Kinesioteipit

6 tuotetta
Näytetään 1-6 yht. 6 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

TARJOUS
TÄNÄÄN -18%
Kinesioteippisakset

Kinesioteippisakset

12,95 € (15,95 €)

Alkaen 2.95 €/kk

Loppu varastosta

Kinesioteippi

kinesioteippi

Kinesioteippi on monien kuntoilijoiden ja urheilijoiden keskuudessa paljon käytetty tarvike, joka pystyy parantamaan terveyttä ja auttaa tekemään urheilusta helpompaa. Kinesioteippausta käytetään myös fysioterapiassa erilaisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien ehkäisemiseen ja hoitoon. Kinesioteippi pystyy lievittämään kipua, korjaamaan vaikkapa jalan huonoa asentoa ja laskemaan turvotusta silloin, kun käsi tai jalka on nyrjähtänyt tai kokenut kovan kolhun. Kinesioteipit ovatkin loistava lisä jokaisen lääkekaappiin. Onneksi kinesioteippaus onnistuu nyt helposti, sillä kinesioteipit saa Gorilla Sports -verkkokaupasta.

Miten kinesioteippi toimii?

Kinesioteipit ovat tehokas keino vaikuttaa ihon omiin reseptoreihin, jolloin kinesioteippien teho yltää aina lihaksiin ja lihaskalvoihin asti. Kinesioteipin toiminta perustuu aistimukseen ja tuntoaistiin perustuvaan menetelmään. Kinesioteipin käyttöä on tutkittu monessa eri tutkimuksissa ja fysioterapeutit ovat tehneet erilaisia testejä siitä, miten urheiluteipit toimivat. Fysioterapeuttien kannalta se onkin tärkeää, sillä kinesioteippauksia on monia erilaisia. Alan ammattilaisten on siis tärkeää tietää, mihin vaivaan urheiluteippi hankitaan. Teippaustyyli valitaan nimittäin vaivan ja paikan mukaan.

Gorilla Sports -verkkokaupasta voi löytää kinesioteippejä moneen eri tarkoitukseen. Kinesioteipit kannattaa hankkia jo valmiiksi kaappiin odottamaan, sillä koskaan ei voi tietää, milloin niille on tarve. Kinesioteippejä on monessa eri värissä. Väreillä ei kuitenkaan ole minkäänlaista merkitystä, sillä ne eivät sinällään kerro mistään. Sen sijaan teipin ominaisuuksista voi lukea lisää kunkin tuotteen kohdalta lisätiedoista. Kinesioteipeillä on yleensä yksi leveys, joka on 5 senttimetriä. Ihoystävällinen kinesioteippi ei ärsytä ihoa ja se on materiaaliltaan puuvillaa. Hengittävyys ja vedenkestävyys ovat myös kinesioteipin hyviä puolia.

Teippiä on mahdollista säätää venyttämällä sitä joko enemmän tai vähemmän. Jos teipin halutaan antavan lihaksille vapauden toimia ja teipin tehtävänä on tukea lihaksia, kinesioteippi tulee asettaa iholle siten, että se ei kiristä. Teippiä sen sijaan venytetään enemmän silloin, kun teipin tehtävänä on tukea lihasta tai niveltä ja ehkäistä sen revähtämistä tai urheiluvammoja. Varsinkin urheilijoiden on tärkeää antaa ammattilaisten suorittaa teippaus, sillä silloin sillä saadaan mahdollisimman suuri tuki teipin ansiosta. Sen sijaan kuntoilijoiden kohdalla kinesioteippaus onnistuu helposti myös kotioloissa.

kinesioteippi-hinta

Huomioitavia seikkoja kinesioteipin käytössä

Gorilla Sports -verkkokaupassa myytävät kinesioteipit ja urheiluteipit ovat erittäin laadukkaita ja ne kestävät hyvin niin saunomisen kuin peseytymisen. Niitä voi siis käyttää yhtäjaksoisesti jopa yli viikon ajan. Teippi tulee vaihtaa sitten, kun sen liima ei enää pidä kunnolla. Kinesioteippejä kannattaakin ostaa kerralla enemmän, sillä silloin ne eivät takuulla lopu kesken. Kun tilaat teipit Gorilla Sports -verkkokaupasta, voit tilata vaikka suuremman pakkauksen, josta riittää urheiluteipit moneen eri lähtöön.

Kinesioteippirullien koot kannattaa valita sen mukaan, mihin teippiä käytetään. Jos sillä halutaan teipata esimerkiksi koko selkä, tulee silloin varata enemmän teippiä. Teippiä ei saisi koskaan katkaista kesken teipattavan kohdan. Sen sijaan on parempi aloittaa uusi teippirulla aina, kun teippiä ei ole tarpeeksi. Kinesioteippiä voi olla myös hankala leikata. Sen takia kannattaa ostaa samalla kinesioteippisakset. Ne saa myös Gorilla Sports -verkkokaupasta. Ostamalla kaikki kerralla voi säästää toimituskuluissa, joten suurempien erien ostaminen kannattaa.

Gorilla Sports -verkkokaupasta ostaminen

Gorilla Sports -verkkokaupasta ostaminen on järkevää ja helppoa monestakin syystä. Verkkokaupassa on niin edulliset hinnat, että netistä ostamalla voi säästää huomattavia summia kuntoiluvälineissä. Tilauksen voi tehdä kätevästi joko nettikaupan kautta tai puhelimitse. Jos tuotteesta tai tilaamisesta haluaa kysyä jotakin, on asiakaspalvelu valmiina auttamaan koska tahansa. Vaikka 5 senttimetrin levyinen teippi on kaikista yleisin, sen lisäksi saatavana on kuitenkin muitakin leveyksiä. Kinesioteippejä voi ostaa leveyksissä 2,5 cm, 7,5 cm ja 10 cm. Teippi tulee valita aina sen mukaan, mihin tarkoitukseen sitä käytetään. Jos itsellä ei ole tietoa kinesioteipeistä, kannattaa apua kysyä esimerkiksi fysioterapeutilta, joka on ollut tekemisissä kinesioteippien kanssa aikaisemminkin.

kinesioteippi-tarjousKun tilaat Gorilla Sports -verkkokaupasta, kaikki tuotteet toimitetaan nopealla aikataululla. Sen lisäksi tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Jos siis kinesioteippien leveys ei olekaan sopiva, voi tuotteet palauttaa ja tilalle voi ostaa eri levyisen kinesioteipin. Gorilla Sports -verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on aina myös kahden vuoden takuu. Jos siis kinesioteippejä ostaa kerralla enemmän ja niitä käyttää vasta myöhemmin, voi teipit palauttaa, jos esimerkiksi liima ei pidä. Gorilla Sports -verkkokaupasta ostaminen on järkevää, joten tee sinäkin ostoksia jo heti tänään. Lisää kaikki tarpeellinen ostoskoriisi ja pääset kohta kuntoilemaan ilman huolta lihasrevähdyksistä!