissa jos on pitempi henkilö, käytän arvoa 188 cm jolloin pää jää levyn yli ja silti pitää kippi kääntää käsivoimin

Lataa