MAXXUS Crosstrainer CX 7.8

600033-00019-0001

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu

Lue arvostelut Kirjoita tuotearvostelu

-90.2€

1 349,75 €

Normaalisti:1 439,95 €

Saatavuus: Ennakkotilaus

Toimituskulut: Ilmainen toimitus!

Huom! Tuotteen toimitusaika n.3vko

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

MAXXUS Crosstrainer CX 7.8

MAXXUS® crosstrainer CX 7.8 on varustettu 58 cm askelpituudella ja askelkorkeus on 19cm, jotka tarjoaa tasaisen ja optimaalisen liikkeen!

Laite on erittäin kestävä ja kestää jopa 180kg kuorman! Kaikki komponentit ovat sovitettu optimaalisesti siten, että laite on mielyttävä ja hiljainen käyttö on mahdollista.

Tietokone on varustettu LCD näytöllä, jossa on sininen taustavalo. Näytöstä näet yhdellä silmäyksellä harjoitusajan, poltetut kalorit, matkan, nopeus km /h, pyörän pyörimisnopeuden,  watit ja sykkeen. Näyttö on selkeästi jäsennelty, joten näytön seuraaminen harjoittelun aikana on helppoa.

Ohjelmat:

 • Pikakäynnistys
 • 1 manuaalista
 • 12 valmiiksi tehtyä
 • 1 palautuspulssin mittaus
 • 4 syke perusteista ( 55%, 75%, 90% ja haluttu )
 • 1 Tehoon perustuva

Valmiiksi ohjelmoidut sekä manuaalisesti tehtävät ohjelmat tarjoavat erilaisia harjoittelua, joten saat monipuolista harjoittelu ja harjoittelu ei käy tylsäksi. Sykeohjelmassa on mahdollista laittaa automaattinen vastuksen ohjaus sykkeen mukaan. Tällöin tarvitaan lisäosa saatavana oleva sykevyö. Voit määrittää halutun harjoitteluajan tai etäisyyden harjoituksen tavoitteeksi tai yksinkertaisesti harjoitella ilman määrityksiä. Käyttäjäohjelmassa voidaan luoda ja tallentaa erillinen profiili. Palautuspulssiohjelma antaa sinulle tietoja nykyisestä kuntotilasta.

Käsianturit mittaavat pulssin nopeasti ja voit hallita sykettäsi harjoittelun aikana helposti.

Crosstrainerin tietokone on varustettu POLAR®-yhteensopivalla vastaanottimella. Yhdessä tämän koodattoman sykevyön kanssa on mahdollista mitata syke ja seurata sykettä. CX 7.8 tietokoneen näyttö on iso ja se mahdollistaa helpon ja nopean käytön. Sininen taustavalo näytössä mahdollistaa harjoittelun myös hämärässä.

Crosstrainer CX 7.8 on varustettu kitkattomalla, kulutusta kestävällä, erittäin hiljaisella ja tasaisella elektronisesti ohjatulla ES-magneettijarrujärjestelmällä. Eri vastustatasoa voit säätää sähköisesti ja harjoitteluohjelmat ovat tietokoneohjattuja.

Crosstrainer CX 7.8ssä on panostettu ergonomiseen asentoon, jotta vältyt turhilta rasituksilta nivelille ja jänteille. Crosstrainer on suunniteltu niin, että liike on luonnollinen. Harjoittelu tuntuu luontevalta ja hyvältä ensimmäisistä harjoittelukerroista lähtien. Polkimien paikat ovat myös harkittu tarkoin, jotta ergonominen liike säilyy.

Rungossa on kuljetuspyörät, joten laitteen siirtäminen on vaivatonta. Laitteessa on kuusi säädettävää jalkaa, jotta saat crosstrainerin aina suoraan riippumatta harjoittelupinnan tasaisuudesta.

MAXXUS CX 7.8:n 11kg:n vauhtipyörä on elektronisesti tasapainotettu ja sen ansiosta polkimet toimivat tasapainosesti ilman tärinää sekä ääntä. Vauhtipyörän massa on n. 29kg

CX 7.8 on myös varustettu erittäin korkeatasoisella liikevoimajärjestelmällä, jota kutsutaan poly-V-hihnaksi. Tämä järjestelmä mahdollistaa 1:10 välityssuhteen ja sen ansiosta täydellisen voimansiirron ilman suorityskyvyn menettämistä.

CX 7.8 on kehitetty uuden tyyppinen käyttömekanismi, jossa on alumiiniset kiskot, ja liukuva rulla kulkee laitteen sisällä. Näin ollen CX 7.8 tarjoaa vakaan harjoittelun, joka oli aiemmin mahdollista vain kaksoisrullajärjestelmä. Tämä yhden rullan järjestelmä on huomattavasti hiljaisempi!

CX 7.8 on moderni ja ajaton muotoilu. Ohjausyksikkö on yksinkertainen ja selkä, joten harjoittelu onnistuu koko perheeltä. Sykkeen mittaaminen onnistuu myös käsisensoreiden avulla ja voit mitata pulssin milloin tahansa harjoituksen aikana. Käsikahvoissa on myös lisäpainikkeet, jolloin sinun ei tarvitse harjoittelun aikana painella ohjausyksikköä.

CX 7.8 on varustettu yhdellä nivelellä. Tässä etuna on, että ylävartalon heilumisen vastapainona on iso nivel kohta ja tämä vähentää kuulalaakereiden painetta ja parantaa niiden kestävyyttä. Toinen etu on ihmisille, joilla on lonkka ongelmia, tuntevat tasaisemman liikkeen CX 7.8:lla.

Polkimet ovat erittäin suuret 366 x 136mm ja ne saat niillä eri ajoasentoja. Kahvat ovat ergonomisesti muotoiltuja ja eri kokoiset käyttäjät pystyvät käyttämään laitetta. Kahvoissa on myös erilaisia tartuntavaihtoehtoja.

Kuuden säädettävän jalan ansiosta saat crosstrainerin aina suoraan.

Tiedot:

 • ES-magneettijarrujärjestelmä
 • Helppokäyttöinen tietokone, jossa harjoitusohjelmat
 • Elliptinen ja luonnollinen liike.
 • Hiljainen ja mielyttävä käyttö optimaalisilla rulla ja raidemateriaaleilla
 • Tabletti pidike ja USB latausliitäntä

Näyttö
LCD-näyttö
Matriisi näyttökyllä
Harjoitusaikakyllä
Kokonais harjoitusaikakyllä
Matkakyllä
Pyörän kierrokset minuutissakyllä
Nopeus km / hkyllä
Kalorikulutuskyllä
Pulssi / syke *Kyllä
Watti-näyttö **Kyllä
Vastustasotkyllä
Ohjelmat ja profiilit
Pikaohjelmat1
Manuaaliset ohjelmat3
Harjoitusohjelmia12
Sykeohjelmia *4
KuntotestausKyllä
Teho/Watti perusteinen ohjelma1
Pulssi / sykkeen mittaus *
Käsipulssisensoritkyllä
Sykevastaanotin sisäänrakennettuKyllä
Lisävarusteena saatavanasykevyöhihna
Tekniikka
JarrujärjestelmäES-magneettijarrutusjärjestelmä
Jarrujen säätöSähköisesti
Jarruvoiman säätö16 eri vastusta
VirtalähdeVerkkovirta
Sähköisesti tasapainotettu vauhtipyöräkyllä
Vauhtipyörän. 11 kg
Askelmitta58cmPoljin etäisyys sisäpuolella19cmPoljin etäisyys keskeltä24cm
Hihnapoly-V-uritettu hihna
ergonomia
Mitat ja painot96kg
Mitat - kasattuna (PxLxK)noin 1890x1020x1675mm
Pakkauksen mitat (laatikko 1)n. 1460x575x775mm
Suurin käyttäjän paino180 kg
Ekstrat
Kuljetuspyörät2
Kotikäyttöönkyllä
Takuu24kk

Mikä on magneettivastus ?

Jos haluat hiljaisen crosstrainerin, silloin magneettivastuksella varustettu crosstrainer sopii tarpeisiisi paremmin. Jarrujärjestelmä on toteutettu magneeteilla, jotka luovat vastuksen vauhtipyörässä. Ehdoton etu magneettijärjestelmässä on kulumattomat osat, koska magneettijärjestelmässä ei ole suoraa kitkaa tai kosketusta osien välillä.

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut