Hexagon kuminen käsipaino 2kg - 50kg

9,95 €

Saatavuus:

Saatavuuspäivä: 01.01.1970

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Tuotetiedot

Hexagon kumipinnoitetut käsipainot ovat väline ammattivalmentajalle tai kuntosalille. Myös aloittelijat voivat luottaa tähän tuotteeseen ja sen laatun. Painoja on saatavilla laajassa skaalassa. Hexagon kumipinnoitetut käsipainot voit tilata 2kg-50kg välisellä painolla, joten näistä on hyötyä kaikille. Voit tilata kokonaisen sarjan tai yksittäisiä. Takaa kuntosalillesi, että jokaisella siellä käyvällä henkilöllä on hyvä lähtökohta näiden käsipainojen kanssa. Jokaisen käsipainon sisälmys on patentoitua kiinteää rautaa, joka on käytännössä katsoen rikkoutumatonta. Otekahva on kuvioitu ja kromattu. Tämä mahdollistaa siis erittäin hyvän otteen sekä näyttää hyvältä. Otekahva on 15cm pitkä ja sopii kaikille. Päädyt ovat hexagonin muotoiset ja ne on päällystetty kumilla. Kumipinta estää lattiaasi naarmuuntumasta, kun taas päätyjen muoto estää käsipainoja vierimästä mihinkään kun ne ovat säilytyksessä.

Treenaaminen Hexagon kumipinnoitetuilla käsipainoilla

On monia hyviä syitä treenata käsipainojen kanssa. On myös viisasta omistaa useamman eripainoisia käsipainoja mahdollistaakseen edistymisen. Kuntosaleilta löytyy yleensä kaikkia mahdollisia kokoja joista valita, jolloin varmasti pystytään täyttämään sekä aloittelijan että kokeneenkin käyttäjän tarpeet. Suosittelemme, että hankit useammat käsipainot, ja hanki niitä niin, että korkein on jonkin verran enemmän kuin ne painot mitä normaalisti käytät. Esimerkiksi 7kg – 15kg väliset painot (tarpeeksi vaihtelua). Jos treenaat kotona, sinun tarvitsee miettiä selkeästi etukäteen mitkä painot ovat sinulle oikeat.

Hyvän treenin pitäisi haastaa sinut monella eri tavalla. Tässä kohtaa Hexagon kumipinnoitetut käsipainot tekevät itsestään tarpeellisen; saat tehtyä huomattavasti useampia treenejä käsipainoilla kuin mitä saisit tehtyä pelkästään pitkällä tangolla ja painoilla. Parasta on tietysti vaihdella näiden kahden välillä.

Voit tilata kaupastamme myös tangon ja siihen painoja, sekä erikseen että sarjana.

Käsipainoilla treenaaminen antaa ylimääräistä haastetta tietyille lihasryhmille, sekä saattaa olla jopa turvallisempi vaihtoehto heille jotka treenaavat todella paljon. Rintaprässi on yksi esimerkki joka yleensä tehdään pitkällä tangolla. Painavien käsipainojen nostaminen on turvallisempaa, varsinkin jos sinulla ei ole kaveria avustamassa. Käsipaino on turvallisempi siitä syystä, että jos se tuntuu liian painavalta voit tiputtaa sen lattialle vierellesi. Tangolla treenatessa saatat aiheuttaa itsellesi suuren vaaran, mikäli painoa on liikaa; tanko saattaa tipahtaa rintakehällesi rikkoen paikkoja tai se saattaa vierähtää kurkkusi päälle tukkien hengityksesi.

Treenaa käsipainoilla saadaksesi useita hyötyjä. Esimerkiksi, monet ihmisistä ovat vahvempia toiselta puolelta kehoaan kuin toiselta. Jos käytät käsipainoja, molempien puolien pitää tehdä töitä (Esim. ojentajat). Heikompi käsi ei saa apuja vahvemmalta kädeltä. Tällaisessa tilanteessa heikompi kätesi määrittää mitä painoja käytät treenauksessa. Tarkoitus on saada molempien puolten lihakset tasapainoon toisiinsa nähden.

Hexagon Kumipinnoitteiset käsipainot 2 kg – 32.5kg

  • Ammattitason väline kuntosalillesi
  • Sisälmys tehty raudasta
  • Päällä ohut kerros kumia
  • Paino merkitty päihin (KG)
  • Otekahva 15cm, kromia
  • Väri musta

 

TUV

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.16.01.2018 (Hexagon kuminen käsipaino 2kg - 50kg) :
(5/5

Jämäkät käsipainot. Kuntosali-laatua ja vielä todella edullisesti. Suosittelen!

Kirjoittaja Pvm.27.05.2017 (Hexagon kuminen käsipaino 2kg - 50kg) :
(5/5

Tuotetiedoista ei saa selvää onko hinta yhdelle käsipainolle vai parille?

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Hexagon kuminen käsipaino 2kg - 50kg) :
(5/5

Näillä on tullut saleilla ja kaverien kotona treenattua ilolla. Hyvät kädessä. Jämäkännäköiset ja kokoiset. Tykännyt näillä tehdä hammereita. Suosittelen jos halluut ostoo halvalla hyvvee ja tyylikästä!